1.) כל עוד אווילים כמוך ימשיכו להגג על "דינמיקות" ממילא במערכה הכללית מול האיסלם אתם תובסו, כי אין לתפיסתכם הנפסדת תוחלת.
הבנת המערכת הפנימית בלבנון היא סתם טמטום, על לבנון להחרב (וכן גם סוריה) "Syria delanda est" (על משקל משפטו המפורסם של הסנאטור הרומאי קאטו: "ולפיכך סבורני שעל קרתגו להחרב"), על כלל! תושביהם.
2.) סיסמאותיו הרבה יותר מציאותיות מאשר הבל "השלום" של מסוממי וודסטוק שכמותך.
3.) זה שאתם בשמאל (עיין ערך "פראוודה"), מעוותים את המציאות עד כדי גיחוך, (לזה קוראים "דיסוננס קוגנטיבי", חביבי) איננו הופך את ההבל שלכם (שאין בינו ובין המציאות ולו דבר) לדבר שאיננו "מולבש על המציאות כלשונך", בדבריך אלה אתה, שוב, מוכיח קבל עם ועולם שאתה שייך לחלק המנוון של "השוטים השימושיים" של ולדימיר איליץ' לנין שהיום עושה את המקסימום לקדם במלוא הקיטור את גלגלי הג'יהאד, אין לאיסלם יצורים נאמנים יותר מכם בשמאל המסומם, אני מתאר לעצמי שאתה גם מאלה שמציינים את האחד במאי.
4.) "מציאות מורכבת" "עם פלשתינאי" "מורכבות במציאות" "בעיתיות ביחסים", בחיי, כמה תעמולה סובייטית (נוסח ז'אדאנוב ואיליה אהרנבורג) בסעיף בודד אחד?! אתה מנפיץ פה מנטרות שמאלניות כאילו אין מחר על כל צעד ושעל, אתה הוכחה הניצחת שלמרות שאתם מצהירים שאתם אתאיסטים גמורים, הרי שאימצתם לכם את דת "הדימי", אותה דת של נכנע מרצון לחרב מוחמד המשפיל עצמו בפני גייסותיו של התפלצת הירוקה בעלת הסהרון.
אתם פשוט בשטויות שאתם משגרים מפיכם מביאים לידי מצב שעדת הנכנעים הסדרתית רק הולכת וגדלה, פשוט לא ייאמן עד לאיזה רמות של מכבסת מילים, הבלים, וסילוף שהם היפוכם הסימטרי של האמת כפשוטה אתם מוכנים להגיע בעת שאתם יורים את החץ ורק אחר כך מסמנים את המטרה.
וכן מה הקשר בין תורת הגזע לבין הנושא המדובר? שוב אתה מוסיף לדיון רציני את המיטב מבית היוצר של סטאלין ולוורנטי ברייה.
5.) הסעיף הזה שלך פשוט מראה עד כמה הבנתך באיסלם היא מתחת לכל ביקורת.
6.) איזה שני עמים יש כאן? והיכן בדיוק השטח למדינה "השנייה"?
7.) אתה פשוט מוכיח לי שקומוניזם הוא האידאולוגיה שלך, ואמא רוסיה ואבא סטאלין קודמים למדינה ואושיותיה.
לזה ידידי קוראים "בגידה" על כל מה שמשתמע מכך.
8.) סליחה, לא "שלום עכשיו" אלא "הכח כולו לידי הסובייטים", אתה בולשביק מלידה, הגחת מרחם אימך בצווחת "עולם ישן עדי יסוד נחריבה..." כאשר גרונך ניחר, אתה פשוט עוד אחד משורת הרובוטים האדומים, המושתלים של הקרמלין "האדום" במערב שכל מטרתו הוא להוציא ממנו כל רצון להגן על עצמו.
9.) הגודל איננו משנה דבר, יישות לבנונית ירתה טילים למשך חודש אל עבר העיר השלישית בגודלה ובאוכלוסייתה במדינה ולכן על לבנון להחרב עד הס"מ האחרון ועד אחרון תושביה, ללא הבדל בן דת, גזע (כדי להוכיח לך שאיננו גזענים כלל ועיקר) גיל או מין.
10.) בעיה שאתם הבוגדים האדומים יצרתם ברוב עיוורונכם, העיקר ידעתם להנפיץ "עשו אהבה ולא מלחמה" וקיבלתם מטוסים הישר אל תוך הסמלים שלכם.
11.) אבו מאזן הוא מכחיש שואה, ובעניין זה הוא ואחמדינאג'ד שווים מה גם שיש שיוויון גמור באסטרטגיה רבתי שלהם שהוא לדידם השמדת "היישות הציונית" למרות ששנינו יודעים שאין היום כל קשר בין "יישות" זו ובין ציונות.
פת"ח וחמאס חד הם, זה נבלה וזה טרפה, ולא אכפת מה היה או לא היה אחוז התמיכה בהם בשלב זה או אחר, כולם בני מוות.
מו"מ עם גורם איסלמי כל שהוא פשוט יביא לידי עריפת ראשך, ואונס שיטתי של כל נשי משפחתך.
14.) הטרגדיה היא מלחמת ששת הימים שאתם פשוט הרסתם את הישיגיה הכבירים עד תום כבר מהיום השביעי לתחילת המלחמה.
מצטער שנעלמתי לכמה ימים, הייתי עסוק מאוד במאבק על הזכות לקבל השכלה במדינה הזאת.
אין לי בעיה להתדיין איתך, אם נשמור על תרבות דיון נאותה.
1. לא יפה לקרוא לי "אוויל". אתה כותב כי כל עוד אהגג על דינמיקות ב"מערכה הכללית מול האסלאם"?! הכל בראש שלך, המערכה היא לא "כללית נגד האסלאם", אלא נגד הקיצוניות האסלאמית הרצחנית, כשם שאני לא נגד היהדות, אלא רק נגד היהדות שמכריזה כי "על לבנון להיחרב (וכן גם סוריה) על כלל! תושביהם"
2. "מציאותיות" אתה אומר? "אין ערבים אין פיגועים" נורא מציאותי... "מסוממי וודסטוק" אתה קורא לי? תראה, אני לא פציפיסט חלילה! צבא זה דבר טוב, היס"מ שהחטיף לך מכות בפינויי עמונה ולי מכות במחאות הסטודנטים, הוא למשל גוף שלא הייתי חלילה מפרק, הייתי צובע אותו באדום ושולח אותו להלחם ב-18 משפחות ההון שמרעיבות כל ילד שלישי יהודי וכל ילד שני ערבי עניים במדינה הזאת.
3. אנחנו בשמאל "מעוותים את המציאות"? כמו שאתה קורא לי "מסומם וודסטוק" אתה יודע למי לנין קרא "יוזספול אידיוטס"?! מי עיוות את המציאות חבר? מי מספר בשידוריו של חב"פ כמה "הפרטות זה טוב", כמה "שוק חופשי" זה נפלא... כמה משנתו הכלכלית של ביבי היא הנכונה... מי מעוות את המציאות?! אני חוגג את יום הפועלים והעובדים הבין-לאומי כן. איזה יום אתה חוגג? "ועידת ישראל לעסקים"?! כי כשהיא מתקיימת, אני מפגין ב"ועידת העשוקים" עם דגל אדום על המדרכה בחוץ. זאת המציאות שלי ושל כל ילד שלישי יהודי ושני ערבי בישראל, של כל קשיש שנאלץ לבחור בין אוכל לתרופות.
4. אני מתנגד לכל הקיצוניות הדתית שאתה מהלל כאן בשמי, מרקסיזם זאת לא דת אלא תיאוריה חברתית כלכלית. אם אתה רוצה "דת" חפש את הציוויים הדתיים להרס וחורבן שאתם מטיפים פה יום יום.
5. שלום ד"ר נץ לאסלאם... מהו האסלאם הקיצוני הרצחני? האם הוא נפל מהירח? אתה חושב שילד עזתי להורים שמלבישים אותו חגורת נפץ מגיל 5, זאת תופעה שקיימת בגנום הערבי? ההוויה מעצבת את התודעה ולא להיפך ידידי (קרא לי מרקסיסט), קיצוניות דתית היא לרוב תולדה של מצב סוציואקונומי, אפליה, ניכור וכיבוש, אני מציע לייבש את אלו, אתה מציע להילחם בתולדה שלהם.
6. מדינה שיכולה לקלוט לשטחה מיליון עולים יהודים רוסים, יכולה לאפשר גם "זכות שיבה" על פי החלטות האו"מ בעניין, מדינת ישראל לא תיפול מה-200 אלף שיחזרו לכאן ולשאר שיקבלו פיצויים. רוצה ישראל להקים גדר גבוהה סביב גבולותיה? בבקשה, רק על הקו הירוק...
7. "בגידה" אחותך! חצוף, אני הפגנתי ברחובות הערים כשדם החיילים שלנו נשפך בשעה שאתה ביקשת להקריב עוד... אני גם הפגנתי כשקשישים שלנו בחרו בין אוכל לתרופות וכשכל ילד שלישי שלנו הוא עני, בשעה שאתה היללת את תוכניתו הכלכלית של ביבי (דיוידי לכל ילד, אבל בלי תנאים סוציאליים, קביעות או משרה כלל להורים שלו). אני לא "סטליניסט", סטאלין לא מייצג שמאל, סטאלין מייצג "סטליניזם", אם כבר אתה יכול לקרוא לי "סוציאליסט" ואם אתה מתעקש להיות היסטורי אז "לניניסט". תודה.
8. אתקן אותך: הכח כולו לעם ישראל ולא לדנקנר, עופר, סבן, ויסמן, אריסון, תשובה, בורוביץ', בינו, המבורגר, ורטהיים, ורטהיימר, זיסאפל, לבייב, פדרמן, פישמן, שחר-קז, שטראוס, תשובה, שמלצר.
"להוציא ממנו כל רצון להגן על עצמו"?! אתה מתכוון לקריאתי להגנה כלכלית בסיסית לכל אדם, תנאים סוציאליים והגנה פיזית על חיילנו שדמם נשפך לריק? זה מה שעשיתי. ברכט כתב כי אדם שמתקומם מול תוקף שמושיט יד וחונק אותו - הוא בסדר, אבל אדם שמתקומם מול מעביד או ממשלה שגוזלת אוכל ממנו ומילדיו הוא "אדום"? קיצוצים זאת אלימות. הפרטה זאת אלימות. הרעבה לטובת בעלי המניות של ה-18 שמניתי מעלה היא אלימות.
9. ומה עם הילדים? הנשים? הקשישים? הגברים חפי הפשע? אלו כולם חיזבאללה? אתה אומר "הנה אני תומך בהרג ללא הבחנה, כדי שלא תגיד שאני גזען" - סליחה, זה כבר יותר גרוע אפילו מגזענות! אילן שיינפלד כתב על זה שיר ואתה התייחסת אליו
כאן10. כבר כתבתי לך! אני לא פציפיסט חלילה! צבא זה דבר טוב וחשוב מאין כמוהו, אין לי בעיה עם הצבא! יש לי בעיה עם צבא שמפזר הפגנות של אזרחים ערבים עם כדורי גומי ורימוני הלם, והפגנות של אזרחים יהודים בעמונה עם סוסים ואלות!
11. ידה ידה אתה ואפסך עוד, כל דת אחרת היא "ערפדית" רצחנית ואונסת נשים... ולחשוב שהמילים הללו יוצאות מפה של זה שקורא להשמדת עם ללא אבחנה בשם היהדות... אם אתה שואל אותי, זאת בושה לדת היהודית שאדם עם דעותיך נמנה עימה (שום דבר אישי, שים לב שאני בניגוד אליך לא קראתי לך בדיון אוויל או מסומם, כמו שקראת לי, אבקש תרבות דיון בבקשה).
14. אז מלחמת לבנון השנייה היא הפארסה? הולך. ההיא טרגדיה וזו פארסה, רואה שאנחנו ככלות הכל מסכימים?