ליצר מישתמשים או להספים ללא גבולות זה בהחלט יתן לנו הודעות אך הודעות חסרות תוכן.
לעומת זות כאן יש ויכוח וזה מפריח את הפורום.
דרך אגב יש לי תחושה שאתה מנסה ליצר אצלי תחושה של לא שיכות לתנועה ולפורום :/
מוזר אה?
בכול זות אני יכול להמליץ אל פורום נהדר בישבלך?
לפחות לפני כשנה וחצי היה קים פורום שינוי אני זוכר אותו טוב לעולם לא נירשמתי אבל הוא היה ניראה כמו פעיל למדי 20+ איש פעילים.
פשוט לכנס לגוגל וחפש "פורום שינו" או יתכן "פורום ח"ץ"
כי מאז הם התפצלו.
לא במובן של ספאם כגון @%@%!#!@, אלא אנשים שיתחזו כשמאלנים מצויים, יעשו קופי פסט מאתרים שמאלניים ופשוט יתחזו כדי לתת את האשליה של דיון, כמובן שתמיד השמאלנים יצאו עם ידם על התחתונה...
זה לא כל כך מסובך, כל טמבל יכול להיות שמאלני ממוצע, מה הבעיה? אני לא מומחה אבל אני בטוח שיש אפשרות שליוזרים מסויימים יהיו כמה ניקים וחשבונות שונים, קל מדי לא?
"דרך אגב יש לי תחושה שאתה מנסה ליצר אצלי תחושה של לא שיכות לתנועה ולפורום", תראה.... אתה צעיר, לא שאני איזה קשישא... אז אני מבין איך פורום כזה יכול לקסום לצעירים, אין לי צורך או רצון להפוך אותך ללא שייך, כי מצטער אבל תנועה של כמה עשרות חברים היא פשוט כלום, ותחשוב טוב טוב, אתה רואה מיליוני ישראלים מצביעים למישהו שמדבר, מתנהג ואפילו מתלבש כמו פסח? הרי כל אחד יכול לקנות מיקרופון ומאיזה מרתף לזעוק כל היום נאצים \ בולשביקים \ אנטישמיים \ ערבים \ מוסלמים... אפילו ביוטוב ו-Flix, יש לכם בוטים, ואני שמתי לב בתגובות של סרטונים איך אותם יוזרים תמיד משתמשים באותו משפט באנגלית או בעברית, במיוחד הבוט
www.JTF.org שכל קליף ישראלי משרבב "מעניין \ interesting", בפליקס יוזר אחד מספים עשרים תגובות וזהו.
שינוי? שינוי די נכשלו עם חוק טל, מה גם שאף פעם לא הייתי חבר כלשהו, רק אמרתי שבהתחלה היא קצת קסמה לי, אבל היא תנועה גמורה לחלוטין.