חדשות ודיונים > דיון כללי
אני עוזב
נץ וגאה בזה:
אינני דן אותו רק מזכיר נשכחות.
בייקר:
נץ צודק אוסלו הוא פשע בלתי נסלח.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 18, 2007, 23:46:37 ---אינני דן אותו רק מזכיר נשכחות.
--- סוף ציטוט ---
כמובן אבל בכל זאת גם אני עצבני על דברים כאלה ומי כמוכם יודעים...
אבל עדיף שלא להיכנס לזה.
eran:
--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 22:09:51 ---ערן הצדיק אל תעזוב אותנו ! אנחנו כולנו אוהבים אותך ! הרב עובדיה יוסף חוטא בדרכו ! אתה צריך ללמוד לקבל ביקורת על אנשים שחשבת שהם מלאכים ולא בני אדם. אל תלך ! אנחנו מאוד אוהבים אותך ! אל תלך ערן ! אנשים פה אוהבים אותך פי מליון ממני למשל.
--- סוף ציטוט ---
אתה לא איזה סוכן שב"כ מסתנן?
בכל מקרה, מי שפה פתח את פיו נגד מרן הגר"ע שליט"א מקבל מחאה ממני - ביזוי ת"ח חוגג פה בפורום הזה, אתם עתידים ליתן את הדין על זה.
עז77:
--- ציטוט של: eran על ינואר 18, 2007, 23:51:47 ---
--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 22:09:51 ---ערן הצדיק אל תעזוב אותנו ! אנחנו כולנו אוהבים אותך ! הרב עובדיה יוסף חוטא בדרכו ! אתה צריך ללמוד לקבל ביקורת על אנשים שחשבת שהם מלאכים ולא בני אדם. אל תלך ! אנחנו מאוד אוהבים אותך ! אל תלך ערן ! אנשים פה אוהבים אותך פי מליון ממני למשל.
--- סוף ציטוט ---
אתה לא איזה סוכן שב"כ מסתנן?
בכל מקרה, מי שפה פתח את פיו נגד מרן הגר"ע שליט"א מקבל מחאה ממני - ביזוי ת"ח חוגג פה בפורום הזה, אתם עתידים ליתן את הדין על זה.
--- סוף ציטוט ---
ערן, עזוב אותו הוא נחסם.
אני חושב שאתה באמת רוצה לכתוב פה, וכולנו באמת רוצים שתכתוב פה וגם חיים אני בטוח,
זה מצווה גדולה ביהדות לעשות שלום בין איש לרעהו ולדעת לסלוח אחד לשני,
עזוב אותך מה שהיה, לעם ישראל יש מספיק שונאים מבחוץ - למה לשנוא יהודי את חברו, אני מציע שננעל את האשכול הזה ונמשיך הלאה..
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה