התכוונתי לזלזול בדת ובתורה, לא לשינאה, אז מצטער.
תראה אותנו כיהודים כעם סגולה ותתגאה בכך ואל תשים את זה בצד כמו השמאל היפה נפש בטענה שאנחנו שווים לשאר העמים!
אולי מבחינה פיזית כן, אבל לא רוחנית!
ואם אתה כ"כ בעד שוויין אז בוא ניתן לעובדים התאילנדים אזרחות וניתן להם לעשות צבא או לכל הגויים שחיים במדינה בתור אזרחים
הרי אתה מדבר על שוויון, לא? אז למה שהם יקבלו זכויות בחינם? אבל חוץ מהערבים כמו שאתה אומר...
שאפילו יש ערבים שהם בכלל שמאלנים והם מכירים בישראל והם לא עוסקים בטרור והם נאמנים למדינה! אז איפה השוויון?
או כולם בחוץ או...בחוץ!!
ערבים ונוצרים החוצה!!!
מדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית והיא גם מדינה יהודית.
היהודים צריכים לחיות פה בדמוקרטיה לא שאר העמים. למה אני מתכוון? היחידים שצריכה להיות להם זכות הצבעה היא היהודים אשר שרתו בצבא או שקבלו פטור מסיבות כאלה ואחרות, לא "סרבני מצפון". כל יהודי צריך להחליט בשביל עצמו במה לעסוק ואם לתת לדת מקום בחייו או לא, עם מי להתחתן והיכן יחיו אחרי החתונה. הערבים לא צריכים לחיות פה בכלל לא בגלל היותם ערבים אלא בגלל היותם האויב. הנוצרים יכולים לחיות פה אך לא יהיו כנסיות או מסגדים יהיו רק בתי כנסת, למה? דמוקרטיה ליהודים לא לאף עם אחר. הם לא ייקבלו אזרחות כי הם יפים או נחמדים התנאי יהיה להתחתן עם יהודי או יהודיה.
למשל הדרוזים, הם מבחינתי יכולים לחיות פה הם הרוויחו את ז כשנלחמו לצידנו כל השנים. כל עוד הם ממשיכים להראות נאמנות למדינה ומהווים מיעוט ונלחמים יחד איתנו בכל המלחמות, אין סיבה לגרש אותם. אבל בוא נגיד שבעוד 20 שנה הם יתחילו לתמוך באויב, אני לא מתכוון שהם יעשו פיגועים אלא אפילו יראו שהם תומכים בו כמו היהודונים שמגיעים להפגנות בבילעין ודברים כאלה יש לגרש גם אותם.
התאילנדים מה להם וליהדות? אם תאילנדי יתחתן עם יהודיה או הפוך יש לשקול לתת להם אזרחות במידה ואינם מהווים איום על המדינה.
ובמידה ומתחיל להיום איום דמוגרפי הפתרון הפשוט הוא לסגור את שערי הגבול.
ובקשר לדת מה שאני מתכוון זה שאתה לא יכול להביא את זה בתור טיעון לשאר העמים כי זו הדת שלך אין לדת היהודים שום ערך מבחינתם.
אל תחשוב שאני יפה נפש אבל אם מחר אני מתאהב בנוצריה אני לא אוכל להתחתן איתה בגלל שהיא נוצריה? זה נראה לי מיותר.
כמובן שאם אני מחר ירצה להתחתן עם ערביה יש לאפשר זאת אך להציב לי תנאי של גירוש מהמדינה. אין סיבה שיחיו פה ערבים בכלל הם האויב איך שלא תסתכל על זה האויב התמידי של העם היהודי זה העם הערבי, הסורים האיראנים המצרים הם כולם אותו דבר כולם ראויים לאותו יחס, הם אויב!.