חדשות ודיונים > דיון כללי
אני עוזב
דוקא_כך:
לא לדאוג חבר'ה. ערן יחזור, מפני שהפורום הזה ממכר. ;)
דוקא_כך:
--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 22:09:51 ---ערן הצדיק אל תעזוב אותנו ! אנחנו כולנו אוהבים אותך ! הרב עובדיה יוסף חוטא בדרכו ! אתה צריך ללמוד לקבל ביקורת על אנשים שחשבת שהם מלאכים ולא בני אדם. אל תלך ! אנחנו מאוד אוהבים אותך ! אל תלך ערן ! אנשים פה אוהבים אותך פי מליון ממני למשל.
--- סוף ציטוט ---
WTF?!
עז77:
--- ציטוט של: דוקא_כך על ינואר 19, 2007, 04:57:30 ---
--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 22:09:51 ---ערן הצדיק אל תעזוב אותנו ! אנחנו כולנו אוהבים אותך ! הרב עובדיה יוסף חוטא בדרכו ! אתה צריך ללמוד לקבל ביקורת על אנשים שחשבת שהם מלאכים ולא בני אדם. אל תלך ! אנחנו מאוד אוהבים אותך ! אל תלך ערן ! אנשים פה אוהבים אותך פי מליון ממני למשל.
--- סוף ציטוט ---
WTF?!
--- סוף ציטוט ---
על זה" WTF"?... ומה עם זה?..
--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 22:45:13 ---"דולפין בוי" אני חושב שצריך להשמיד אותך בגז ציקלון בי ולשרוף את גופתך בקרמטוריום ובאפר שלך לזבל את השדות ואולי כך אתה לפחות תועיל לנו. 8)
--- סוף ציטוט ---
כך או כך:
ערן לכוד בעמדתו וכן חיים וכל השאר מנסים פה לתווך או לטייח .אז במצב כזה או שיש פשרה או שיש סוף .
וערן בחר בסוף .אבל לפני שהוא בחר בסוף הוא הרשים אותנו בחוכמות וטונות של ידע וחוכמות עוד תיקונים
וחוכמות ודברי חכמים וציטוטים .ועל ביקורת של חיים על הרב עובדיה יוסף אין לו מענה או יכולת להיתמודד
באמת ערן ממש חומר למחשבה .הייתי ניזהר מאוד ללכת שבי אחרי כל אדם באשר הוא עד כדי עיוורון מוחלט.
אבל לעניין אחר דור ההמשך הוא אנחנו עובדיה נטע וזרע את שלו אני מניח שהיום הוא פחות משפיע הוא בנה את מפעל החיים שלו ואת התנועה ש"ס ותראה מי ממשיכי הדרך לצערי גם לא מיליון דולר לא באיכות ולא בחכמה .על טעם ....
אז מאחל לך דרך צלחה ערן לך תחזור אל החושך מקווה שתמצא אנשים מעניינים בש"ס שיאתגרו אותך כמו שפה הצליחו
ושתמצא במה הולמת רק לדרך החשיבה שלך ושלא תמצא חולקים על דעתך לעולם .כי יש לי הרגשה שאתה לא יודע להיתמודד
אולי כי לא בנו לך מספיק כלים למציאות הכל כך קשה .
זהו מקווה שהמסר יגיע אליך .הפורום תמיד פתוח לדברי חוכמה היה תענוג לקרוא מאמרים אם תחליט רק בזה
להמשיך איתנו גם ברכה .
שבת שלום .
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: עז77 על ינואר 19, 2007, 10:10:41 ---
--- ציטוט של: דוקא_כך על ינואר 19, 2007, 04:57:30 ---
--- סוף ציטוט ---
WTF?!
--- סוף ציטוט ---
על זה" WTF"?... ומה עם זה?..
--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 22:45:13 ---"דולפין בוי" אני חושב שצריך להשמיד אותך בגז ציקלון בי ולשרוף את גופתך בקרמטוריום ובאפר שלך לזבל את השדות ואולי כך אתה לפחות תועיל לנו. 8)
--- סוף ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
על זה OMG
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה