שונות > תַּרְבּוּת עִבְרִית

חידה: "כלשהו" או "כלשהוא" ?

<< < (13/17) > >>

גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד:

--- ציטוט של: עֹז77 על ספטמבר 26, 2007, 14:44:15 ---זה ממש ממש ישן, אני זוכר שהיה לי את הקלטות וידאו האלה כילד אני מדבר איתכם על שנת 83-84 ככה...

--- סוף ציטוט ---

אהה... אז היה לך "את".. :knuppel2:

--- ציטוט של: אהרֹן על ספטמבר 26, 2007, 14:27:00 ---אחחח... תקופת הגן איזה נוסטלגיה.. חחח היה לי את NU PAGADI בקלטות וידאו ברוסית.

--- סוף ציטוט ---

גם אתה מתחיל ? .. :knuppel2:

והערבים "גְּדֵלִים".

:P

עז77:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על ספטמבר 26, 2007, 14:57:24 ---אהה... אז היה לך "את".. :knuppel2:

--- סוף ציטוט ---

לא אמרתי לך כבר שאף פעם לא הולך לי איתך?

הרסת לי הבּריאוּת כבר  ;D

--- ציטוט של: עֹז77 על ספטמבר 26, 2007, 15:13:20 ---לא אמרתי לך כבר שאף פעם לא הולך לי איתך?

הרסת לי הבּריאוּת כבר  ;D

--- סוף ציטוט ---

חה! איתך בכלל יש לי כבר חשבון ארוך שעוד התחיל מזמן כשכתבת בכותרת של סקר את המילה: "ביחרוּ". זה הרס לי הבּריאוּת בצוּרה שעד עכשיו לא הצלחתי להשתקם ממנה..

סוף-סוף שפר עלי המזל ויש לי הזדמנוּת להחזיר לך... ;D מואה-הא-הא.... >:D

צְחוק הגורל.. ^-^

עז77:

--- ציטוט של: גַּם בָּשָׁן וְגַם גִּלְעָד על ספטמבר 26, 2007, 16:03:24 ---חה! איתך בכלל יש לי כבר חשבון ארוך שעוד התחיל מזמן כשכתבת בכותרת של סקר את המילה: "ביחרוּ". זה הרס לי הבּריאוּת בצוּרה שעד עכשיו לא הצלחתי להשתקם ממנה..

סוף-סוף שפר עלי המזל ויש לי הזדמנוּת להחזיר לך... ;D מואה-הא-הא.... >:D

צְחוק הגורל.. ^-^

--- סוף ציטוט ---

כן אני זוכר את זה...

--- ציטוט ---היי עֹז77,  :)

בּראש הפורום הֶחדש, הוא פורום "מה שבראש", (שאני דרך-אגב מאד מרוצה מהשם הנוכחי שלו, ישר-כוח!  :) )
מופיע סקר לבחירת שם לַפורום, תחת הכותרת: "ביחרו שם לפורום:".

ראיתי לנכון להביא לידיעתך שצוּרת הציווּי הנכונה של שם-הפֹעל "לבחור" בבניין קל, גוּף נוכחים, הינה: "בַּחֲרוּ", ולא "ביחרו".

אודה לך אם תוּכל לתקן את הטעוּת וּלהסיר את היו"ד המיותרת..

תודה,
וּבִרכת ישר-כוח ע-נ-ק
על כל הדברים הנִפלאים שאתה עושה!!!

גם בשן וגם גִלעד.
--- סוף ציטוט ---

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה