שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מטרת הפינה הזאת
El Blanco:
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על ינואר 03, 2010, 00:20:54 ---בס''ד
נופר, את יהודייה טובה ונאמנה והתרשמתי מההודעות שלך. ולגבי חברנו היקר רון, הוא בכלל לא מתכוון להעליב אותך חס ושלום. הוא רק צוחק. אבל הוא מכבד אותך כמו שכולנו מכבדים אותך. רון נדמה כקשוח כזה (והוא כן קשוח כלפי ערבים נאצים ואוייבי ישראל יש''ו) אבל כלפי יהודים, רון מלא אהבת ישראל.
--- סוף ציטוט ---
נדמה?
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על ינואר 03, 2010, 00:25:06 ---
שתתלה גרביים.. מה 'כפת? ששתתנהג כמו אישה! :old_WTF_Aza:
--- סוף ציטוט ---
תגדיר להתנהג כמו אישה
--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על ינואר 03, 2010, 00:25:06 ---
נכון, זה היה פעם. נשים היו צדקניות מגברים, הן בחטא העגל, והן בחטא המרגלים.
היום (לצערנו או לצערן), התהפכו היוצרות. ע"ע פמיניזם, שדולות נשים, ארבע אימהות, נשות וואטש וכד'...
--- סוף ציטוט ---
מאצ'ואיזם (אני אחד כזה לצערי הרב מטבעי), שדולות הומואים, יונתן פולק, נועם חומסקי וכד'...
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ינואר 03, 2010, 00:41:46 ---בס"ד
תגדיר להתנהג כמו אישה
--- סוף ציטוט ---
כנועה, רגישה, עדינה, סבלנית, פגיעה, רגשנית, חלשה ומטומטמת. מה השאלה..? :old_huh:
--- ציטוט ---מאצ'ואיזם (אני אחד כזה לצערי הרב מטבעי), שדולות הומואים, יונתן פולק, נועם חומסקי וכד'...
--- סוף ציטוט ---
לא דיברתי על פסיכים ועל חולים מנטאלית. דיברתי על נורמליים בעלי כושר שיפוט שכלי ורציונאלי, שתפיסת הצדק אצלם מעוותת ברמה האנושית.
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט ---כנועה, רגישה, עדינה, סבלנית, פגיעה, רגשנית, חלשה ומטומטמת. מה השאלה..? :old_huh:
--- סוף ציטוט ---
לא דיברתי על פנטזיות אני מדבר על מציאות אחי!!!
--- ציטוט ---לא דיברתי על פסיכים ועל חולים מנטאלית. דיברתי על נורמליים בעלי כושר שיפוט שכלי ורציונאלי, שתפיסת הצדק אצלם מעוותת ברמה האנושית.
--- סוף ציטוט ---
נו אז מה אתה מביא את נשות וואטש שהולכות לערבים כי יהודים לא רוצים אותן
חיים בן_פסח:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ינואר 03, 2010, 00:40:16 ---נדמה?
--- סוף ציטוט ---
רון, כתבתי בסוגריים שאתה כן קשוח כלפי אוייבי עם ישראל יש''ו. ועוד איך!
לכן המילה "נדמה" רק שייכת ליחס שלך ליהודים. כי כולנו בפורום הזה עדים לעובדה שאתה מאוד מאוד אוהב את העם שלנו. ושיש לך לב זהב.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה