שונות > אוהדי בית''ר ירושלים כהניסטים

מטרת הפינה הזאת

<< < (28/33) > >>

El Blanco:
בס"ד

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על ינואר 02, 2010, 21:27:58 ---ילדה לוחמת זה דוחה.... :yuck: :thumbsdown:

--- סוף ציטוט ---

אז מה אתה מעדיף פרינססה?

ronen1980:
רבותיי,עשו כמוני..
שלחו במייל לכל מי שאתם מכירים את המסר שלנו,שיראו את הסירטונים,ירשמו לאתר,וביחד כפי שנאמר "ביד חזקה ובזרוע נטויה.. נביס את האויב הערבי... O0
ד"א שאלה לחיים,מדוע הפסקת לעשות סירטונים ?

חיים בן_פסח:

--- ציטוט של: ronen1980 על ינואר 02, 2010, 22:29:53 ---רבותיי,עשו כמוני..
שלחו במייל לכל מי שאתם מכירים את המסר שלנו,שיראו את הסירטונים,ירשמו לאתר,וביחד כפי שנאמר "ביד חזקה ובזרוע נטויה.. נביס את האויב הערבי... O0
ד"א שאלה לחיים,מדוע הפסקת לעשות סירטונים ?

--- סוף ציטוט ---

בס''ד

רונן, אתה צודק במאה אחוז שכדאי לעשות מה שאתה מציע. כל הכבוד לך. הלוואי שכולם ישמעו לקולך הנבון.

לאחרונה, אני נורא עסוק במשהו שקשור לפורום שלנו. אני עובד על יוזמה שנועדה לחשוף אותנו להרבה אנשים נוספים. אני לא יודע אם זה יצליח. נתקלנו לצערי בהרבה קשיים. אבל ננסה בכל זאת.

בגלל העבודה הזאת לא עשיתי סרטונים לאחרונה אך בע''ה אתחיל שוב בקרוב.

חיים בן_פסח:
בס''ד

אני חולק על כל מי שאומר שגברים עליונים על נשים חס וחלילה. ואני גם לא מאמין שנשים עליונות על גברים. שני המינים שונים אבל אחד לא עליון על השני.

בחטא העגל, רק הגברים חטאו. הנשים לא חטאו. וזה משמעותי ביותר כי אילו לא היינו חוטאים בחטא העגל, היו לנו כבר חיי עולם, סוף המוות. הקב''ה רצה שנחיה לעולם ועד. אבל הגברים הרסו לנו את זה. אם הגברים היו במדרגה המוסרית של הנשים דאז, לא היינו מתים.

בחטא המרגלים, אותו דבר. הגברים לא רצו לעלות לארץ ישראל לכבוש אותה אלא רצו לחזור לעבדות במצרים. אולם הנשים כן האמינו בהבטחות של הקב''ה ורצו לעלות לארץ הקודש לרישתה.

נופר, את יהודייה טובה ונאמנה והתרשמתי מההודעות שלך. ולגבי חברנו היקר רון, הוא בכלל לא מתכוון להעליב אותך חס ושלום. הוא רק צוחק. אבל הוא מכבד אותך כמו שכולנו מכבדים אותך. רון נדמה כקשוח כזה (והוא כן קשוח כלפי ערבים נאצים ואוייבי ישראל יש''ו) אבל כלפי יהודים, רון מלא אהבת ישראל.

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על ינואר 02, 2010, 21:55:14 ---בס"ד

אז מה אתה מעדיף פרינססה?

--- סוף ציטוט ---

שתתלה גרביים.. מה 'כפת? ששתתנהג כמו אישה! :old_WTF_Aza:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על ינואר 03, 2010, 00:20:54 ---בס''ד

אני חולק על כל מי שאומר שגברים עליונים על נשים חס וחלילה. ואני גם לא מאמין שנשים עליונות על גברים. שני המינים שונים אבל אחד לא עליון על השני.

בחטא העגל, רק הגברים חטאו. הנשים לא חטאו. וזה משמעותי ביותר כי אילו לא היינו חוטאים בחטא העגל, היו לנו כבר חיי עולם, סוף המוות. הקב''ה רצה שנחיה לעולם ועד. אבל הגברים הרסו לנו את זה. אם הגברים היו במדרגה המוסרית של הנשים דאז, לא היינו מתים.

בחטא המרגלים, אותו דבר. הגברים לא רצו לעלות לארץ ישראל לכבוש אותה אלא רצו לחזור לעבדות במצרים. אולם הנשים כן האמינו בהבטחות של הקב''ה ורצו לעלות לארץ הקודש לרישתה.

--- סוף ציטוט ---

נכון, זה היה פעם. נשים היו צדקניות מגברים, הן בחטא העגל, והן בחטא המרגלים.
היום (לצערנו או לצערן), התהפכו היוצרות. ע"ע פמיניזם, שדולות נשים, ארבע אימהות, נשות וואטש וכד'...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה