עמלק ואויבי ישראל > המאבק על ארץ ישראל
המגזר הערבי בישראל - סכנה למדינת ישראל
צוקי64:
במקורות נאמר: 'אין אמונה בערבי 40 שנה בקבר'
לא ידוע לי אם זה פתגם שהוא אמת או מאמר חז"ל. לדעתי זה ממש נכון ואמיתי, והקסאמים באזור עוטף עזה ובשדרות מוכיחים זאת מדי יום (כולל שבתות וכל השנה במשך שנים על שנים). הרצחנות הערבית הנאצית ממשיכה לעשות שמות בנו היהודים שבסך הכל רוצים להמשיך לחיות כרגיל, לעבוד, לגדל ילדים וכו', בעוד האויב הערבי הנאצי ימ"ש ממשיך להוכיח את כוונתו מדי יום ע"י שילוח טילים בעומק ישראל מדינתינו וארצינו וללא כל עוררין אני בטוח שיש לבצע פעולה צבאית יבשתית מקיפה ועמוקה למיגור אויב זה לאלתר ומיידית!
זאת ועוד, בהתייחס למה שנאמר בפורום זה, ובאודיו של הצדיק חיים בן-פסח, יש לשלח מארץ-ישראל הקדושה גם את ערביי א"י המתעטפים באיצטלא של "אוהבי יהודים" ובעצם כל רצונם לתמוך באויבינו הקשים והמרים ביותר, ויש להיזהר מאוד גם מהם.
אפילו ערביי ערב-הסעודית העשירה באוצרות טבע, מחו נגד אמריקה ונגד בוש נשיאה, וצעקו בריש גלי: מוות לאמריקה - מוות לישראל. זה קרה לא מזמן בביקורו האחרון של נשיא ארה"ב ג'ורג' וו. בוש בארצות ערב, כאשר ניסה הנשיא האמריקני המתרפס ליישב מחלוקות בין ארצו המושחתת ובין גדולי אויבינו
כל מי שרוצה להגיב מוזמן.
IRON_MAN:
בס"ד
ברוך-הבא לפורום צוקי :smil064:
איך הגעת אלינו?
משה לוי:
בס"ד
שלום חיים יש לי הרבה שאלות אליך מקוה לקבל ממך תשובה בזמן הקרוב
רציתי לשאול שכאשר בעז"ה תהיה בשלטון איך תקבל את השמאלנים הבולשיביקים במדינתך? האם גם הם "יהודים טובים",ומה תעשה עם הצ'רקסים המוסלמים החיים במדינתנו האם גם הם יהיו בתכנית ההגירה?
כמו כן רציתי לשאול בקשר לתשובה שענית לי על שאלתי בפורום,לא הצלחתי להבין איך קשור שמעון פרס לרצח רבין? האם יתכן שידידו הטוב ביותר של רבין,פרס רצה לרצוח אותו?
וכמו כן רציתי לשאול אם כאשר בעז"ה תהיו בשלטון האם תביא לדין את פרס השב"כ ואבישי רביב שאתה אומר שהם האשמים ברצח?
במהרה ישתחררו
ג'ונתן פולארד
עמי פופר
חגי ויגאל עמיר
ירדןמורג וכל מי ששכחתי להזכיר
בס"ד מקוה לשמוע ממך בפורום
יישר כח וכל טוב
shlomi4b:
חבר'ה, אני חדש פה ואני חייב לציין שסוף סוף מצאתי מקום שבו חושבים בדיוק כמוני...תאמינו לי בא לי לבכות מרוב אושר...אין לי מה להתווכח איתכם..אתם עושים לי טוב על הנשמה.
כל הזמן הייתי הקיצוני שבחבר'ה..
עכשיו אחרי הפיגוע הקשה במרכז, אנשים התחילו להבין שהערבים זה סרטן שכל עוד לא תחסל אותו לגמרי, הדם פה לא יפסיק לזרום.
Aaron:
--- ציטוט של: shlomi4b על מרץ 09, 2008, 11:49:38 ---חבר'ה, אני חדש פה ואני חייב לציין שסוף סוף מצאתי מקום שבו חושבים בדיוק כמוני...תאמינו לי בא לי לבכות מרוב אושר...אין לי מה להתווכח איתכם..אתם עושים לי טוב על הנשמה.
כל הזמן הייתי הקיצוני שבחבר'ה..
עכשיו אחרי הפיגוע הקשה במרכז, אנשים התחילו להבין שהערבים זה סרטן שכל עוד לא תחסל אותו לגמרי, הדם פה לא יפסיק לזרום.
--- סוף ציטוט ---
ברוך הבא אחי! שמחים שהצטרפת אלינו ;)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה