עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל

ח"כ איברהים צרצור:להקים מדינה אסלאמית

(1/4) > >>

IRON_MAN:
בס"ד

העיקר את תנועת-כ"ך של גדול-דורנו הרב מאיר דוד כהנא זצ"ל-הי"ד הוציאו מחוץ-לחוק :tickedoff: >:( :tickedoff: >:(

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/172251

אֵיתָן:
כל מי שהוא בעד  דמוקרטיה והוא נגד אותו ערבי יימח שמו הוא צבוע כי אותה נבלה פועל על פי חוקי הדמוקרטיה המתועבת.

גור-אריה:

--- ציטוט של: אֵיתָן על מרץ 01, 2008, 23:04:40 ---כל מי שהוא בעד  דמוקרטיה והוא נגד אותו ערבי יימח שמו הוא צבוע כי אותה נבלה פועל על פי חוקי הדמוקרטיה המתועבת.

--- סוף ציטוט ---
אני מסכים איתך ולא מסכים איתך בצוותא חדא....

דמוקרטיה פירושה:"שלטון העם"

ולכן יש ל"עם" אפשרות לקבוע מי יהיה ראש ממשלה,מי יהיו חברי הכנסת וכדו'

השאלה הכי גדולה היא:מיהו ה"עם"?

אם היתה לנו מדינה יהודית שבה ה"עם" הוא אך ורק העם היהודי ואף תעודת זהות לא יכולה להפוך ערבי ליהודי הרי שהדמוקרטיה היא מעולה
והיא יכולה למנוע דיכוי של העם ע"י גורמים אינטרסנטים כמו ברוסיה למשל....

אבל ברגע שהחליטו שה"עם" זה כל מי שבעל אזרחות ישראלית ומעניקים אזרחות לכל מאן דבעי....אז בוודאי שתוך זמן קצר תיהיה פה מדינה
"לא יהודית" בלשון המעטה....

הפתרון:להחליט שישראל היא דמוקרטית,נכון. אבל ה"עם" הוא רק עם ישראל והוא בלבד יכול לבחור פה ולשאת במשרות!

אבל במדינת חלם שלנו הבטיחו לנאצים "אזרחות שווה" והמיטו אסון על עם ישראל!

אֵיתָן:

--- ציטוט של: גור-אריה על מרץ 03, 2008, 23:19:45 ---אני מסכים איתך ולא מסכים איתך בצוותא חדא....

דמוקרטיה פירושה:"שלטון העם"

ולכן יש ל"עם" אפשרות לקבוע מי יהיה ראש ממשלה,מי יהיו חברי הכנסת וכדו'

השאלה הכי גדולה היא:מיהו ה"עם"?

אם היתה לנו מדינה יהודית שבה ה"עם" הוא אך ורק העם היהודי ואף תעודת זהות לא יכולה להפוך ערבי ליהודי הרי שהדמוקרטיה היא מעולה
והיא יכולה למנוע דיכוי של העם ע"י גורמים אינטרסנטים כמו ברוסיה למשל....

אבל ברגע שהחליטו שה"עם" זה כל מי שבעל אזרחות ישראלית ומעניקים אזרחות לכל מאן דבעי....אז בוודאי שתוך זמן קצר תיהיה פה מדינה
"לא יהודית" בלשון המעטה....

הפתרון:להחליט שישראל היא דמוקרטית,נכון. אבל ה"עם" הוא רק עם ישראל והוא בלבד יכול לבחור פה ולשאת במשרות!

אבל במדינת חלם שלנו הבטיחו לנאצים "אזרחות שווה" והמיטו אסון על עם ישראל!

--- סוף ציטוט ---
דמוקרטיה היא דבר הזר ליהדות.
גם אם היה פה רק יהודים עם דמוקרטיה היו פה בעיות אחרות שהם לא הערבים כי כל זמן שעם ישראל מנסים לחקות את תרבות הגוים יוולדו בעיות חדשות.
הדמוקרטיה גם הוכיחה את עצמה מספיק שהיא קישקוש אחד שלם.
דמוקרטיה זה עוד  כלי לשטוף לאנשים את המוח ב"חופש".
כל עוד יש לך מיעוט אתה חייב להתחשב בו על פי הדמוקרטיה ואם העם בוחר בלגרש את הערבים אז אתה רומס זכויות אדם אז מה שיוצא שדמוקרטיה היא דבר צבוע והיא טובה כשהיא צריכה להיות טובה וכשיש סכנה אתה נוקט במהלכים אנטי-דמוקרטיים.

שלא תבין אותי לא נכון אני בעד גירוש הערבים מארץ ישראל,אני פשוט דיברתי מתוך ראייה דמוקרטית מערבית. :2funny:
ואם הערבים יהיו פה הרוב אז לא  תהיה להם שום בעיה להפוך את ישראל מדינה מוסלמית על פי הדמוקרטיה.
הרב כהנא הי"ד מסביר  את זה בספרים שלו מצויין,בע"ה אני אעלה את נאומיו בקשר לנושאים בקשורים לדמוקרטיה ותרבות המערבית.

למדיהו:

--- ציטוט ---כל עוד יש לך מיעוט אתה חייב להתחשב בו על פי הדמוקרטיה ואם העם בוחר בלגרש את הערבים אז אתה רומס זכויות אדם אז מה שיוצא שדמוקרטיה היא דבר צבוע והיא טובה כשהיא צריכה להיות טובה וכשיש סכנה אתה נוקט במהלכים אנטי-דמוקרטיים.
--- סוף ציטוט ---
אם אתה אומר את זה אתה לא מבין דמוקרטיה מהי. דמוקרטיה היא כוח הרוב אך שמירה על זכויות המיעוט. המיעוטים הם: החרדים, הכהניסטים, המתנחלים, ההומוסקסואלים, הדרוזים ועוד. כאשר "מיעוט" מסוים תוקף את המדינה, הוא כבר לא מיעוט אלא גייס חמישי. חוץ מזה, דמוקרטיה חייבת לשמר את עצמה, אין דבר כזה חופש מוחלט, זה לא אנרכיזם.

--- ציטוט ---דמוקרטיה זה עוד  כלי לשטוף לאנשים את המוח ב"חופש".
--- סוף ציטוט ---
אז הדמוקרטיה גם נותנת לך את הזכות ואת היכולת לחשוב הפוך מה"חופש". מדינה דמוקרטית אמיתית נותנת במה לכל הדעות כל עוד אינן מסכנות את קיום המדינה (לפחות לדעתי).

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה