אני לא מבין אותך. בכזאת קלות אתה עוזב את תורת ישראל וה' יתברך? זאת אומרת, אתה מעדיף לצאת לבלות בעולם הזה מאשר לחיות ע"פ התורה הקדושה ולהיות מן הזוכים והעולים לעולם הבא? כאילו איזה מן דתי אתה, סלח לי שאני שואל. בן-אדם שעושה תשובה אמיתית לא יכול לקחת "פסק זמן" מתי שמתחשק לו. נשמה, אתה מבין מה אתה אומר? לקחת פסק זמן מה' יתברך!!!! בשביל לשמוע שירים של עפרה חזה ולצאת עם חבר שאין לך שפה משותפת איתו?
אני בשביל התורה וויתרתי על עשרות חברים שלא התאימו לי לא בגלל שהם לא מצאו שפה משותפת איתי, אלא אני לא מצאתי איתם. הרשתי שבשביל להתקרב לה', החברים הבחילוניים הם לא מתאימים לי להתעלות מעלה ומעלה. אומנם אני שומר על קשר ומדי פעם אנחנו יושבים, אבל אני צמצתי באופן סדרטי את הדבר הזה. למה? כי בשביל ה' יתברך צריך לחתוך דברים מדי פעם.
ובנוגע לשירים של האשה, מרן אומר שאסור - מבחינתי זה אסור ונגמר הסיפור. לא שומע, לא מזמם ולא שורק אפילו. אסור זה אסור.
זהו? קשה אז מפסיקים? קצת קשה אז פורקים עול או בלשון של היום "לוקחים פסק זמן" . חביבי, העולם הזה נועד כדי ללמוד תורה - אם אתה רוצה לקחת פסק זמן, זה פשוט מראה שמה שחשוב לך זה העולם הזה. אני אוהב אותך מאוד למרות שאני לא מכיר אותך, כאן מהפורום נורא מתקשר אליי מה שאתה עובר אבל תבין ה' יתברך זה לא משחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!