שונות > תַּרְבּוּת עִבְרִית
חידה: "כלשהו" או "כלשהוא" ?
גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:
--- ציטוט של: עֹז77 על ספטמבר 26, 2007, 16:27:35 ---כן אני זוכר את זה...
--- סוף ציטוט ---
:V: וזה היה בשישה בפברואר 2007 (למען הפרוטוקול). וזה גם היה המסר הראשון אי-פעם שכתבתי למישהוּ בַּפורום.
ואתה זוכר גם מה ענית לי אז ? .. ממ!... :smil044:
עז77:
--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על ספטמבר 27, 2007, 18:41:02 --- :V: וזה היה בשישה בפברואר 2007 (למען הפרוטוקול). וזה גם היה המסר הראשון אי-פעם שכתבתי למישהוּ בַּפורום.
ואתה זוכר גם מה ענית לי אז ? .. ממ!... :smil044:
--- סוף ציטוט ---
אני זוכר בהחלט, אני גם זוכר ששאלתי את עצמי מי זה הגולש הזה שנרשם לא מזמן
וכבר מוצא לנכון להציק לי ועוד בהודעות פרטיות על דקדוקי לשון בזמן שאני מנסה לעשות 500 דברים בו זמנית,
תוך כדי עשיית סרטים, ניהול מאבקים במתקפות של רוני וניהול עניינים שוטפים - וכל זה בשילוב משרה מלאה של 10 שעות כל יום
אז אם כבר... אני צריך לעשות :smil044:
:)
--- ציטוט של: עֹז77 על ספטמבר 27, 2007, 18:59:14 ---אני זוכר בהחלט, אני גם זוכר ששאלתי את עצמי מי זה הגולש הזה שנרשם לא מזמן
וכבר מוצא לנכון להציק לי ועוד בהודעות פרטיות על דקדוקי לשון בזמן שאני מנסה לעשות 500 דברים בו זמנית,
תוך כדי עשיית סרטים, ניהול מאבקים במתקפות של רוני וניהול עניינים שוטפים - וכל זה בשילוב משרה מלאה של 10 שעות כל יום
אז אם כבר... אני צריך לעשות :smil044:
:)
--- סוף ציטוט ---
1). אם אני זוכר נכון, זה היה עוד לפני גל ההתקפות של רוני (אלא אם אתה מתכוון לגל אחר מִזה המוכּר לי).
2). לא "הצקתי". עזרתי. :) ותודה על התודה.
3). אכן. זאת הייתה פעם ראשונה מאז שנִרשמתי, חודשיים לפני-כן, שפניתי אי-פעם למישהוּ במסר פרטי בַּפורום. אתה היית הראשון. כשפניתי אליך הייתה סיבה מיוחדת לכך, והִרגשתי בכל-מאדי שאני ממלא מִצווה למען הפורום. לא פניתי אליך אף-פעם קודם, וגם לא אחרי-כן כמדוּמני עד עצם היום הזה, דווקא מפני שאני חס על זמנך היקר (כפי שאתה יודע זאת היטב היום, אני מאמין).
4). שגיאה בוטה כמו זו ("ביחרוּ"), שמופיעה לראווה בכותרת של הודעה שאותה כּתב מנהל בַּפורום, גורמת לנוּ נזק תדמיתי וערכּי עצוּם, כפי שהסברתי לך אחר-כך במסרים. הרבה יותר עצוּם מה"הפסד" שגורמת השניה שלוקח למחוק אותה.
5). אני מבין שדיעוֹתינוּ כנִראה היוּ ונותרוּ חלוּקוֹת בָּעִניין הזה, לצערי הרב. עם זאת, בָּעִניינים היסודיים, בַּמטרוֹת הגדולות, בַכּוונוֹת הטובות, בתום-הלב וּבאהבת-ישראל הטהורה – אין ולא יהיוּ בינינוּ מחלוקות והבדלים. ואני מרשה לעצמי לצטט כאן את שוּרוֹת-הסיוּם שכתבתי לך בַּמסר האחרון באותה סִדרה, מתאריך 9 בפברואר 2007:
ציטוט:
-
עז, אני אמרתי את דבריי עד תום. כל אשר תחליט מכאן יהיה מקובל עליי לחלוטין ללא צורך בדין ובהסברים, משום שאני מאמין ומשוכנע מקדמא דנא ביושרך הפנימי, במסירותך הנפשית ובדרכך הערכית בכל מה שאתה עושה כאן ובכלל, ומכוח זה מוצא את התבוננותך ואת שיקוליך שלך עדיפים על שלי. אם תמצא שיש משהו בדבריי - אשמח, וגם אם לא - אקבל זאת באהבה, אך אמשיך לחלוק עליך עד שאשתכנע אחרת.
בכבוד רב,
גם בשן וגם גִלעד.
עז77:
--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על ספטמבר 27, 2007, 21:34:22 ---1). אם אני זוכר נכון, זה היה עוד לפני גל ההתקפות של רוני (אלא אם אתה מתכוון לגל אחר מִזה המוכּר לי).
2). לא "הצקתי". עזרתי. :) ותודה על התודה.
3). אכן. זאת הייתה פעם ראשונה מאז שנִרשמתי, חודשיים לפני-כן, שפניתי אי-פעם למישהוּ במסר פרטי בַּפורום. אתה היית הראשון. כשפניתי אליך הייתה סיבה מיוחדת לכך, והִרגשתי בכל-מאדי שאני ממלא מִצווה למען הפורום. לא פניתי אליך אף-פעם קודם, וגם אחרי-כן כמדוּמני לא פניתי אליך מיוזמתי ולוּ פעם אחת עד עצם היום הזה. דווקא מפני שאני חס על זמנך היקר, אין אני שולח ולא שלחתי מעולם מסרים "סתם", לא אליך ולא לאף אחד מהגולשים האחרים. כפי שאתה יודע זאת היטב היום, אני מאמין.
4). שגיאה בוטה כזו שמופיעה לראווה בכותרת של הודעה שכתב מנהל בַּפורום, גורמת לנוּ נזק תדמיתי וערכּי עצוּם, כפי שהסברתי לך אחר-כך במסרים. הרבה יותר מה"הפסד" שגורמת השניה שלוקח למחוק אותה.
5). אני מבין שדיעוֹתינוּ כנִראה היוּ ונותרוּ חלוּקוֹת בָּעִניין הזה, לצערי הרב. עם זאת, בָּעִניינים היסודיים, בַּמטרוֹת הגדולות, בַכּוונוֹת הטובות, בתום-הלב וּבאהבת-ישראל הטהורה – אין ולא יהיוּ בינינוּ מחלוקות והבדלים. ואני מרשה לעצמי לצטט כאן את שוּרוֹת-הסיוּם שכתבתי לך בַּמסר האחרון באותה סִדרה, מתאריך 9 בפברואר 2007:
ציטוט:
-
עז, אני אמרתי את דבריי עד תום. כל אשר תחליט מכאן יהיה מקובל עליי לחלוטין ללא צורך בדין ובהסברים, משום שאני מאמין ומשוכנע מקדמא דנא ביושרך הפנימי, במסירותך הנפשית ובדרכך הערכית בכל מה שאתה עושה כאן ובכלל, ומכוח זה מוצא את התבוננותך ואת שיקוליך שלך עדיפים על שלי. אם תמצא שיש משהו בדבריי - אשמח, וגם אם לא - אקבל זאת באהבה, אך אמשיך לחלוק עליך עד שאשתכנע אחרת.
בכבוד רב,
גם בשן וגם גִלעד.
--- סוף ציטוט ---
קח בחשבון שאז לא ידעתי מי אתה בכלל או מה אתה רוצה ממני,וגם שהמשכת להתעקש על זה לאחר התשובה הראשונה שלי אז,
וכמו שאתה יודע היום בתפקידך הנוכחי, הגולשים היקרים שלנו לא מודעים לכל מה שקורה מאחורי הקלעים, וכך גם היית אתה בשעתו, לכן נדמה לך שלא היו מתקפות,
אבל היו.. היו הרבה דברים שדאגתי שהגולשים לא ידעו כדי לשדר עסקים כרגיל, וזה הצליח - אבל היו הרבה עניינים על ראשי, ולהתפנות לגולש חדש
שמעיר לי על הכתיבה שלי לא נראתה לי באותו זמן דבר שזכאי לתשומת לב יתרה באותו רגע, השפה העברית היא קודש לך
ובאמת זו תכונה שראוי לשבח בכל הזדמנות, אבל לעיתים יש עניינים דחופים יותר על הפרק - ואולי זו הסיבה לתשובה שהיטבת לזכור לי...
סתם לדוגמא, זה כמו שראש ממשלה נמצא במלחמה מול 4 חזיתות, אמור לקבל לביקור את נשיא ארה"ב,
ובו בזמן צריך לפקח על אלף ואחד דברים כשלפתע הוא מקבל מכתב מאיזה ח"כ אלמוני שמבקש ממנו להסדיר את מצב החניה בתל אביב לאלתר... :)
כמו שאומרים, עת לכל דבר (או עפרון אם זה יותר נוח) ;)
--- ציטוט של: עֹז77 על ספטמבר 27, 2007, 21:41:45 ---קח בחשבון שאז לא ידעתי מי אתה בכלל או מה אתה רוצה ממני, וכמו שאתה יודע היום בתפקידך הנוכחי,
הגולשים היקרים שלנו לא מודעים לכל מה שקורה מאחורי הקלעים, וכך גם היית אתה בשעתו, לכן נדמה לך שלא היו מתקפות, אבל היו
היו הרבה דברים שדאגתי שהגולשים לא ידעו כדי לשדר עסקים כרגיל, וזה הצליח - אבל היו הרבה עניינים על ראשי, ולהתפנות לגולש חדש
שמעיר לי על הכתיבה שלי לא נראתה לי באותו זמן דבר שזכאי לתשומת לב יתרה באותו רגע, השפה העברית היא קודש לך...
--- סוף ציטוט ---
תיקון קטן: השׂפה העברית היא קודש נקודה! ;)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה