עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
המגזר הערבי בישראל - סכנה למדינת ישראל
rubi65:
--- ציטוט של: דני ימני על מאי 26, 2008, 21:06:06 ---אני רוצה לשתף את החברים בבעיה קריטית שפניתי לרשויות.
אני נוסע המון ברכבות ואני עובר ליד כפרים ערבים באיזור זיכרון יעקב (פרדיס) ומטייל בצפון ורואה את ההתפתחות של על חשבון קרקעות המדינה.
פניתי למנהל מקרקעי ישראל בשאלה האם כל זה חוקי (בידיעה שזה לא - כי אצלנו העיריה ישר תשלח פקחים).
קיבלתי תשובה שהנושא "בטיפול" ומאז לא שמעתי מהם כלום.
מסקנה לאף אחד לא אכפת.הערבים מסוכנים כמו סרטן.הבתים שהם בונים ענקים כמו מלונות גם בשפרעם בגליל אותו סיפור וכל פעם אני רואה עוד ועוד שטח מצטרף
לעיר הזו.ומה עוד רוצים להקים להם עיר חדשה!!!.
לדעתי אתם צריכים להתאסף כולכם להקים מפלגה ימנית קיצונית חדשה.כי אני לא רוצה את העבודה ולא את קדימה :idiot2:.
מפלגות ימין קיצוני כבר אין מזמן וזה כרגע מאד מתבקש.
ליכוד יגיע לאותו מצב כמו שתי האחרות.
--- סוף ציטוט ---
אני מסכים איתך אחי: צריך דם צעיר ומוחות מבריקים לניהול המדינה ואנחנו הכי מתאימים לכך (מניסיון של כמה חודשים בפורום וכמנהל אחד הפורומים) הימין האמיתי - להחליף את קדימה, וללכת קדימה, עד לניצחון על האויב הערבי יש"ו!
דני ימני:
אז אני חושב שאתם צריכים לפנות לאיחוד הלאומי.יש עכשיו בתקשורת ח"כ כנסת אלדד ממפלגה זו שמדבר מאד בשפה שלנו.
הוא זוכה לקיתונות מכל הקשת הפוליטית בגלל קיצוניותו אבל הוא ומיפלגתו חרתו על דגלם את סילוק הערבים מארץ ישראל.
ניתן לאחד כוחות אחרי שניראה את מצע המפלגה הזו וחייבים לעשות זאת כמה שיותר מהר.קדימה העבודה והליכוד הולכות ליפול בבחירות מה שישאיר חלל ריק
שישאב הרבה קולות.והציבור רוצה משהו חדשה שילחם עבורו ולא מפגלות מושחתות !!!!!!!!.
אני אומר שהימין האמיתי (שיכול לאמץ את זה כשם מפלגה לכל דבר) חייב לצאת מהרשת למציאות.אנחנו יכולים לדון פה ימים על לילות על פוליטיקה אבל אם השמאל יעלה
שוב אנחנו ניראה את הגולן מוחזר לסורים ימח שמם כמו כלום.הימין חייב לקבל כח ולא להיות עם השמאל והחרדים והמיפלגות הערביות על מנת להחזיר את המדינה לשפיות.
אולמרט חייב להעביר את ניהול המדינה לידיים אחרות כי הוא כישלון גמור ומושחט עד היסוד וכל רצונו הוא להיות מפורסם ובעל שם כמו רבין ובגין - מה שהוא לא יהיה בחיים.
על כן דעותי מוצקות ואומרות שגישושים חייבים להעשות ואנו חייבים להכניס לכנסת הבאה לפחות 5 נציגים שידברו בשמנו ויתנגדו להחזרת שטחים לערבים\סורים וכל עוכרינו.
rubi65:
--- ציטוט של: דני ימני על מאי 30, 2008, 00:59:22 ---אז אני חושב שאתם צריכים לפנות לאיחוד הלאומי.יש עכשיו בתקשורת ח"כ כנסת אלדד ממפלגה זו שמדבר מאד בשפה שלנו.
הוא זוכה לקיתונות מכל הקשת הפוליטית בגלל קיצוניותו אבל הוא ומיפלגתו חרתו על דגלם את סילוק הערבים מארץ ישראל.
ניתן לאחד כוחות אחרי שניראה את מצע המפלגה הזו וחייבים לעשות זאת כמה שיותר מהר.קדימה העבודה והליכוד הולכות ליפול בבחירות מה שישאיר חלל ריק
שישאב הרבה קולות.והציבור רוצה משהו חדשה שילחם עבורו ולא מפגלות מושחתות !!!!!!!!.
אני אומר שהימין האמיתי (שיכול לאמץ את זה כשם מפלגה לכל דבר) חייב לצאת מהרשת למציאות.אנחנו יכולים לדון פה ימים על לילות על פוליטיקה אבל אם השמאל יעלה
שוב אנחנו ניראה את הגולן מוחזר לסורים ימח שמם כמו כלום.הימין חייב לקבל כח ולא להיות עם השמאל והחרדים והמיפלגות הערביות על מנת להחזיר את המדינה לשפיות.
אולמרט חייב להעביר את ניהול המדינה לידיים אחרות כי הוא כישלון גמור ומושחט עד היסוד וכל רצונו הוא להיות מפורסם ובעל שם כמו רבין ובגין - מה שהוא לא יהיה בחיים.
על כן דעותי מוצקות ואומרות שגישושים חייבים להעשות ואנו חייבים להכניס לכנסת הבאה לפחות 5 נציגים שידברו בשמנו ויתנגדו להחזרת שטחים לערבים\סורים וכל עוכרינו.
--- סוף ציטוט ---
ישנם רבים שעוד לא מכירים את התנועה שלנו - הימין האמיתי והחמ"ל להפצת הרעיון של התנועה צריך להתארגן להפצת הרעיון והדרך שלנו בצורה גם מעשית ולא רק בדיבורים ובכתיבת מאמרים. למשל: יציאה לתשקורת בצורה של הפגנות נגד הנסיגה מהגולן ונגד נסיגה ח"ו משטחי יהודה ושומרון וגם עידוד של כיבוש עזה וסיפוחה לא"י לאחר סילוק כל הערבים הנאצים יש"ו משם והעברתם גם ללא פיצויים למדינות ערב יש"ו!
דני ימני:
אפשר לשלב את המצע\אידיאולוגיה שלנו במצע קיים של הימין הקיצוני.
אם יהיו יותר מדי מיפלגות ימניות קטנות אף אחת מהן לא תעבור את אחוז החסימה שהועלה בשנים האחרונות ולכן כל הקולות ילכו לאיבוד.
לדעתי צריך לאחד כוחו כמו שעשו ישראל ביתנו מפדל והאיחוד הלאומי.אבל בהתנייה שהן לא תשבנה עם ממשלת שמאל כדוגמאת ליכוד\עבודה\קדימה [אחורה יותר נכון]
היום יש אוירת בחירות בתקשורת וכולם מדברים על בחירות בעוד כמה חודשים.ניתן יהיה לגשש עם מי הכי מתאים לנו לאחד דעות.
אתר כמו שלנו חייב לצאת לפירסום ולא רק לחברים רשומים.הייתי משווה את האתר שלנו לתנועות חברתיות יותר מוכרות מהעולם החילוני
"חופש" - תנועה חברתית לדת חופשית וחופש מדת - קיים אתר מאד פעיל - מפלגה מזוהה מרצ
אם ככה אם מי אנחנו מזוהים???
למי הדעות שלנו מתאימות ??? מפדל ליכוד איחוד לאומי??
האם אחת מהן תיהיה מספיק ימנית להלחם על העקרונות שאנו מאמינים בהם?
הליכוד ידע יפה מאד לעשות שלום עם הערבים שצריך וידע יפה ללחוץ לערפאת את היד.
ושתי הקטנות האיחוד הלאומי והמפדל? ובכן יחד יש להן אולי 8 מנדטים לא יותר.
קדימה תתרסק העבודה תתפורר - הליכוד יעלה בגדול וכמו שכבר ציינתי יהיה פה חור ענק.
מצחיק יהיה לומר פה שש"ס שהיא מפלגה דתיה לכל דבר היא לא בעלת צביון ימני ולא תתאים לאתר ולעקרונותיו.
מפלגה זו הולכת איפה שיש כסף וכסף !!!!.
מי שישלם לה יותר היא תשלים לו מנדטים להרכבת ממשלה אז לומר שהיא ימנית אי אפשר ובאותו מטבע לומר שהם שמאלנים אי אפשר.
אפשר לומר שהם ירוקים [מלשון דולרים !!!].
תעשו חושבים עם איזה תנועה חברתית\מפלגה האתר הכי מזוהה ופשוט אפשר לאחד כוחות.
כי ככל שיהיו יותר מפלגות ימין קטנות ככה יקטן כוחן מול אחוז החסימה.עדיף אחת גדולה מאשר 3 או 4 קטנות.
אהרון.א.:
מה אפשר להגיד עוד חוץ ממוות לערבים ולכל המוסלמים והשמלאנים!!
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה