עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
המגזר הערבי בישראל - סכנה למדינת ישראל
איתי הראל:
ערבים זה בניי השטן טרנספר טרנספר!!!
משה לוי:
"ערביי ישראל" ,עוד המצאה של המימסד הבולשיביקי
zivv9:
כל הכבוד על זה שהבאת נתונים תמיד היה ברור לי שהם עבריינים פליליים בנוסף לזה שהם רוצחים ועמלקים אבל עכשיו אתה רואנ נתונים מדוייקים ומסודרים שיעזרו בוויכוחים עם שמאלנים
כל הכבוד!!!
דני ימני:
אני רוצה לשתף את החברים בבעיה קריטית שפניתי לרשויות.
אני נוסע המון ברכבות ואני עובר ליד כפרים ערבים באיזור זיכרון יעקב (פרדיס) ומטייל בצפון ורואה את ההתפתחות של על חשבון קרקעות המדינה.
פניתי למנהל מקרקעי ישראל בשאלה האם כל זה חוקי (בידיעה שזה לא - כי אצלנו העיריה ישר תשלח פקחים).
קיבלתי תשובה שהנושא "בטיפול" ומאז לא שמעתי מהם כלום.
מסקנה לאף אחד לא אכפת.הערבים מסוכנים כמו סרטן.הבתים שהם בונים ענקים כמו מלונות גם בשפרעם בגליל אותו סיפור וכל פעם אני רואה עוד ועוד שטח מצטרף
לעיר הזו.ומה עוד רוצים להקים להם עיר חדשה!!!.
לדעתי אתם צריכים להתאסף כולכם להקים מפלגה ימנית קיצונית חדשה.כי אני לא רוצה את העבודה ולא את קדימה :idiot2:.
מפלגות ימין קיצוני כבר אין מזמן וזה כרגע מאד מתבקש.
ליכוד יגיע לאותו מצב כמו שתי האחרות.
Aaron:
--- ציטוט של: דני ימני על מאי 26, 2008, 21:06:06 ---אני רוצה לשתף את החברים בבעיה קריטית שפניתי לרשויות.
אני נוסע המון ברכבות ואני עובר ליד כפרים ערבים באיזור זיכרון יעקב (פרדיס) ומטייל בצפון ורואה את ההתפתחות של על חשבון קרקעות המדינה.
פניתי למנהל מקרקעי ישראל בשאלה האם כל זה חוקי (בידיעה שזה לא - כי אצלנו העיריה ישר תשלח פקחים).
קיבלתי תשובה שהנושא "בטיפול" ומאז לא שמעתי מהם כלום.
מסקנה לאף אחד לא אכפת.הערבים מסוכנים כמו סרטן.הבתים שהם בונים ענקים כמו מלונות גם בשפרעם בגליל אותו סיפור וכל פעם אני רואה עוד ועוד שטח מצטרף
לעיר הזו.ומה עוד רוצים להקים להם עיר חדשה!!!.
לדעתי אתם צריכים להתאסף כולכם להקים מפלגה ימנית קיצונית חדשה.כי אני לא רוצה את העבודה ולא את קדימה :idiot2:.
מפלגות ימין קיצוני כבר אין מזמן וזה כרגע מאד מתבקש.
ליכוד יגיע לאותו מצב כמו שתי האחרות.
--- סוף ציטוט ---
ה"משטרה" מפחדת להכנס לכפרים הערביים... אז על מה יש לדבר פה?. מדינת בדיחה.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה