סקר

סקר: ליברמן מציע נישואין אזרחיים כדי לאפשר יהודים וגויים להתחתן. הוא צודק?

כן
6 (23.1%)
לא
20 (76.9%)

סך הכל הצבעות: 0

כתב נושא: סקר: ליברמן מציע נישואין אזרחיים כדי לאפשר יהודים וגויים להתחתן. הוא צודק?  (נקרא 10295 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • פתחו לי פתח כחודו של מחט...
    • האתר שלי
ועוד משהו קטן, מי שאמר שגם אם יהיו פה שוודים שוחרי שלום יש לגרשם, זה נכון.

אלא אם כן השוודי מתחתן עם היהודיה אז יש להשאיר אותו.

ובכלל אני לא רואה שום סיבה לגרש שוודיות:)
אתה יהודי, אח יקר שלי
ולכן אתה מחוייב בעל כורחך לחיות חיים של אמת כמייצג את בורא העולם
ולכן אינך יכול לבחור את מה שאתה רוצה לעשות ברמת המאקרו אלא רק במיקרו

איך אמר אברהם לאליעזר:

בראשית פרק כד

א ואברהם זקן, בא בימים; ויהוה ברך את-אברהם, בכל.  ב ויאמר אברהם, אל-עבדו זקן ביתו, המשל, בכל-אשר-לו:  שים-נא ידך, תחת ירכי.  ג ואשביעך--ביהוה אלהי השמים, ואלהי הארץ:  אשר לא-תקח אשה, לבני, מבנות הכנעני, אשר אנכי יושב בקרבו.  ד כי אל-ארצי ואל-מולדתי, תלך; ולקחת אשה, לבני ליצחק. ה ויאמר אליו, העבד, אולי לא-תאבה האשה, ללכת אחרי אל-הארץ הזאת; ההשב אשיב את-בנך, אל-הארץ אשר-יצאת משם.  ו ויאמר אליו, אברהם:  השמר לך, פן-תשיב את-בני שמה.  ז יהוה אלהי השמים, אשר לקחני מבית אבי ומארץ מולדתי, ואשר דבר-לי ואשר נשבע-לי לאמר, לזרעך אתן את-הארץ הזאת--הוא, ישלח מלאכו לפניך, ולקחת אשה לבני, משם.

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
אם פוסקי ההלכה יקבעו משהו מי אנחנו בפורום שנתנגד?ליברמן הלך להתייעץ איתם למען השגת פשרה.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אני לא יודע כמה הדת מכתיבה לכם את דרך החיים אבל לי היא לא מכתיבה בכלל. לא פוסקי הלכה ולא רבנים.
אני עושה דברים כמו שאני רואה אותם לנכונים או לא.

לדעתי כל אדם יכול להתחתן עם מי שהוא רוצה ללא קשר לגזע או דת אבל זה חייב להיות בין גבר לאישה ובמידה והמצב הוא כמו שהוא היום ויהודי מתחתן עם ערביה עליו לשאת בתוצאות, גירוש.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
תורת ישראל לא כזאת 'נאורה' ופלורליסטית כמו שחלק מהאנשים רוצים שתהיה
מה לעשות אנחנו 'פרימיטיבים' ומיושנים ושמחים על האושר הגדול שבורא עולם נתן לנו

מנותק אבי 1

• משתמש(ת)
  • חבר(ה) של כבוד
  • *
  • הבוחר החליט ממשלת ימין
הבעיה היא למנוע שאדם יתחתן עם אחותו.
הבא להורגך השכם להורגו

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
אני לא יודע כמה הדת מכתיבה לכם את דרך החיים אבל לי היא לא מכתיבה בכלל. לא פוסקי הלכה ולא רבנים.
אני עושה דברים כמו שאני רואה אותם לנכונים או לא.

לדעתי כל אדם יכול להתחתן עם מי שהוא רוצה ללא קשר לגזע או דת אבל זה חייב להיות בין גבר לאישה ובמידה והמצב הוא כמו שהוא היום ויהודי מתחתן עם ערביה עליו לשאת בתוצאות, גירוש.
למרות הכל אתה גם נושא תכונות של רודן.
תהיה בטוח שאת  חי על פי תכתבים נוסח ארה"ב(תרבות מערבית-תוריד מ יוצא ערבית)

« עריכה אחרונה: אפריל 26, 2009, 12:51:36 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק יחיאל

• חבר(ה) של כבוד
  • *
סקר: ליברמן מציע נישואין אזרחיים כדי לאפשר &#
« להגיב #31 ב- : אפריל 26, 2009, 12:37:24 »
מדינת ישראל היא מדינה דמוקרטית והיא גם מדינה יהודית.
היהודים צריכים לחיות פה בדמוקרטיה לא שאר העמים. למה אני מתכוון? היחידים שצריכה להיות להם זכות הצבעה היא היהודים אשר שרתו בצבא או שקבלו פטור מסיבות כאלה ואחרות, לא "סרבני מצפון". כל יהודי צריך להחליט בשביל עצמו במה לעסוק ואם לתת לדת מקום בחייו או לא, עם מי להתחתן והיכן יחיו אחרי החתונה.  הערבים לא צריכים לחיות פה בכלל לא בגלל היותם ערבים אלא בגלל היותם האויב. הנוצרים יכולים לחיות פה אך לא יהיו כנסיות או מסגדים יהיו רק בתי כנסת, למה? דמוקרטיה ליהודים לא לאף עם אחר. הם לא ייקבלו אזרחות כי הם יפים או נחמדים התנאי יהיה להתחתן עם יהודי או יהודיה.
למשל הדרוזים, הם מבחינתי יכולים לחיות פה הם הרוויחו את ז כשנלחמו לצידנו כל השנים. כל עוד הם ממשיכים להראות נאמנות למדינה ומהווים מיעוט ונלחמים יחד איתנו בכל המלחמות, אין סיבה לגרש אותם. אבל בוא נגיד שבעוד 20 שנה הם יתחילו לתמוך באויב, אני לא מתכוון שהם יעשו פיגועים אלא אפילו יראו שהם תומכים בו כמו היהודונים שמגיעים להפגנות בבילעין ודברים כאלה יש לגרש גם אותם.
התאילנדים מה להם וליהדות? אם תאילנדי יתחתן עם יהודיה או הפוך יש לשקול לתת להם אזרחות במידה ואינם מהווים איום על המדינה.
ובמידה ומתחיל להיום איום דמוגרפי הפתרון הפשוט הוא לסגור את שערי הגבול.
ובקשר לדת מה שאני מתכוון זה שאתה לא יכול להביא את זה בתור טיעון לשאר העמים כי זו הדת שלך אין לדת היהודים שום ערך מבחינתם.

אל תחשוב שאני יפה נפש אבל אם מחר אני מתאהב בנוצריה אני לא אוכל להתחתן איתה בגלל שהיא נוצריה? זה נראה לי מיותר.
כמובן שאם אני מחר ירצה להתחתן עם ערביה יש לאפשר זאת אך להציב לי תנאי של גירוש מהמדינה. אין סיבה שיחיו פה ערבים בכלל הם האויב איך שלא תסתכל על זה האויב התמידי של העם היהודי זה העם הערבי, הסורים האיראנים המצרים הם כולם אותו דבר כולם ראויים לאותו יחס, הם אויב!.
ועוד משהו קטן, מי שאמר שגם אם יהיו פה שוודים שוחרי שלום יש לגרשם, זה נכון.

אלא אם כן השוודי מתחתן עם היהודיה אז יש להשאיר אותו.

ובכלל אני לא רואה שום סיבה לגרש שוודיות:)
שמע אני לא איתך באותו ראש ואנחנו לא רואים את התמונה אותו דבר, אז אין לי מה להגיד לך
אולי אם תתקרב יותר לדת תבין על מה אני מדבר...
אני לא רואה אותך בתור יפה נפש כי אתה יודע להכיר במוסלמים כאויבים ויש הסכמה בינינו.

הדרוזים הרוויחו מאוד את הזכות שלהם להישאר בארץ.

בקשר לשוודיות יש הסכמה רחבה מאוד בעניין חח...
« עריכה אחרונה: אפריל 26, 2009, 12:38:38 על ידי יחיאל208 »

מנותק אֵיתָן

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • כל המרחם על ערבים,סופו להתאכזר על יהודים.
ציטוט
ברור שלא כל הערבים מבצעים פעולות טרור אבל המצב נכון לעכשיו הוא מלחמה. תכחיש את זה או לא ישנה מלחמה בין היהודים בא"י לערבים בא"י.
אף אחד  לא  מכחיש  שיש מלחמה, אם כל הערבים לא מבצעים אז על איזו זכות אתה רוצה לגרש אותם מפה?

אתה  דמוקרט
ציטוט
המלחמה היא גם דמוגרפית גם תרבותית וכן גם מזוינת. כמו שלא כל יהודי הוא חייל בצה"ל כך גם לא כל ערבי פעיל בחמאס אבל בזמן מלחמה כמו שיש עכשיו צריך להתייחס אל כולם כאל אויב, להכריע את המלחמה בצורה ברורה וחד צדדית כמה שניתן ואז להחליט מה עושים.
מה קשור?

ציטוט
התבוללות? השאלה היא מה ההגדרה שלך להתבוללות אני אדם חילוני לכל דבר אבל עברתי ברית מילה, אימי יהודיה, אני יהודי מתבולל?
התבוללות היא שיהודים נעלמים אם בברית המועצות היו 5  מיליון יהודים בתחילת 1900 ונפילת הקומניזם רק מיליון וחצי זו היא התוצאה של התבוללות.
התבוללות זה מה שהולך כיום בארצות הברית ויש עוד  הרבה מקרים..

ציטוט
כל מי שלא לובש כיפה הוא יהודי מתבולל?
לא

ציטוט
ההגדרה רחבה מדי לדעתי א"י שייכת ליהודים וכל מי שמצהיר על עצמו כיהודי יכול לחיות פה. לא צריכות להיות פה שום כנסיות שום מסגדים ושום דבר פרט לבתי כנסת  זו מדינה דמוקרטית ליהודים כלומר היהודים יחיו פה במדוקרטיה ולא מוסלמים או נוצרים. דמוקרטיה ליהודים הכוונה שכל יהודי יחליט כמה מחייו יוקדשו לדת אם בכלל.

דמוקרטיה לא מבדילה בין דת גזע ולאום והיהדות כן מבדילה אז לומר דמוקרטיה רק ליהודים זה סותר אחד את השני.

ציטוט
הארץ שייכת לנו על פי התנך? לא תופס, מצטער, הארץ שייכת לנו על פי 101 סיבות חלקן דתיות חלקן הסטוריות השורה התחתונה היא כזאת אנחנו כאן. יש אויב שרוצה להוציא אותנו מהארץ. השאלה היא אם נלך כמו יהודונים או נלחם כמו יהודים את זה כל אחד צריך לשאול את עצמו לא משנה אם הוא מניח תפילין או לא לובש כיפה או לא, בפעם האחרונה שבדקתי דווקא אלה שלא לובשים כיפות שופכים את דמם למען המדינה.
ברור שאתה לא מקבל שהארץ שייכת לנו על פי התנך?
אז על פי מה אתה קובע שהיא שייכת ליהודים?  אם יש  101 סיבות תן לי לפחות  5
חלקן דתיות? אבל אתה שולל את היהדות. היסטוריות יש גם לערבים ולעוד הרבה עמים.
לא דיברתי על מגזרים ומי מניח תפילין או לא?   אי אפשר להפריד את ארץ ישראל מהתורה וזו הבעיה ההסברה של מדינת הישראלים שהם תמיד  משתמשים ותולים את ההאיחזות שלנו בארץ ישראל על פי ההיסטוריה אז למה שהערבי לא  יאמר  שיש לו פה היסטוריה ואם נהיה מציאותיים אז הערבי צודק...

תהיה בטוח שיש יהודים שהם הרבה יותר  מתנהגים כמו יהודים מאשר  עם יהודים עם כיפה.

« עריכה אחרונה: אפריל 26, 2009, 12:54:09 על ידי אֵיתָן »
"מי שרוצה להיות יהודי, אי אפשר כי אם על ידי ארץ ישראל"

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
לא כל הערבים מבצעים טרור זאת עובדה. הטילים עפים מעזה ובעזה יש פעילי חמאס וכן גם חפים מפשע אבל אותי זה לא מעניין עפים עליי טילים מעזה אני ישרוף את עזה.

ואיך אתה רוצה למנוע את ההתבוללות בכך שתנתק את היהודים משאר העמים? לא תוכל לעשות את זה בעידן של היום, העולם הוא קטן היהודים יפגשו עם הגויים לא תוכל למנוע את זה ויתחתנו איתם, עובדה שגם לשלמה היו נשים גויות.

אני לא סותר את עצמי, במדינה היהודית צריכה להיות זכות ברירה מלאה ליהודים בלבד, הדרוזים לדוגמא יכולים לחיות פה הם הרוויחו את מקומם אבל לא יהיו להם מסגדים לא יהיו בתי ספר בערבית ולא חארטות כאלה הם צריכים או לחיות במדינה יהודית או לחפש מקום אחר. אבל לעומת זאת כל יהודי יוכל לבחור אם הוא אוכל נוהג בשבת או לא, אוכל חזיר או לא, ואפילו אם לעשות לילד שלו ברית מילה כי הוא יהודי זו מדינתו וזכותו לעשות מה שירצה הוא יהודי כי אימו יהודיה הוא יהודי הוא יעשה כרצונו.

אני מקבל את זה שהארץ שייכת לנו על פי התנך אני תומך בזה ומאמין בזה אבל מנקודת המבט של הגויים אני לא חושב שהטיעון הזה תופס.

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
לא כל הערבים מבצעים טרור זאת עובדה. הטילים עפים מעזה ובעזה יש פעילי חמאס וכן גם חפים מפשע אבל אותי זה לא מעניין עפים עליי טילים מעזה אני ישרוף את עזה.

ואיך אתה רוצה למנוע את ההתבוללות בכך שתנתק את היהודים משאר העמים? לא תוכל לעשות את זה בעידן של היום, העולם הוא קטן היהודים יפגשו עם הגויים לא תוכל למנוע את זה ויתחתנו איתם, עובדה שגם לשלמה היו נשים גויות.

אני לא סותר את עצמי, במדינה היהודית צריכה להיות זכות ברירה מלאה ליהודים בלבד, הדרוזים לדוגמא יכולים לחיות פה הם הרוויחו את מקומם אבל לא יהיו להם מסגדים לא יהיו בתי ספר בערבית ולא חארטות כאלה הם צריכים או לחיות במדינה יהודית או לחפש מקום אחר. אבל לעומת זאת כל יהודי יוכל לבחור אם הוא אוכל נוהג בשבת או לא, אוכל חזיר או לא, ואפילו אם לעשות לילד שלו ברית מילה כי הוא יהודי זו מדינתו וזכותו לעשות מה שירצה הוא יהודי כי אימו יהודיה הוא יהודי הוא יעשה כרצונו.

אני מקבל את זה שהארץ שייכת לנו על פי התנך אני תומך בזה ומאמין בזה אבל מנקודת המבט של הגויים אני לא חושב שהטיעון הזה תופס.

אין לנו שום טיעון על ארץ ישראל ללא הציווי האלוקי לרשת את הארץ ולהוריש את היושבים בה
אם אתה קורא מהתנ"ך תקרא ותקיים את כולו, ואל תבחר באופן שרירותי מה שנוח
אנחנו לא רפורמים עם הרב נח - איך שנוח...

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
אין לנו שום טיעון על ארץ ישראל ללא הציווי האלוקי לרשת את הארץ ולהוריש את היושבים בה
אם אתה קורא מהתנ"ך תקרא ותקיים את כולו, ואל תבחר באופן שרירותי מה שנוח
אנחנו לא רפורמים עם הרב נח - איך שנוח...

אני לא קורא את התנך כדי לקיים את המצוות אני קורא כי הוא ההסטוריה של העם שלי אני מאמין בה' אבל אני לא מתכוון לחיות את חיי לפי המצוות שלו, את הדברים הבסיסיים אני עושה אני אומר את האמת אני נותן כבוד כשצריך אני מחשיב את עצמי בנאדם טוב אבל אני לא רואה סיבה שאני יניח תפילין כל יום לא יסע בשבת ודברים כאלה

אני מאמין בתנך ואני מאמין שבגלל התנך יש לנו זכות על הארץ אבל מה שאני אומר זה  שאם הייתי ערבי או נוצרי לא הייתי מקבל את הטיעון הזה

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
אני לא קורא את התנך כדי לקיים את המצוות אני קורא כי הוא ההסטוריה של העם שלי אני מאמין בה' אבל אני לא מתכוון לחיות את חיי לפי המצוות שלו, את הדברים הבסיסיים אני עושה אני אומר את האמת אני נותן כבוד כשצריך אני מחשיב את עצמי בנאדם טוב אבל אני לא רואה סיבה שאני יניח תפילין כל יום לא יסע בשבת ודברים כאלה

אני מאמין בתנך ואני מאמין שבגלל התנך יש לנו זכות על הארץ אבל מה שאני אומר זה  שאם הייתי ערבי או נוצרי לא הייתי מקבל את הטיעון הזה
זה שאתה מחשיב את עצמך טוב
אינו אומר שאתה כזה

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
זה שאתה מחשיב את עצמך טוב
אינו אומר שאתה כזה

וזה שאתה לומד בישיבה מניח תפילין ושומר שבת לא אומר שאתה כזה

מנותק אחים באמת

• חבר(ה) V.I.P
  • חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
    • האתר שלי
וזה שאתה לומד בישיבה מניח תפילין ושומר שבת לא אומר שאתה כזה
המצוות הן הדרך

אף אחד אינו מושלם
בטח לא רבים
בטח לא בדור שלנו
בטח לא אני

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
סקר: ליברמן מציע נישואין אזרחיים כדי לאפשר &#
« להגיב #39 ב- : אפריל 26, 2009, 22:35:51 »
המצוות הן הדרך

אף אחד אינו מושלם
בטח לא רבים
בטח לא בדור שלנו
בטח לא אני

אתה אומר שאי אפשר להיות אדם טוב מבלי לקיים מצוות?   אני לא אומר אדם מושלם אבל אדם משכמו ומעלה.

לא הדברים הבסיסיים של 10 הדברות אלה כל הדברים כמו שמירת שבת והנחת תיפילין