כתב נושא: שמי ארז הקר - ואני מתכוון להוכיח לכל מאזיניו של חיים בן פסח, שהימין האמיתי מפחד  (נקרא 10577 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אחרי גל חסימות שהיו פה, קיבלתי כמה אימיילים ממטה הפעילים, על כך שחיים בן פסח מתרברב שהוא "נאלץ" לחסום
אנשים שהציפו את הפורום בתמונות פורנוגרפיה. כשניהלתי שיחה עם 2 פעילים שנחסמו ששמם יישאר אצלי כרגע,
הם נשבעו לי שהם נחסמו רק בגלל הטקסט שלהם, רק בגלל הדיעות שלהם - אחת מהן, אפילו לא העלתה תמונה אחת.

היות וגם אני צפוי לגורל דומה, החלטתי לתעד במגוון דרכים כל הודעה והודעה שלי,
לכשיבוא היום שאחסם מכאן, אוכל להפיץ את ההוכחה שנחסמתי מפני חוסר האונים של ה "so called" תנועה הקיקיונית הזו
מול טיעונים שווי נפש, לוגיים, מוסריים וכן - יהודים! יהדות אמיתית שאינה פאנטית מלאת שנאה ומתלהמת.

עכשיו חובת ההוכחה תהיה עליכם JTF, להראות אם יש לכם ביצים להתמודד עם מילים - עם דיעות - עם טיעונים שלא נוחים לכם.
ועם הבאן הראשון, התיעודים יופצו ביוטיוב כקונטרה לשקרים שאתם מוכרים לחסידים הבודדים שלכם, שאתם "מנצחים" כל טיעון,
כמה קל לנצח שאפשר פשוט להשתיק את היריב. זה כמו לשחק כדורגל עם אקדח.

ארז הקר.
מגיעה לנו הזכות לחיות בשלום! עכשיו!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אחרי גל חסימות שהיו פה, קיבלתי כמה אימיילים ממטה הפעילים, על כך שחיים בן פסח מתרברב שהוא "נאלץ" לחסום
אנשים שהציפו את הפורום בתמונות פורנוגרפיה. כשניהלתי שיחה עם 2 פעילים שנחסמו ששמם יישאר אצלי כרגע,
הם נשבעו לי שהם נחסמו רק בגלל הטקסט שלהם, רק בגלל הדיעות שלהם - אחת מהן, אפילו לא העלתה תמונה אחת.

לכשיבוא היום שאחסם מכאן, אוכל להפיץ את ההוכחה שנחסמתי מפני חוסר האונים של ה "so called" תנועה הקיקיונית הזו
מול טיעונים שווי נפש, לוגיים, מוסריים וכן - יהודים! יהדות אמיתית שאינה פאנטית מלאת שנאה ומתלהמת.

עכשיו חובת ההוכחה תהיה עליכם JTF, להראות אם יש לכם ביצים להתמודד עם מילים - עם דיעות - עם טיעונים שלא נוחים לכם.
ועם הבאן הראשון, התיעודים יופצו ביוטיוב כקונטרה לשקרים שאתם מוכרים לחסידים הבודדים שלכם, שאתם "מנצחים" כל טיעון,

ארז הקר.

החברים שלך הובסו סוויכוחים בכל נושא שבו הם נכנסו לדיון, כשהובסו הם העלו תמונות מפגרות וקיללו לכן ננעלו.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • ארץ ישראל לעם ישראל על פי תורת ישראל
יהודים מכול העדות תיתאחדו!
שמאלנות זה אופיום להמונים!

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אכן היוא תמונות...

לא אמרתי שלא היו תמונות - אמרתי שחסמתם באופן גורף גם אנשים שלא העלו שום תמונה, ויש לי לפחות 2 עדויות.
כמובן שזכותכם לעשות מה שבא לכם, כאן בכוך השנאה הקטן שלכם, אבל אין לכם זכות לשקר ולהמציא דברים.
לכן, אני המלצתי לחברינו משלום עכשיו ופעילי שמאל שירצו להרשם כאן בעתיד, לתעד הכל ולשלוח אלינו
ככה שאם הם ייחסמו, גם לנו יהיו העתקים של כל התמלילים - כדי להוכיח שהם נחסמו רק בגלל דעותיהם. הכי הוגן.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לא אמרתי שלא היו תמונות - אמרתי שחסמתם באופן גורף גם אנשים שלא העלו שום תמונה, ויש לי לפחות 2 עדויות.
כמובן שזכותכם לעשות מה שבא לכם, כאן בכוך השנאה הקטן שלכם, אבל אין לכם זכות לשקר ולהמציא דברים.
לכן, אני המלצתי לחברינו משלום עכשיו ופעילי שמאל שירצו להרשם כאן בעתיד, לתעד הכל ולשלוח אלינו
ככה שאם הם ייחסמו, גם לנו יהיו העתקים של כל התמלילים - כדי להוכיח שהם נחסמו רק בגלל דעותיהם. הכי הוגן.

ואם יתברר שאתם מובסים בוויכוחים, מה אז יהיה עם התמלילים הללו?

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ואם יתברר שאתם מובסים בוויכוחים, מה אז יהיה עם התמלילים הללו?
מנהל יכול למחוק הודעות שלנו, אנחנו לא יכולים למחוק הודעות של עצמנו - ככה שהשאלה שלך, כמו רוב השטויות בפורום הזה, היא די בנאלית

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
מנהל יכול למחוק הודעות שלנו, אנחנו לא יכולים למחוק הודעות של עצמנו - ככה שהשאלה שלך, כמו רוב השטויות בפורום הזה, היא די בנאלית
רק שפוליטרוקים כמוכם לא יטרחו כלל לפרסם דיונים בו הובסתם על אתר, הלאה הצביעות.
או כפי שליאון הרבסט היטיב להגדיר: "שמאלן הנשבע בהומניזם, כמוהו כזונה המטיפה לפרישות".
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
אותם זוג אנשים שנחסמו ולא העלו תמונות פורנוגרפיות כתבו סיפורי בדים גסים שלא ניתן בכלל לחזור על המילים שלהם.

אני מקווה שתוכל גם מזה להמנע (לדוגמא אחד מהם כתב איך ביסודי נאנס ע"י 4 ערבים והוא נהנה מכל רגע ומתאר איפה הגיעו אותם ערבים לסיפוק בגופו וכמה שהוא נהנה מכך),

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ארז אם כול הכבוד  לפורום יש כללים.
כול מי שמפר אותם זכאי להיות מסולק ממנו.
כשאתה נירשם לפורום אתה חותם על סוג של חוזה הפרת החוזה גוררת תגובות הגיוניות מאוד.
אותם חברים לשעבר בפורום הפיצו תמונות פורגנרפיות ויצרו פרובקציות שלא לצורך.
בגלל הפרת החוקים המפורשים של הפורום הם סולקו ממנו.
הם יכולים לצעוק מכאן ועד צ.קוראיה שנגרם להם אבל חמור שנפגעו זכויתהם והם בכלל לא הפיצו כלום.
אף אחד לא נחסם שלא לצורך.
היוא ויש לנו המון שמאלנים שרשומים בפורום הם תמיד פעילים מאוד בהתחלה אבל בשליו מסוים הם מתיאשים מהפורום כמות ההודעות שלהם מתחילה לרדת ובסופו של דבר הם נעלמים.
שמותיהם רבים מספור:
שמאלני נאור,האדם הנבון,הונולולו,סניר,איש-מקלדת,שמאלני שפוי,פופאי,Taren ועוד רבים שהיוא רשומים או עדין רשומים בפורום.

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
רק שפוליטרוקים כמוכם לא יטרחו כלל לפרסם דיונים בו הובסתם על אתר, הלאה הצביעות.
או כפי שליאון הרבסט היטיב להגדיר: "שמאלן הנשבע בהומניזם, כמוהו כזונה המטיפה לפרישות".

כמו שאני בטוח שחיים לא רץ להפסיד את הפסדיו בויכוחים, והיו כאלה,
אחרי שלב מסויים שזה קורה בויכוח מתמשך, חיים שלך מחליט שהוא מפסיק לענות לאותו אדם,
ואומר דברים כמו "מי שרוצה יכול לקרוא את השטויות שהוא כותב שם" ועובר לשאלה הבאה.

אז אל תתמם, ואל תהיה לי צבוע - אתם מציגים מה שנוח, ומה שלא מטאטים לכם מתחת לשרת.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אנחנו לא פוחדים מויכוחים כי הצדק איתנו.
בעוד הצד השני נילחם בבני עמו ועוד מדבר משהוא על אהבה?
השמאלנות נובאת משנאה עצמית.
ולשמאלנים אני אוהב לתת את הציטוט הבא:
החלטת הכבשים לדגול בצמחונות היא חסרת משמעות כל עוד הזאב חושב אחרת.

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
ארז אם כול הכבוד  לפורום יש כללים.
כול מי שמפר אותם זכאי להיות מסולק ממנו.
כשאתה נירשם לפורום אתה חותם על סוג של חוזה הפרת החוזה גוררת תגובות הגיוניות מאוד.
אותם חברים לשעבר בפורום הפיצו תמונות פורגנרפיות ויצרו פרובקציות שלא לצורך.
בגלל הפרת החוקים המפורשים של הפורום הם סולקו ממנו.
הם יכולים לצעוק מכאן ועד צ.קוראיה שנגרם להם אבל חמור שנפגעו זכויתהם והם בכלל לא הפיצו כלום.
אף אחד לא נחסם שלא לצורך.
היוא ויש לנו המון שמאלנים שרשומים בפורום הם תמיד פעילים מאוד בהתחלה אבל בשליו מסוים הם מתיאשים מהפורום כמות ההודעות שלהם מתחילה לרדת ובסופו של דבר הם נעלמים.
שמותיהם רבים מספור:
שמאלני נאור,האדם הנבון,הונולולו,סניר,איש-מקלדת,שמאלני שפוי,פופאי,Taren ועוד רבים שהיוא רשומים או עדין רשומים בפורום.

אז אם כל הכבוד לך, אתה טועה.
היה פה חרדל"ש דוסקסואל (אני לא בקיא במונחים שלהם) שפנה אליי, והעיד על עצמו כאן בפורום שהוא עבר חוויות קשות מאוד כנער חרדי,
הוא הפנה שאלות כואבות וחשובות, ונחסם בגלל זה. משום מה היושרה שלכם נעצרת במקרים כאלה, אני לא מבין למה,
ז"א אני מבין למה, אני רק לא מבין למה אתם לא מספיק גברים להודות שיש נושאים שאתם לא מוכנים לדון בהם, אפשר לכבד את זה.
הנקודה היא, שאתם תוקעים אגודל בבית השיח ומכריזים: "אנחנו לא מפחדים להתעמת על כל נושא", ואז מסתבר ההיפך, ואנשים נחסמים והדיונים שלהם נמחקים.

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אנחנו לא פוחדים מויכוחים כי הצדק איתנו.
בעוד הצד השני נילחם בבני עמו ועוד מדבר משהוא על אהבה?
השמאלנות נובאת משנאה עצמית.
ולשמאלנים אני אוהב לתת את הציטוט הבא:
החלטת הכבשים לדגול בצמחונות היא חסרת משמעות כל עוד הזאב חושב אחרת.

אנחנו לא כבשים, אנחנו המדינה עם הצבא החזק ביותר במזה"ת,
זה לא אומר שאנחנו צריכים לנהוג כחולי כלבת.

וה"שמאלנות" אינה שנאה עצמית, היא אהבה עצמית,
אנחנו אוהבים את עצמנו, לכן אנחנו רוצים שלום ונורמליזציה - שפיות! חופש!
ולגבי האמרה שלך ש"אנחנו לא פוחדים מויכוחים כי הצדק איתנו.", אתם ועוד איך פוחדים, והוכחתם את זה כבר בעבר.
אולי עכשיו איתי הסיפור יהיה שונה, נראה.

מנותק שלמה

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
אנו לא פוחדים משום שיח.
לא ידוע לי על שום מקרה שמשהוא נחסם ללא סיבה.
בו נגיד שאמינות המידע הזה שנויה במחלוקת עד מאוד.
1)למה הוא פנה עלייך.
2)אין לו הוכחות כלל
3)מי הוא ביכלל
4)מה הפורום הזה קשור לבעיות שלו בכלל אנחנו עוסקים בנושאים פוליטים ואקטואלים ולא בבעיות הנפשיות של בחור כזה או אחר שהחליט יום אחד שהוא חולה נפש.
בקשר לאהבה שלך תן לשלום עכשיו לנהל את המדינה ולא יהיה לא צבא ולא מדינה.
נורמלזציה?שפיות?
מה תוכל להקריב תמורת זה?
אתה יודע מה הדבר הכי יציב בעולם?
פעימות לב של אדם מת --------
אני לא אומר שצריך "לנהוג כחולי כלבת" ולהתחיל בשדרת כיבושים מכאן ועד הים הכספי.
אבל תגובה לטרור צריכה להיות קשה והולמת.
אנחנו לעומת זאת נותנים להם נשק כולל נשק כבד.
אני שואל שוב מה תוכל להקריב בעד שלום אמת?.
לא שאני מאמין שדבר כזה אפשרי אבל עדין מענין.
עד כמה אתה מוכן לסגת תמורת סיכוי לשלום ויתור על החלום הציוני תמורת שלום כן או לא?
ואתה כמו כול אדם או שונא עמך או גזען אני אשאל אותך שאלה פשוטה עומדים לפניך 2 ברירות או שימותו 10 מליון יהודים או שימותו 20 מליון ערבים מה תבחר (אין דרך שלישית)?

מנותק ימני חילוני

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
  • רק טרנספר יביא שלום

ארז הקר.
את האמת אין לי עצבים להתווכח עם חולי נפש
ראש ממשלת בריטניה לשעבר ויליאם איוורט גלדסטון אמר בנאום בבית הפרלמנט הבריטי בעודו מחזיק את הקוראן: "כל עוד הספר הזה קיים לא ישרור שלום בעולם"

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אחרי שלב מסויים שזה קורה בויכוח מתמשך, חיים שלך מחליט שהוא מפסיק לענות לאותו אדם,

אז אל תתמם, ואל תהיה לי צבוע - אתם מציגים מה שנוח, ומה שלא מטאטים לכם מתחת לשרת.
אני לא יודע מה זה "חיים שלי", מאיפה מגיעה ההגדרה המאוד מעניינת הזו, אם יורשה לי לשאול?
חיים לא מתחמק (למרות שאני לא תמיד מסכים עימו) הוא עונה להכל מבלי להתחמק, כך שאינני מבין מאיפה אתה מנפיץ את השטויות שלך ללא שום הוכחה רצינית בנדון.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אז אם כל הכבוד לך, אתה טועה.
היה פה חרדל"ש דוסקסואל (אני לא בקיא במונחים שלהם) שפנה אליי, והעיד על עצמו כאן בפורום שהוא עבר חוויות קשות מאוד כנער חרדי,
הוא הפנה שאלות כואבות וחשובות, ונחסם בגלל זה. משום מה היושרה שלכם נעצרת במקרים כאלה, אני לא מבין למה,
ז"א אני מבין למה, אני רק לא מבין למה אתם לא מספיק גברים להודות שיש נושאים שאתם לא מוכנים לדון בהם, אפשר לכבד את זה.
הנקודה היא, שאתם תוקעים אגודל בבית השיח ומכריזים: "אנחנו לא מפחדים להתעמת על כל נושא", ואז מסתבר ההיפך, ואנשים נחסמים והדיונים שלהם נמחקים.
תראה, הפורום הזה, איננו פורום של פסיכולוגים התנהגותיים, קרל יונג הוא לא בדיוק העומד בראשו.
הפורום גם איננו תא וידויים פורנוגרפי, כפי שטרחנו להדגיש פעם אחר פעם.
זה שאותו בחור (או כל הגדרה אחרת שתבחר, ממש לא אכפת לי), בחר להעלות בצורה מאוד גרפית את שעבר עליו, לא אומר שאנחנו צריכים לתת לו לומר ככל אשר על ליבו, דיבור וולגרי לא יהיה בבית ספרנו, גם אם זה מופיע כסיפור אישי (וגם לא כל כך הבנתי מה אותו אחד ניסה להרוויח באותם "וידויים").
אנחנו מוכנים להתעמת עם כל נושא אבל, אם הוא כתוב בצורה וולגרית, חושפנית, פוגעת אד הומינם וכו', אין שום סיבה סבירה שנרצה להשאיר רפש כזה מעל גבי הפורום, איננו מזוכיסטים.
« עריכה אחרונה: אוגוסט 14, 2009, 01:04:33 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אנחנו לא כבשים, אנחנו המדינה עם הצבא החזק ביותר במזה"ת,
זה לא אומר שאנחנו צריכים לנהוג כחולי כלבת.
וה"שמאלנות" אינה שנאה עצמית, היא אהבה עצמית,
אנחנו אוהבים את עצמנו, לכן אנחנו רוצים שלום ונורמליזציה - שפיות! חופש!
ולגבי האמרה שלך ש"אנחנו לא פוחדים מויכוחים כי הצדק איתנו.", אתם ועוד איך פוחדים, והוכחתם את זה כבר בעבר.
אולי עכשיו איתי הסיפור יהיה שונה, נראה.
הצבא החזק במזה"ת??  :::D :::D :::D :::D
לך תעבוד על מישהו אחר בבקשה, ותחסוך לנו את הפרופאגנדה הזולה שלך.
שמאלנות היא תחום ממחוזות הנפש ששנובעת מפילוסופיית ה"אחריזם" שמקורה בעיוות החשיבתי הנוצרי.
אתם לא באמת רוצים חופש, סטאלין, לך תעבוד על מישהו אחר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
אנו לא פוחדים משום שיח.
לא ידוע לי על שום מקרה שמשהוא נחסם ללא סיבה.
בו נגיד שאמינות המידע הזה שנויה במחלוקת עד מאוד.
1)למה הוא פנה עלייך.
2)אין לו הוכחות כלל
3)מי הוא ביכלל
4)מה הפורום הזה קשור לבעיות שלו בכלל אנחנו עוסקים בנושאים פוליטים ואקטואלים ולא בבעיות הנפשיות של בחור כזה או אחר שהחליט יום אחד שהוא חולה נפש.
בקשר לאהבה שלך תן לשלום עכשיו לנהל את המדינה ולא יהיה לא צבא ולא מדינה.
נורמלזציה?שפיות?
מה תוכל להקריב תמורת זה?
אתה יודע מה הדבר הכי יציב בעולם?
פעימות לב של אדם מת --------
אני לא אומר שצריך "לנהוג כחולי כלבת" ולהתחיל בשדרת כיבושים מכאן ועד הים הכספי.
אבל תגובה לטרור צריכה להיות קשה והולמת.
אנחנו לעומת זאת נותנים להם נשק כולל נשק כבד.
אני שואל שוב מה תוכל להקריב בעד שלום אמת?.
לא שאני מאמין שדבר כזה אפשרי אבל עדין מענין.
עד כמה אתה מוכן לסגת תמורת סיכוי לשלום ויתור על החלום הציוני תמורת שלום כן או לא?
ואתה כמו כול אדם או שונא עמך או גזען אני אשאל אותך שאלה פשוטה עומדים לפניך 2 ברירות או שימותו 10 מליון יהודים או שימותו 20 מליון ערבים מה תבחר (אין דרך שלישית)?

1. הוא\היא פנה אליי מתוקף עבודה משותפת שלנו למען השלום והסובלנות במדינת ישראל,
כמו שאתם ודאי יודעים מהמלשנים שלכם שפזורים בשטח - הקמנו כח משימה קטן משלנו לאחר הרצח הנתעב בת"א,
כמו גם אחרי פיגוע הטרור בביתו של פרופסור שטריינהל - העקבות הובילו לפורום הזה.
בזמן שהמשטרה והשב"כ עושים את עבודתם, אנחנו עושים משהו אחר לגמרי, וזה דיאלוג - דיפלומטיה, לנסות למזער את נזק הנבערות שיש פה.
אותו בחור\ה קיבל את האימייל שלי דרך פעילים שעובדים תחתיי, וביקש להתייעץ איתי אחרי ששמע בתוכנית באנגלית ביום א' את שמו מוזכר,
ובטענה שנחסם בגלל שהעלה תמונות פורנוגרפיה, אותו בחור ציין שזה שקר גס. שהוא רק ניהל דיונים נוקבים - ושבגלל זה הוא נחסם, זו הסיבה שאני הסכמתי לעזור לו.
הצעתי לו להרשם שוב בשם אחר, אבל כנראה שהגידופים והעלבונות שהוטחו בו הספיקו לו - אחרי עוד דיווח ממישהו אחר שנחסם, החלטתי להרשם בעצמי.
הכרתי את הפורום הזה מתוקף עבודתי, אבל לא ראיתי עניין וטעם להרשם או להטריח את עצמי בדיוני סרק עם אנשים מהופנטים ע"י מנהיג כת גולה.
אבל, אני כבר כאן - אז החלטתי מקרוב לבדוק, מה הוא "רף החסימה" של הימין האמיתי שמתגאה כל כך בחוסן ובפתיחות שלו.

2. הוכחות של מה? הוא ניהל דיון, איזה הוכחות יש לך?

3. מי אתה בכלל?

4. הפורום הזה קשר את עצמו לבעיות שלו, ברגע שהפטרון שלך התחיל להפיץ דברי הסתה נגד הקהילה ההומולסבית, בדיוק יממה אחרי פשע שנאה שנבע מהסתה דומה,
כמו פירומן ששופך בנזין למיטת ילדים דולקת, אין שום הסבר לפרץ הרשעות של הדברים בצורה הזו ובסמיכות הזמנים הזו, מלבד שנאה עיוורת ורוע טהור.

מנותק אשקלוני!

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
שמי ארז הקר - ואני מתכוון להוכיח לכל מאזיניו
« להגיב #19 ב- : אוגוסט 14, 2009, 01:04:16 »

ארז הקר.

מה אתה סתם מדבר החברים הליצנים שלך הושפלו כאן ואני זוכר שלשתיים מהם לא היה מה להגיב לנו יותר אז אחד שם תמונות פורנוגרפיה של הומואים והשני לא הפסיק לעשים סמיילים
תחזור הביתה קו=== אין לכם חיים ?
« עריכה אחרונה: אוגוסט 15, 2009, 23:43:57 על ידי אחים באמת »

לעולם ה' דברך ניצב בשמיים

מנותק פופאי2

• משתמש(ת)
  • משתמש(ת) מוכר(ת)
  • *
הצבא החזק במזה"ת??  :::D :::D :::D :::D
לך תעבוד על מישהו אחר בבקשה, ותחסוך לנו את הפרופאגנדה הזולה שלך.
שמאלנות היא תחום ממחוזות הנפש ששנובעת מפילוסופיית ה"אחריזם" שמקורה בעיוות החשיבתי הנוצרי.
אתם לא באמת רוצים חופש, סטאלין, לך תעבוד על מישהו אחר.

אתה יודע, הטיעון הזה שלך שאתה "משכיל" הולך ודועך מדקה לדקה.
אולי יש לך קצת ידע היקפי, ואוצר מילים מרשים - אבל אתה חשוך כמו באר בלילה,
ומעבר לזה ההכחשה שלך לכך שצה"ל הוא הצבא החזק ביותר במזה"ת, גם לא מעידה גדולות על ה"השכלה" שלך

מנותק Neo

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • הים אותו הים
העקבות של הרצח הובילו לפורום הזה?

איזו מן האשמה זו?  על בסיס מה???

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אתה יודע, הטיעון הזה שלך שאתה "משכיל" הולך ודועך מדקה לדקה.
אולי יש לך קצת ידע היקפי, ואוצר מילים מרשים - אבל אתה חשוך כמו באר בלילה,
ומעבר לזה ההכחשה שלך לכך שצה"ל הוא הצבא החזק ביותר במזה"ת, גם לא מעידה גדולות על ה"השכלה" שלך
מעבר להתקפה אד הומינם ברמת דיקט שאתה משלח פה, אתה לא בדיוק נופת של IQ נוטף.
אם היית קופץ מרמת הפוליטרוקיות שלך לרמת ההשכלה שלך, היית מתרסק.
אני אכן מערער על כך שצה"ל הוא הצבא החזק במזה"ת (הן לנוכח מידע שנחשפתי אליו בתפקידי בצבא בתחום המודיעין, הן לנוכח רמת ידע לא מבוטלת בהסטוריה צבאית, והן לנוכח פרסומים ברמת מאמרים, מחקרים וספרים שמוכיחים קצת אחרת מההנפצות הסיסמתיות שלך).
תמסור ד"ש למהדי בתחתית הבאר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק הגולה בארץ

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • '' וייכחשו אוייבך לך ואתה על במותמו תדרוך ''
בס''ד

ל''ארז הקר'',או מי שלא תהי'ה (אנו מכירים היטב מהיכן שידלו אותך להגיע לפורום שלנו) !!

אנו לא נסבול כתובות עויינות של מחבלים שכמותך שידיכם מגואלות בדם יהודי הי''ד !! כתובות כמו אלו בשפת הטומאה של האויב הערבי הנאצי יש''ו כגון ''פלסטין חוררה =פלסטין חפשית'' שמתחת לתמונת ההודעה שלך !! אנו מוכנים להוכיח לך מה מתכנן עבורך האוייב הערבי הנאצי יש''ו שלא בכדי אנו קוראים לו ''נאצי '' ויש לנו הוכחות ברורות למעורבותו של האוייב הערבי הנאצי יש''ו ברצח תעשייתי של יותר מ6000,000 מאחינו הי''ד בשואה הנאצית !! אנו מוכנים להוכיח לך מעל לכל ספק שהתנועה השמאלנית הציונית-ממלכתית בולשביקית מפא''י וחברותיה יש''ו שר''י אף הן היו מעורבות באופן פעיל בהפקרת דמם של יותר מ6000,000 מאחינו הי''ד בשואה הנאצית בגזלם את הכספים שנאספו בקהילות היהודיות הקדושות להצלתם ,והפקרת אלה מבינהם שומרי התורה והמצוות הי''ד שמנהיגיכם קראו להם ''אבק אדם'' ,ועל ה''סלקצי'ה'' שבררה את היהודונים שדגלו במרד בדת משה וישרא'ל והבאתם לארץ-הקודש תובב''א כ ''מעפילים'' (בלשונכם) וההלשנות של מנהיגיכם למנד''ט הבריטי ,ולגורמים עויינים אחרים שמנעו עלי'ה של יהודים שלא עברו את אותו ''מבחן סלקצי'ה'' שלכם שנסתיימו ברציחתם של אותם אחים יהודים יקרים הי''ד !! את ברית-הדם החשאית שכרתתם עם האוייב הערבי הנאצי יש''ו עוד מלפני שהשתלטתם על היישוב היהודי על ארץ-הקודש תובב''א (שהוקם ע''י יהודים יקרים שומרי תורה ומצוות ה' עליהם יחיו ) שכללה את ההסכם של האוייב הערבי הנאצי יש''ו עם הצורר הנאצי אדולף היטלר יש''ו שר''י לבל יכון ציביון יהודי אמוני ימני-אמיתי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א ,אותה ברית-דמים שפורסמה במה שמתקרא ''מדינות ערב'' בריש גלי ! אתם מוכנים להתאבד ובלבד שלא יכון ציביון יהודי אמוני ימני-אמיתי על אדמת ארץ-הקודש תובב''א אותה הפכתם ל''מחנה ריכוז לשמד והתבוללות'' ואתם משתמשים בשטיפות-מוח קולייקטיביות במערכת הליכלוך(חינוך) השבוי'ה בידיכם המגואלות בדם אחינו הי''ד שלא בכדי היא ''חינם'' , ומערכות התשקורת שמשמשות  לרצח אופי של מתנגדיכם בצורה שיטתית ומתוחכמת , ואלה מהם הי''ד שהצליחו להתגבר על אותו רצח אופי אכזרי ,אותם רצחתם על-ידי ''סוכניכם'' במישרין ו/או בעקיפין , כאשר התרתם את דמם הי''ד ועודדתם והכוונתם את האוייב הערבי הנאצי יש''ו בן-בריתכם לרצוח אותם ,כפי שעשיתם לגדול דורנו כמוהר''ר מאיר-דוד כהנא ובנו ובני משפחתו זצוק''ל הי''ד !! אינכם אלא צוררי העם-היהודי מקירבו ,אתם זיוף אחד גדול שאין לו קיום כפי שהמושג ''פלסטין'' אין לו שום קיום בהקשר לאוייב הערבי הנאצי יש''ו שמהתל בכם ומוליך אתכם שולל בשיטה אותה למד היטב מכם !! אלא שהפעם השואה שאתם עומדים להביא על העם היהודי ר''ל תתהפך עליכם , מכיוון שהאוייב הערבי הנאצי יש''ו רוצה להשמיד אתכם תחילה !! ויש לנו עוד המון דברים בהקשר הזה ואחרים ,ויש לנו הוכחות לכל מה שנאמר כאן !! אלא שהינך סגור ומסוגר ע''י שטיפות-מוח שעברת ע''י אותו שלטון עוולה אנטי-יהודי נלוז וניקלה עוד משחר הוויתך !! אם תנהג בפתיחות ותבחן את הדברים בצורה אובייקטיבית , יש לנו על מה לדבר איתך, ואם לאו אזי אין לך מה לעשות בפורום שלנו !! והתנאי הראשון להישארותך כאן בפורום הוא שתוריד את התמונה של שלט הנאצה האנטי-יהודי מעל ההודעות שלך ,וכן תוריד את הכתובת בשפת טומאתם ''פלסטין חוררה =פלסטין חופשית'' ,ולא תשתמש בשום תמונה ו/או כתובת אנטי-יהודית ו/או שמאלנית משוקצת בפורום היהודי שלנו כאן !!,ואין זו בקשה מוגזמת , מכיוון שבוודאי שלא היית משתמש בכתובת אנטי מוסלמית בפורום ערבי מוסלמי נאצי יש''ו שאם לא כן ,לא היית נשאר שם !! אנו קוראים למנהלי הפורום לאכוף את מה שנאמר בסוף הודעתנו זו ,הן לגבי משתמש זה והן לגבי אחרים !! ועתה אם תואיל להתמודד בצורה אובייקטיבית ובלא להיות סגור ומסוגר ,אנו כאן להביא לך הוכחות לכל מה שנאמר לעיל !!

ושוב אנו קוראים למנהלי הפורום לחסום את המשתמש הנ''ל באם לא יכבד את ערכי הפורום שלנו כפי שפירטנו את התנאים לעיל !!

הגולה בארץ  :)

בס''ד
 '' חשף ה' את זרוע קדשו לעיני כל הגויים ,וראו כל אפסי ארץ את ישועת א'לוקנו ''
 '' קול צופיך נשאו קול יחדיו ירננו כי עין בעין יראו בשוב ה' ציון ''

מנותק גור-אריה

• "אריה ישאג מי לא ירא"
  • חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • לָמוּת אוֹ לִכְבּוֹש אֶת הָהָר

אדוני לא היה פה שמאלני אחד שנחסם ללא שקילל חברים או שהעלה תועבה מילולית או ויזואלית.
גל השמאלנים פה כותבים חופשי עד שפשוט מתייאשים מאין ספור תבוסות בויכוחים, איננו מפחדים מכלום.
וגם אחרי ששמאלני ביקש מאתנו שנמחק את חשבונו לא עשינו זאת.

"כל הפוסל במומו הוא פוסל" אתם שאומרים לנו טול קיסם מבין עיניך על כמה חולים שחסמנו, אני אומר לך טול קורה מבין עינך
על כל משתמש ימני בפורום שמאלני שנחסם על אתר בלי ויכוח בכלל!

אתם בפחדנים שלא מוכנים לעמוד מול טענות הגיוניות ונטפלים לרגשנות חסרת שכל, לשנאה עוורת לכל מה שמריח ממנו יהדות,
ולאהבה אוטומטית לאוייבי עמכם!

מעולם לא התחמקנו מלענות תשובות לשאלות מעולם לא התחמקנו ממאבקים! מעולם לא החתמקנו מהתמודדיות! אתה הפחדן
שבגלל שאין לך מענה על טענותינו אתה מתחיל בהשמצה עוורת חסרת בסיס! אתה הפחדן מוג הלב!

טול קורה מבין עיניך!

תָּגָר- עַל כָּל מַעֲצוֹר וּמֵצָר אִם תַּעַל אוֹ תֵרֶד
בְּלַהַב הַמֶּרֶד שָׂא אֵש לְהַצִּית - אֵין דָּבָר !
כִּי שֶקֶט הוּא רֶפֶש הַפְקֵר דָּם וָנֶפֶש
לְמַעַן הַהוֹד הַנִּסְתָּר.