עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

ח"כ איברהים צרצור:להקים מדינה אסלאמית

<< < (2/4) > >>

פּז:

--- ציטוט של: למדיהו על מרץ 04, 2008, 14:54:53 ---אם אתה אומר את זה אתה לא מבין דמוקרטיה מהי. דמוקרטיה היא כוח הרוב אך שמירה על זכויות המיעוט. המיעוטים הם: החרדים, הכהניסטים, המתנחלים, ההומוסקסואלים, הדרוזים ועוד. כאשר "מיעוט" מסוים תוקף את המדינה, הוא כבר לא מיעוט אלא גייס חמישי. חוץ מזה, דמוקרטיה חייבת לשמר את עצמה, אין דבר כזה חופש מוחלט, זה לא אנרכיזם.
אז הדמוקרטיה גם נותנת לך את הזכות ואת היכולת לחשוב הפוך מה"חופש". מדינה דמוקרטית אמיתית נותנת במה לכל הדעות כל עוד אינן מסכנות את קיום המדינה (לפחות לדעתי).

--- סוף ציטוט ---
אני מסכים עם הדברים שלך.

אֵיתָן:

--- ציטוט של: למדיהו על מרץ 04, 2008, 14:54:53 ---אם אתה אומר את זה אתה לא מבין דמוקרטיה מהי. דמוקרטיה היא כוח הרוב אך שמירה על זכויות המיעוט. המיעוטים הם: החרדים, הכהניסטים, המתנחלים, ההומוסקסואלים, הדרוזים ועוד. כאשר "מיעוט" מסוים תוקף את המדינה, הוא כבר לא מיעוט אלא גייס חמישי. חוץ מזה, דמוקרטיה חייבת לשמר את עצמה, אין דבר כזה חופש מוחלט, זה לא אנרכיזם.
אז הדמוקרטיה גם נותנת לך את הזכות ואת היכולת לחשוב הפוך מה"חופש". מדינה דמוקרטית אמיתית נותנת במה לכל הדעות כל עוד אינן מסכנות את קיום המדינה (לפחות לדעתי).

--- סוף ציטוט ---
אתה אומר לי שאני טועה ואחריזה אתה אומר "לפחות לדעתי".
אני טועה לפי דעתך,בסדר לא נורא בכל דבר אני טועה לדעתך. :-\
דמוקרטיה, לא?
אחרי כל מה שאמרת אני אומר מה יותר חשוב יהדות או דמוקרטיה? מי שייבחר בדמוקרטיה יישא בתוצאות ומי יבחר ביהדות יישא בתוצאות,מלחמת תרבויות לצערי וזה לא חייב להיות מלחמה של הרוגים,הערבים עושים זאת על פי ילודה וכל מיעוט במדינה כזו או אחרת שבסופו של דבר תוביל למלחמה של הרוגים.
וכל אחד שמגדיר את עצמו כיהודי וגם דמוקרט הוא גזען על פי הדמוקרטיה הנאורה.
אם העם ייבחר בדמוקרטיה אין שום בעיה ובסופו של דבר היהדות תשלוט פה כי לצערי הרב שמלאנים אין להם המשך כי אין להם ילדים והרבה מהם גם מהגרים לארצות המערב,הערבים ייגורשו
החילוניים יהיו מיעוט בסופו של דבר ואז נראה את מבחן הדמוקרטיה.

*שלא תבינו אותי לא נכון,אין לי  שום בעיה עם חילוניים.(אני בעצמי  באתי מאותו מקום)
כשתרבות מתנגשת בתרבות אז המלחמה דופקת בדלת.

אֵיתָן:
אתה לא יכול להתחשב במיעוטים בזמן שהדמוקרטיה רומסת להם את הזכויות אדם.
אתה לא יכול לא לצפות מערבי שלא יילחם על אדמת "פלסטין",אתה "כבשת".
אתה לא יכול לצפות ממיעוט שישיר את התקווה בזמן שזה נוגד את הערכים שלו.
אבל חדל דיבורים,הדמוקרטיה הוכיחה את עצמה מספיק וראינו את הדמוקרטיה בעולם בכל מדינה והיא דבר שסופו להיות כישלון.
אני מציע לך לקרוא את הספר של סמואל הנטינגטון "התנגשות הציבליזציות".
לדבר תאורתית הכל טוב ויפה  אבל מעשיים 0.
אני לא חושב שאני מבין ממישהו יותר בנושא הדמוקרטיה אבל אני מדבר מתוך ראיה יהודית ומתוך ראיה יהודית הדמוקרטיה נראית כמו דבר "פרימטבי" וצבוע.

למדיהו:

--- ציטוט של: אֵיתָן על מרץ 04, 2008, 19:35:27 ---אתה אומר לי שאני טועה ואחריזה אתה אומר "לפחות לדעתי".
אני טועה לפי דעתך,בסדר לא נורא בכל דבר אני טועה לדעתך. :-\
דמוקרטיה, לא?
אחרי כל מה שאמרת אני אומר מה יותר חשוב יהדות או דמוקרטיה? מי שייבחר בדמוקרטיה יישא בתוצאות ומי יבחר ביהדות יישא בתוצאות,מלחמת תרבויות לצערי וזה לא חייב להיות מלחמה של הרוגים,הערבים עושים זאת על פי ילודה וכל מיעוט במדינה כזו או אחרת שבסופו של דבר תוביל למלחמה של הרוגים.
וכל אחד שמגדיר את עצמו כיהודי וגם דמוקרט הוא גזען על פי הדמוקרטיה הנאורה.
אם העם ייבחר בדמוקרטיה אין שום בעיה ובסופו של דבר היהדות תשלוט פה כי לצערי הרב שמלאנים אין להם המשך כי אין להם ילדים והרבה מהם גם מהגרים לארצות המערב,הערבים ייגורשו
החילוניים יהיו מיעוט בסופו של דבר ואז נראה את מבחן הדמוקרטיה.

*שלא תבינו אותי לא נכון,אין לי  שום בעיה עם חילוניים.(אני בעצמי  באתי מאותו מקום)
כשתרבות מתנגשת בתרבות אז המלחמה דופקת בדלת.

--- סוף ציטוט ---
1. לא, אני אומר מהי דמוקרטיה אמיתית לדעתי, אך קודם אני מסביר לך מהי התשתית הראשית של הדמוקרטיה ובזה אתה טעית.
2. למה כל מי שמגדיר את עצמו כיהודי וכדמוקרט הוא גזען ?
3. החילונים לא יהיו מיעוט, אל תדאג. למעשה, לפי האתר הבא, היחס בין חילוניים לדתיים נשאר זהה ואף מס' החילונים עלה:
http://www.idi.org.il/hebrew/article.asp?id=18022008143705
 ב-1990 אחוז החילונים היה 43% וכיום הוא 51% אם כבר נראה כי מס' החילונים עולה, לא מס' הדתיים. שיעורי הילודה לא היו העניין המדובר אלא קצב גידול האוכ', מן הסתם העובדה כי יש ניגוד בין הטיעונים מראה את חשיבות העלייה, עם זאת קצב הילודה לא הוזכר כי אם עלייה או ירידה באחוז האוכ'.
ואל תשכח את העליות הקטנות שיש שברובן המוחלט הן עליות חילוניות (במיוחד מארה"ב ומארצות אירופה)

--- ציטוט ---אתה לא יכול להתחשב במיעוטים בזמן שהדמוקרטיה רומסת להם את הזכויות אדם.
אתה לא יכול לא לצפות מערבי שלא יילחם על אדמת "פלסטין",אתה "כבשת".
אתה לא יכול לצפות ממיעוט שישיר את התקווה בזמן שזה נוגד את הערכים שלו.
אבל חדל דיבורים,הדמוקרטיה הוכיחה את עצמה מספיק וראינו את הדמוקרטיה בעולם בכל מדינה והיא דבר שסופו להיות כישלון.
אני מציע לך לקרוא את הספר של סמואל הנטינגטון "התנגשות הציבליזציות".
לדבר תאורתית הכל טוב ויפה  אבל מעשיים 0.
אני לא חושב שאני מבין ממישהו יותר בנושא הדמוקרטיה אבל אני מדבר מתוך ראיה יהודית ומתוך ראיה יהודית הדמוקרטיה נראית כמו דבר "פרימטבי" וצבוע.
--- סוף ציטוט ---
1. איך הדמוקרטיה רומסת להם את זכויות האדם ? האם הדמוקרטיה היא לא זו שמעגנת ושומרת על זכויות האדם מכל משמר ?
2. אין שום קשר בין היות הערבים מיעוט עוין ברובם וניכורם הברור למדינת ישראל למתן זכויות למיעוטים. למעשה, בגרמניה לדוגמה, יותר ממיליון מהגרים טורקים הם חסרי זכויות פוליטיות, וזו עדיין דמוקרטיה. הסיבה שהם משוללי זכויות פוליטיות היא שגרמניה היא מדינת הגרמנים, ורק לגרמנים מותר להשפיע עליה.
3. מה הקשר בין הספר של סמואל הנטינגטון לדמוקרטיה ול"הוכחה" שהיא כישלון ?

נץ וגאה בזה:

--- ציטוט של: למדיהו על מרץ 04, 2008, 22:32:33 ---החילונים לא יהיו מיעוט, אל תדאג. למעשה, לפי האתר הבא, היחס בין חילוניים לדתיים נשאר זהה ואף מס' החילונים עלה:
http://www.idi.org.il/hebrew/article.asp?id=18022008143705
ב-1990 אחוז החילונים היה 43% וכיום הוא 51% אם כבר נראה כי מס' החילונים עולה, לא מס' הדתיים. שיעורי הילודה לא היו העניין המדובר אלא קצב גידול האוכ', מן הסתם העובדה כי יש ניגוד בין הטיעונים מראה את חשיבות העלייה, עם זאת קצב הילודה לא הוזכר כי אם עלייה או ירידה באחוז האוכ'.
ואל תשכח את העליות הקטנות שיש שברובן המוחלט הן עליות חילוניות (במיוחד מארה"ב ומארצות אירופה)

--- סוף ציטוט ---

אני לא אכנס איתך כאן ספיציפית לויכוח על דמוקרטיה, דעתי בנדון ידוע וברורה.
אני רק אעיר כאן הערה צדדית, למדיהו, אתה מפתיע אותי, מאימתי אתה מסתמך על נתונים של "המכון הישראלי לדמוקרטיה"? אני יכול להגיד בוודאות שאני מכיר גם נתונים אחרים של מכוני מחקר אחרים, מה גם שעל די והותר דברים אחרים אני לא הייתי מאמין שהיית מסתמך על המכון הנ"ל, דעותיהם וקבוצת הייצוג שלהם ידועה משכבר הימים, והאג'נדה שהם מנסים לקדם מאוד ברורה, בהם החוקה לישראל.
לית מאן דפליג (גם המכון הנ"ל לא חולק על ממצאים אלו) ש-51% זה מבין האוכלוסיה הבוגרת במדינה דהיינו 18 ומעלה, הנתונים משתנים דרסטית אם מכלילים ילדים כנתון.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה