שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים
מטרת הפינה הזאת
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: חיים בן_פסח על ינואר 03, 2010, 01:03:52 ---רון, כתבתי בסוגריים שאתה כן קשוח כלפי אוייבי עם ישראל יש''ו. ועוד איך!
לכן המילה "נדמה" רק שייכת ליחס שלך ליהודים. כי כולנו בפורום הזה עדים לעובדה שאתה מאוד מאוד אוהב את העם שלנו. ושיש לך לב זהב.
--- סוף ציטוט ---
גם עם יהודים אני יודע להיות קשוח זה קצת קשה אבל עם בנות ישראל
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ינואר 03, 2010, 01:02:00 ---בס"ד
לא דיברתי על פנטזיות אני מדבר על מציאות אחי!!!
--- סוף ציטוט ---
שאלת עניתי. :old_smiley:
--- ציטוט ---נו אז מה אתה מביא את נשות וואטש שהולכות לערבים כי יהודים לא רוצים אותן
--- סוף ציטוט ---
אני לא אבל הן כן (לשיטתן), מה שהופך את מעשיהן לפשע במזיד ברמה העקרונית מפני שאי-אפשר לטעון שהן "נסחפות אחר היצר" (מה שאפשר ללסביות לטעון, למשל).
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט ---שאלת עניתי. :old_smiley:
--- סוף ציטוט ---
אבל אבל אבל אבל אבל אבל אבל אבל אבל אבל..
--- ציטוט ---אני לא אבל הן כן (לשיטתן), מה שהופך את מעשיהן לפשע במזיד ברמה העקרונית מפני שאי-אפשר לטעון שהן "נסחפות אחר היצר" (מה שאפשר ללסביות לטעון, למשל).
--- סוף ציטוט ---
בסדר גם כל "חילונושקה" בשקל אומר ככה
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
הנקודה היא שתחושת הצדק האינטואיטיבית/רוחנית/נשית/מיסטית/אוטומטית/וואטאבר אצל נשים היום- לא מה שהייתה פעם. היתרונות והפערים המוסריים האינטואיטיביים שהיו פעם לנשים על-פני הגברים, נידלדלו ונסגרו כבר מזמן. והיום למעט צדיקות בודדות ונסתרות, הנשים עשו כברת-דרך מרשימה אל עבר העיוות, אי-המוסריות ושיא ה-שפלות האנושית. זאת התוצאה כשמלמדים אישה להיות "אחלה גבר!" בשם "פילוסופיית" השיוויון בין המינים. פעם, הן היו המצפן והמצפון של העולם. היום... אללה ירחמו.
אגב, הן לא אשמות בכך, או לא היחידות שאשמות בכך.
El Blanco:
בס"ד
--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על ינואר 03, 2010, 01:49:32 ---הנקודה היא שתחושת הצדק האינטואיטיבית/רוחנית/נשית/מיסטית/אוטומטית/וואטאבר אצל נשים היום- לא מה שהייתה פעם. היתרונות והפערים המוסריים האינטואיטיביים שהיו פעם לנשים על-פני הגברים, נידלדלו ונסגרו כבר מזמן. והיום למעט צדיקות בודדות ונסתרות, הנשים עשו כברת-דרך מרשימה אל עבר העיוות, אי-המוסריות ושיא ה-שפלות האנושית. זאת התוצאה כשמלמדים אישה להיות "אחלה גבר!" בשם "פילוסופיית" השיוויון בין המינים. פעם, הן היו המצפן והמצפון של העולם. היום... אללה ירחמו.
אגב, הן לא אשמות בכך, או לא היחידות שאשמות בכך.
--- סוף ציטוט ---
גם אנחנו לא דוגמא
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה