סקר

סקר: ליברמן מציע נישואין אזרחיים כדי לאפשר יהודים וגויים להתחתן. הוא צודק?

כן
6 (23.1%)
לא
20 (76.9%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: ליברמן מציע נישואין אזרחיים כדי לאפשר יהודים וגויים להתחתן. הוא צודק?  (נקרא 10303 פעמים)

0 משתמשים ו- 2 אורחים נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
בס''ד

אנא הסבירו את בחירתכם.

מנותק שמע ישראל

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • לֹא-יָמוּשׁ סֵפֶר הַתּוֹרָה הַזֶּה מִפִּיךָ
    • אתר לקירוב יהודים לתורת ה'
בס"ד
אין בעיה, אפשר אני חושב לסדר לו להיות בגהינם גם עם יהודים וגם עם גויים

יש היום היתבוללות הרבה יותר גדולה מההיתבוללות שהיתה בתקופת השואה שהיא אחת מהסיבות על השואה
הרשע הזה יותר גרוע מהחמאס, הוא מביא עלינו עבירות, החמאס הוא זה שמבצע, אבל כל עוד אין לנו עבירות החמאס לא יכול לפגוע בנו

בעזרת ה' שיחזור בתשובה
כמו שרשום במסכת סוטה אין לנו על מי להישען אלה על אבינו שבשמים
אנחנו חייבים לקרב יהודים לה' תפיצו את הלינקים הבאים !
מרכ הישועות - http://rabanim.net/index-tfilot.asp
לכל שאלה תשובה ! - http://www.shofar.net/site/faq.htm
שמירת ברית קודש ! - http://emet.org.il/brit/index6.htm
הצופן התנכ"י - http://www.hidabroot.org/MediaDetail.asp?MediaID=890

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
ח"ו ר"ל. אסור להתבולל, אפילו בלי קשר לדת היהודית זה מובן מאליו שבני אדם מתחתנים בתוך עמם, לא רק אצל יהודים.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אתם לא מפותחים בשיט.

אתם חיים באשליה שאתם נעלים על העמים האחרים אני באמת לא מבין את זה אני יהודי בדיוק כמוכם אבל במה אני יותר טוב מהאמריקאים מהצרפתים מהבריטים?

על הערבים אני לא יידבר זה ברור הם זבל אבל כל שאר העמים מה הבעיה איתם?

תשמרו על ראש פתוח מה שכתוב בתנך היה נכון לימים ההם עכשיו אדם צריך להתחתן עם האדם שהוא אוהב ולא עם האדם שההורים שלו החליטו לשדך לו כי הם מאותו שבט או מאותו דת או כדי לאחד את המשפחות כמו שהיה בימי התנך.

אם יהודי רוצה להתחתן עם רוסיה זה בסדר מבחינתי רק לא לחתן הומואים ולסביות

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
סקר: ליברמן מציע נישואין אזרחיים כדי לאפשר &#
« להגיב #4 ב- : אפריל 22, 2009, 22:54:27 »
אתם לא מפותחים בשיט.

אתם חיים באשליה שאתם נעלים על העמים האחרים אני באמת לא מבין את זה אני יהודי בדיוק כמוכם אבל במה אני יותר טוב מהאמריקאים מהצרפתים מהבריטים?

על הערבים אני לא יידבר זה ברור הם זבל אבל כל שאר העמים מה הבעיה איתם?

תשמרו על ראש פתוח מה שכתוב בתנך היה נכון לימים ההם עכשיו אדם צריך להתחתן עם האדם שהוא אוהב ולא עם האדם שההורים שלו החליטו לשדך לו כי הם מאותו שבט או מאותו דת או כדי לאחד את המשפחות כמו שהיה בימי התנך.

אם יהודי רוצה להתחתן עם רוסיה זה בסדר מבחינתי רק לא לחתן הומואים ולסביות
הבעיה היא שההומו יאמר שאתה פרימיטיבי ולא מפותח
וירצה להתחתן עם בן מינו

וכך אין לדבר סוף, עד שאנשים יתחתנו עם בע"ח...ר"ל
« עריכה אחרונה: אפריל 26, 2009, 09:33:52 על ידי אחים באמת »

מנותק יהודי הררי

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
בס"ד

יש היום היתבוללות הרבה יותר גדולה מההיתבוללות שהיתה בתקופת השואה שהיא אחת מהסיבות על השואה
הרשע הזה יותר גרוע מהחמאס, הוא מביא עלינו עבירות, החמאס הוא זה שמבצע, אבל כל עוד אין לנו עבירות החמאס לא יכול לפגוע בנו

בעזרת ה' שיחזור בתשובה

"יש היום היתבוללות הרבה יותר גדולה מההיתבוללות שהיתה בתקופת השואה שהיא אחת מהסיבות על השואה"

מה קרה לך אחי, אתה לא מתבייש?.....לא הגזמת אולי?

אני מבקש שתחזור בך!

מנותק האלקשי

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
במה אני יותר טוב מהאמריקאים מהצרפתים מהבריטים?

אתה לא.

מנותק דוקא_כך

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה
בס"ד

"ולא תתחתן בם, בתך לא תתן לבנו ובתו לא תקח לבנך"
(דברים ז:ג)
יהונתן פולארד
ראובן מנינג
יגאל עמיר
חגי עמיר
עופר גמליאל
שלמה דביר
ירדן מורג
דוד אמויאל
חזקיהו עמי פופר
גור המל
ישי שליסל
דני טיקמן
ג'וליאן סופיר
ארנולד ישראלוב
רחמים לוטטי
חברי מחתרת בת-עין
יונה אברושמי
יבגני גרוסמן
אלכסנדר רבינוביץ'
מורדי הראל
אליצור הראל

מנותק nofar16

• חבר(ה) מוסמך(ת)
  • *

בס"ד

איך שראיתי את הכותרת של הסקר, זה בדיוק מה שרציתי לכתוב... :)

אני מתנגדת להנישואין האזרחיים- גם ככה אנחנו מיעוט דמוגרפי, להתבולל לא יתרום לנו עוד הרבה.
« עריכה אחרונה: אפריל 23, 2009, 06:29:40 על ידי nofar16 »
אם מוחמד לא בא אל ההר, סימן שמוחמד מת!!!

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
החתונה היא בין בן לאב יהודי לבת לאמא יהודיה.אבל הרבנים דנים בברית הזוגיות וליברמן יקבל החלטה שלהם.הוא פנה לגדולי הפוסקים שיפסקו בנושא.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק Nammer

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *

מנותק zelhar

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
אני בעשד נישואים אזרחיים בלי קשר לדת.

מנותק MATAN

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
בס"ד

בעזרת ה' שיחזור בתשובה
צודק!  O0

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
הבעיה היא שההומו יאמר שאתה פרימיטיבי ולא מפותחח
וירצה להתחתן עם בן מינו

וכך אין לדבר סוף, עד שאנשים יתחתנו עם בע"ח...ר"ל

ברגע שאתה מאפשר להומואים ולסביות להתחתן אתה יכול באותה מידה לחתן בשלשות לחתן ילדים עם צעצועים ובעלי חיים.

אבל ברגע שאתה לא מאפשר ליהודי להתחתן עם רוסיה אתה פוסל אותה בגלל הגזע שלה בגלל המקום ממנה היא באה.

שוב הדבר לא תקף לערבים שכן ערבים הם אויב אך לא כל גוי הוא אויב.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
m4a1, רוסים ויהודים הם בני אותו גזע אם להסתכל על המדע. חוץ מכך, אם היהודי והרוסייה מתחתנים, הילדים יהיו גויים כי אמם גויה, האם אני אמור להסיק מכך שאתה מעוניין בזה?
יש מצב אתה ליברל?

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
m4a1, רוסים ויהודים הם בני אותו גזע אם להסתכל על המדע. חוץ מכך, אם היהודי והרוסייה מתחתנים, הילדים יהיו גויים כי אמם גויה, האם אני אמור להסיק מכך שאתה מעוניין בזה?
יש מצב אתה ליברל?

תגדיר ליברל, אני מאמין שכל האנשים שווים כולל הערבים.

אבל ההבדל הוא שהערבים הם האויב הם תמיד היו ויהיו האויב לכן יש להתייחס אליהם כאל אויב ולא כאל נחותים.

ברגע שאתה מזלזל באויב רוב הסיכויים שהוא ייתפוס אותך לא מוכן.

הרוסים הצרפתים האתיופים לא משנה לי כולם יכולים להתחתן עם כולם חוץ כמובן מעם הערבים בגלל שהם האויב לא בגלל שגזעם נחות.

אני רואה כל ערבי ומוסלמי כאויב.

גוי לא גוי, לי אישית זה לא חשוב אני הארץ שייכת ליהודים וכל עוד יש פה רוב מוחלט של יהודים והגויים מתחתנים עם היהודים וחיים פה ולא גויים עם גויים וחיים פה אז אין לי בעיה עם זה. הערבים לעומת זאת... אין צורך להרחיב, הם האויב.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
תגדיר ליברל, אני מאמין שכל האנשים שווים כולל הערבים.

אבל ההבדל הוא שהערבים הם האויב הם תמיד היו ויהיו האויב לכן יש להתייחס אליהם כאל אויב ולא כאל נחותים.

ברגע שאתה מזלזל באויב רוב הסיכויים שהוא ייתפוס אותך לא מוכן.

הרוסים הצרפתים האתיופים לא משנה לי כולם יכולים להתחתן עם כולם חוץ כמובן מעם הערבים בגלל שהם האויב לא בגלל שגזעם נחות.

אני רואה כל ערבי ומוסלמי כאויב.

גוי לא גוי, לי אישית זה לא חשוב אני הארץ שייכת ליהודים וכל עוד יש פה רוב מוחלט של יהודים והגויים מתחתנים עם היהודים וחיים פה ולא גויים עם גויים וחיים פה אז אין לי בעיה עם זה. הערבים לעומת זאת... אין צורך להרחיב, הם האויב.
אתה גזען וכובש.
ארץ שייכת ליהודים,על פי מה?

« עריכה אחרונה: אפריל 25, 2009, 20:18:16 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אתה גזען וכובש.
ארץ שייכת ליהודים,על פי מה?

גזען וכובש? גזען אני לא אני לא שונא לא אתיופים לא רוסים לא אף אחד. מה שמבדיל בינינו זה 2דברים עקריים, אני מזהה אויב כשאני רואה אחד, ואני לא מלא בשנאה עצמית.

אתה אולי לא חושב שמגיע לך מדינה בשבילך אדמה זה סתם מי צריך להלחם בשביל חול מי צריך את רמת הגולן.

ואתה צודק הארץ לא שייכת לאנשים כמוך הארץ שייכת לאנשים כמוני שמוכנים לשפוך דם בשביל האדמה הזאת האדמה הקדושה ואתה פחדן אתה מעדיף לעשות הכל רק לא להגיע למסקנה שהערבים הם האויב אתה תוותר על שטחים תוותר על עקרונות, אם יש לך בכלל, תוותר על הדת שלך, אם יש לה בכלל משמעות בשבילך, תוותר על הכל רק כדי לא להתמודד עם הבעיה.

פחדן.

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
גזען וכובש? גזען אני לא אני לא שונא לא אתיופים לא רוסים לא אף אחד. מה שמבדיל בינינו זה 2דברים עקריים, אני מזהה אויב כשאני רואה אחד, ואני לא מלא בשנאה עצמית.

אתה אולי לא חושב שמגיע לך מדינה בשבילך אדמה זה סתם מי צריך להלחם בשביל חול מי צריך את רמת הגולן.

ואתה צודק הארץ לא שייכת לאנשים כמוך הארץ שייכת לאנשים כמוני שמוכנים לשפוך דם בשביל האדמה הזאת האדמה הקדושה ואתה פחדן אתה מעדיף לעשות הכל רק לא להגיע למסקנה שהערבים הם האויב אתה תוותר על שטחים תוותר על עקרונות, אם יש לך בכלל, תוותר על הדת שלך, אם יש לה בכלל משמעות בשבילך, תוותר על הכל רק כדי לא להתמודד עם הבעיה.

פחדן.
על פי מה אתה קבעת שהארץ הזו שייכת לך ? התורה -מקובל פלוס.. אבל אם אתה אומר על  פי ההיסטוריה-אז אני בעד  להחזיר  את הבריטים,טורקים,יוונים,רומאים,פרסים,ערבים וכל עם שהיה פה.
התורה היא הסמכות שלנו על ארץ ישראל ולא היסטוריה ומי שמחשיב את הסמכות שלנו פה על פי היסטוריה הוא כובש והשמאל והערבים צודקים.
הערבי הוא  לא אויב בגלל טרור אלא איום תרבותי ודמוגרפי על פי מה שאתה אומר שאם יהיה פה לא יהודים שוחרי שלום אז זה בסדר גמור? 
הטרור זו סתם עוד סיבה להראות כמה הערבים אם הם חיות אבל אתה ששונא  את הערבים בגלל טרור אז אתה עושה הכללה כי יש ערבים שלא עושים טרור והם בעד שיוויון בדיוק  כמוך.
גם אם יהיה פה שוודים שוחרי שלום צריך לגרש אותם כי הבעיה היא  לא טרור אלא דמוגרפית,תרבותית והתבוללות כמובן ולא טרור כמו שכולם אומרים.
אם הערבים לא היו מבצעים טרור היה צריך לגרש אותם?

פחדן אני ממש לא אלא בעד מאחזים והתנחלויות ולגרש את הערבים מארץ ישראל אבל לא מאותו מקום שלך.
אם אתה בעד שיוויון אז אין לך זכות לגרש את הערבים מפה כי לא כולם מתעסקים בטרור.
אם שמת לב אני ההפך הגמור משמאל וגם לא ימין אלא יהודי שמאמין שארץ ישראל שייכת לנו על פי התורה.
אתה בעד נישואים אזרחים ולא איכפת לך מהתבוללות אבל ארץ ישראל זה משהו אחר?

"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
על פי מה אתה קבעת שהארץ הזו שייכת לך ? התורה -מקובל פלוס.. אבל אם אתה אומר על  פי ההיסטוריה-אז אני בעד  להחזיר  את הבריטים,טורקים,יוונים,רומאים,פרסים,ערבים וכל עם שהיה פה.
התורה היא הסמכות שלנו על ארץ ישראל ולא היסטוריה ומי שמחשיב את הסמכות שלנו פה על פי היסטוריה הוא כובש והשמאל והערבים צודקים.
הערבי הוא  לא אויב בגלל טרור אלא איום תרבותי ודמוגרפי על פי מה שאתה אומר שאם יהיה פה לא יהודים שוחרי שלום אז זה בסדר גמור? 
הטרור זו סתם עוד סיבה להראות כמה הערבים אם הם חיות אבל אתה ששונא  את הערבים בגלל טרור אז אתה עושה הכללה כי יש ערבים שלא עושים טרור והם בעד שיוויון בדיוק  כמוך.
גם אם יהיה פה שוודים שוחרי שלום צריך לגרש אותם כי הבעיה היא  לא טרור אלא דמוגרפית,תרבותית והתבוללות כמובן ולא טרור כמו שכולם אומרים.
אם הערבים לא היו מבצעים טרור היה צריך לגרש אותם?

פחדן אני ממש לא אלא בעד מאחזים והתנחלויות ולגרש את הערבים מארץ ישראל אבל לא מאותו מקום שלך.
אם אתה בעד שיוויון אז אין לך זכות לגרש את הערבים מפה כי לא כולם מתעסקים בטרור.
אם שמת לב אני ההפך הגמור משמאל וגם לא ימין אלא יהודי שמאמין שארץ ישראל שייכת לנו על פי התורה.
אתה בעד נישואים אזרחים ולא איכפת לך מהתבוללות אבל ארץ ישראל זה משהו אחר?

ברור שלא כל הערבים מבצעים פעולות טרור אבל המצב נכון לעכשיו הוא מלחמה. תכחיש את זה או לא ישנה מלחמה בין היהודים בא"י לערבים בא"י.

המלחמה היא גם דמוגרפית גם תרבותית וכן גם מזוינת. כמו שלא כל יהודי הוא חייל בצה"ל כך גם לא כל ערבי פעיל בחמאס אבל בזמן מלחמה כמו שיש עכשיו צריך להתייחס אל כולם כאל אויב, להכריע את המלחמה בצורה ברורה וחד צדדית כמה שניתן ואז להחליט מה עושים.

התבוללות? השאלה היא מה ההגדרה שלך להתבוללות אני אדם חילוני לכל דבר אבל עברתי ברית מילה, אימי יהודיה, אני יהודי מתבולל?

כל מי שלא לובש כיפה הוא יהודי מתבולל?

ההגדרה רחבה מדי לדעתי א"י שייכת ליהודים וכל מי שמצהיר על עצמו כיהודי יכול לחיות פה. לא צריכות להיות פה שום כנסיות שום מסגדים ושום דבר פרט לבתי כנסת  זו מדינה דמוקרטית ליהודים כלומר היהודים יחיו פה במדוקרטיה ולא מוסלמים או נוצרים. דמוקרטיה ליהודים הכוונה שכל יהודי יחליט כמה מחייו יוקדשו לדת אם בכלל.

הארץ שייכת לנו על פי התנך? לא תופס, מצטער, הארץ שייכת לנו על פי 101 סיבות חלקן דתיות חלקן הסטוריות השורה התחתונה היא כזאת אנחנו כאן. יש אויב שרוצה להוציא אותנו מהארץ. השאלה היא אם נלך כמו יהודונים או נלחם כמו יהודים את זה כל אחד צריך לשאול את עצמו לא משנה אם הוא מניח תפילין או לא לובש כיפה או לא, בפעם האחרונה שבדקתי דווקא אלה שלא לובשים כיפות שופכים את דמם למען המדינה.

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #20 ב- : אפריל 25, 2009, 23:04:09 »
הארץ שייכת לנו על פי התנך? לא תופס, מצטער, הארץ שייכת לנו על פי 101 סיבות חלקן דתיות חלקן הסטוריות השורה התחתונה היא כזאת אנחנו כאן. יש אויב שרוצה להוציא אותנו מהארץ. השאלה היא אם נלך כמו יהודונים או נלחם כמו יהודים את זה כל אחד צריך לשאול את עצמו לא משנה אם הוא מניח תפילין או לא לובש כיפה או לא, בפעם האחרונה שבדקתי דווקא אלה שלא לובשים כיפות שופכים את דמם למען המדינה.
עד עכשיו לא השתתפתי בדיון כי אתה מוריד את הרמה שלו עם הבורות שלך ועם הטענות הדביליות שלך ועם השינאה שלך כלפי התורה והדת.
כמו שאיתן אמר אתה מדבר על שוויון אז איך אתה יכול לצאת נגד הערבים??
אבל איך אתה מסוגל לומר את המשפט הזה : "בפעם האחרונה שבדקתי דווקא אלה שלא לובשים כיפות שופכים את דמם למען המדינה."
אלה עם הכיפות הסרוגות הם חוט השידרה של צה"ל !

ואם אתה מדבר על החרידים, אז רק תדע לך שיש כאלה שמתגייסים...
ותדבר איתי באחוזים לגביי ההשתמטות בקרב החרידים ותראה כמה משתמטים אצלהם לעומת "סרבני המצפון".
« עריכה אחרונה: אפריל 25, 2009, 23:09:19 על ידי יחיאל208 »

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #21 ב- : אפריל 25, 2009, 23:11:04 »
עד עכשיו לא השתתפתי בדיון כי אתה מוריד את הרמה שלו עם הבורות שלך ועם הטענות הדביליות שלך ועם השינאה שלך כלפי התורה והדת
אבל איך אתה מסוגל לומר את המשפט הזה : "בפעם האחרונה שבדקתי דווקא אלה שלא לובשים כיפות שופכים את דמם למען המדינה."
אלה עם הכיפות הסרוגות הם חוט השידרה של צה"ל !

מה שהתכוונתי כשאמרתי לא לובשים כיפות זה אלו שאני חושב שהוא מדבר עליהם בתור מתבוללים אלו שלא לומדים בישיבות כל היום אלו שלא לובשים שחור דתיים סטייל בני ברק וכאלה.

השנאה שלי לדת? ולתורה? למה? כי אני לא מאמין שלא חייבים להניח תפילין או לצום ביום כיפור כדי להיות יהודים?

ובקשר לסרבני המצפון אני לא אומר שהם בסדר להפך לדעתי צריך לאסור עליהם ללמוד באוניברסיטה לעבוד במסרות ממשלתיות ולשלול מהם את הזכות להצביע

אני בעד שוויון זכיות אני לא חושב שאנחנו "טובים" יותר מאף אחד אחר כולם שווים אך נכון לעכשיו הערבים הם האויב לכן יש להתייחס אליהם כאל אויב ולא כאל שווים מה לא ברור? כשיש מלחמה צריך לשים את השוויון וכל הדברים האלה בצד ולשבור את הצד השני והצד השני זה הערבים.
« עריכה אחרונה: אפריל 25, 2009, 23:14:57 על ידי m4a1 »

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
התכוונתי לזלזול בדת ובתורה, לא לשינאה, אז מצטער.
תראה אותנו כיהודים כעם סגולה ותתגאה בכך ואל תשים את זה בצד כמו השמאל היפה נפש בטענה שאנחנו שווים לשאר העמים!
אולי מבחינה פיזית כן, אבל לא רוחנית!
ואם אתה כ"כ בעד שוויין אז בוא ניתן לעובדים התאילנדים אזרחות וניתן להם לעשות צבא או לכל הגויים שחיים במדינה בתור אזרחים
הרי אתה מדבר על שוויון, לא? אז למה שהם יקבלו זכויות בחינם? אבל חוץ מהערבים כמו שאתה אומר...
שאפילו יש ערבים שהם בכלל שמאלנים והם מכירים בישראל והם לא עוסקים בטרור והם נאמנים למדינה! אז איפה השוויון?
או כולם בחוץ או...בחוץ!!
ערבים ונוצרים החוצה!!!

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
התכוונתי לזלזול בדת ובתורה, לא לשינאה, אז מצטער.
תראה אותנו כיהודים כעם סגולה ותתגאה בכך ואל תשים את זה בצד כמו השמאל היפה נפש בטענה שאנחנו שווים לשאר העמים!
אולי מבחינה פיזית כן, אבל לא רוחנית!
ואם אתה כ"כ בעד שוויין אז בוא ניתן לעובדים התאילנדים אזרחות וניתן להם לעשות צבא או לכל הגויים שחיים במדינה בתור אזרחים
הרי אתה מדבר על שוויון, לא? אז למה שהם יקבלו זכויות בחינם? אבל חוץ מהערבים כמו שאתה אומר...
שאפילו יש ערבים שהם בכלל שמאלנים והם מכירים בישראל והם לא עוסקים בטרור והם נאמנים למדינה! אז איפה השוויון?
או כולם בחוץ או...בחוץ!!
ערבים ונוצרים החוצה!!!

מדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית והיא גם מדינה יהודית.
היהודים צריכים לחיות פה בדמוקרטיה לא שאר העמים. למה אני מתכוון? היחידים שצריכה להיות להם זכות הצבעה היא היהודים אשר שרתו בצבא או שקבלו פטור מסיבות כאלה ואחרות, לא "סרבני מצפון". כל יהודי צריך להחליט בשביל עצמו במה לעסוק ואם לתת לדת מקום בחייו או לא, עם מי להתחתן והיכן יחיו אחרי החתונה.  הערבים לא צריכים לחיות פה בכלל לא בגלל היותם ערבים אלא בגלל היותם האויב. הנוצרים יכולים לחיות פה אך לא יהיו כנסיות או מסגדים יהיו רק בתי כנסת, למה? דמוקרטיה ליהודים לא לאף עם אחר. הם לא ייקבלו אזרחות כי הם יפים או נחמדים התנאי יהיה להתחתן עם יהודי או יהודיה.
למשל הדרוזים, הם מבחינתי יכולים לחיות פה הם הרוויחו את ז כשנלחמו לצידנו כל השנים. כל עוד הם ממשיכים להראות נאמנות למדינה ומהווים מיעוט ונלחמים יחד איתנו בכל המלחמות, אין סיבה לגרש אותם. אבל בוא נגיד שבעוד 20 שנה הם יתחילו לתמוך באויב, אני לא מתכוון שהם יעשו פיגועים אלא אפילו יראו שהם תומכים בו כמו היהודונים שמגיעים להפגנות בבילעין ודברים כאלה יש לגרש גם אותם.
התאילנדים מה להם וליהדות? אם תאילנדי יתחתן עם יהודיה או הפוך יש לשקול לתת להם אזרחות במידה ואינם מהווים איום על המדינה.
ובמידה ומתחיל להיום איום דמוגרפי הפתרון הפשוט הוא לסגור את שערי הגבול.
ובקשר לדת מה שאני מתכוון זה שאתה לא יכול להביא את זה בתור טיעון לשאר העמים כי זו הדת שלך אין לדת היהודים שום ערך מבחינתם.

אל תחשוב שאני יפה נפש אבל אם מחר אני מתאהב בנוצריה אני לא אוכל להתחתן איתה בגלל שהיא נוצריה? זה נראה לי מיותר.
כמובן שאם אני מחר ירצה להתחתן עם ערביה יש לאפשר זאת אך להציב לי תנאי של גירוש מהמדינה. אין סיבה שיחיו פה ערבים בכלל הם האויב איך שלא תסתכל על זה האויב התמידי של העם היהודי זה העם הערבי, הסורים האיראנים המצרים הם כולם אותו דבר כולם ראויים לאותו יחס, הם אויב!.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
ועוד משהו קטן, מי שאמר שגם אם יהיו פה שוודים שוחרי שלום יש לגרשם, זה נכון.

אלא אם כן השוודי מתחתן עם היהודיה אז יש להשאיר אותו.

ובכלל אני לא רואה שום סיבה לגרש שוודיות:)
« עריכה אחרונה: אפריל 26, 2009, 07:09:04 על ידי m4a1 »