חדשות ודיונים > דיון כללי
אני עוזב
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 22:09:51 ---ערן הצדיק אל תעזוב אותנו ! אנחנו כולנו אוהבים אותך ! הרב עובדיה יוסף חוטא בדרכו ! אתה צריך ללמוד לקבל ביקורת על אנשים שחשבת שהם מלאכים ולא בני אדם. אל תלך ! אנחנו מאוד אוהבים אותך ! אל תלך ערן ! אנשים פה אוהבים אותך פי מליון ממני למשל.
--- סוף ציטוט ---
תפסיק כבר עם הדיבורים הללו בגלל אנשים כמוך הוא עוזב את הדעות הלא ממש נכונות תשמור לעצמך.
הדר אביזוב:
:-X
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: הדר אביזוב על ינואר 18, 2007, 22:15:51 --- :-X
--- סוף ציטוט ---
לא באמת בגלל דיבורים כאלו על עובדיה יוסף שליט"א הוא עוזב, אתה יהודי יקר וחשוב אבל תתחשב...
נץ וגאה בזה:
האמונה היוקדת הזו ברב עובדיה יוסף (גדול ככל שיהיה) מזכירה לי כמעט את הפלג המשיחיסטי של חב"ד, עם כל הערכה שלי אליו כגאון וכפוסק אדיר, אוסלו ב' והפסיקה שמותר לוותר על שטחי א"י עבור האיסלמונאצים בעד "שלום", דבר זה לעולם לא ישכח לו.
כהנא צדק!:
--- ציטוט של: נץ וגאה בזה על ינואר 18, 2007, 23:40:22 ---האמונה היוקדת הזו ברב עובדיה יוסף (גדול ככל שיהיה) מזכירה לי כמעט את הפלג המשיחיסטי של חב"ד, עם כל הערכה שלי אליו כגאון וכפוסק אדיר, אוסלו ב' והפסיקה שמותר לוותר על שטחי א"י עבור האיסלמונאצים בעד "שלום", דבר זה לעולם לא ישכח לו.
--- סוף ציטוט ---
כמובן אבל בכל זאת יש לאדם גם מעשים טובים על הדברים שהוא עשה את זה הקדוש ברוך הוא ידון אותו לא אנחנו.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה