עוץ לי גוץ לי:
1.) אתה מתעלם לחלוטין מההסטוריה של האיסלם בעת החדשה בעיקר מהמאה העשרים והלאה.
אתה מתעלם מהסכם עבד אל וואהב-איבן סעוד, אתה מתעלם ממורשת אפגניסטן, אתה מתעלם ממהפכת חומייני, אתה מתעלם מגורם הנפט, אתה מתעלם מדמוגרפיה, אתה מתעלם מהתפיסות הפנים איסלמיות, אתה מתעלם מפירוק תורכיה העות'מאנית, אתה מתעלם ממזרחנים חשובים כגון פרופ' ברנארד לואיס שמזכיר לעולם שה"איסלם הקיצוני" הוא הוא האיסלם האותנטי והיום הוא איננו מיעוט כלל ועיקר, אלא רוב מוחץ בעולם בזכות הפצת תורתו בעזרת הפטרודולרים הסעודיים והאיראניים לאורך 30 השנים האחרונות לפחות (לגבי סעודיה מדובר מאז מלחמת העולם השניה).
כך שהמלחמה היא מלחמת עולם כוללת! מול האיסלם כדת על כל! מאמיניו ולא כנגד מיעוט קטן כדבריך, למד היסטוריה בבקשה לפני שאתה משגר מנטרות חסרות כל בסיס.
2.)למרות שאינני דוגל בסיסמאות כמוך, "אין ערבים אין פיגועים" הוא הרבה יותר מציאותי מ"עולם ישן עדי יסוד נחריבה..." שלך ו"שלום עכשיו".
ואגב, לא הייתי בעמונה ולא תמכתי בזה, וכן אתה שוב מצדיק עצמך כקומוניסט חסר תקנה בשולחך יס"מניקים לפרק עשירים במכות.
3.) השוטים השימושיים של לנין הם האינטלקטואלים במערב שקידמו את משנתו ושראו במשנתו את גן העדן לפרולטריון ובהתכחשם לפשעי הקומוניזם בשלחם עשרות מיליונים למות בגולאגים ובלוביאנקה, אתה בדיוק אחד מהם.
ידידי, קומוניסט כמוך המבכר את אמא רוסיה על פני המדינה, לאנשים כמוך קוראים במילה אחת: "בוגדים".
בדיוק כמו אודי אדיב, מרקוס קלינברג, שבתאי קלמנוביץ', יצחק רבין, משה סנה, מאיר וילנר, אורי אבנרי, דב חנין, תמר גוז'נסקי, סא"ל ד"ר ישראל בר, מרדכי וענונו, יצחק בן אהרון וכו' וכו'.
4.) הדת שאתם קידשתם זה: "אמא רוסיה ואבא סטאלין" את דת האתאיזם החולני שלכם שקידשתם עד לזרא, ובשם האתאיזם והעתיד הזוהר וה"אתחלתא דגאולא סוציאלסטית" כדברי בטאון השומר הצעיר בשנות השלושים, בעצם זה ששחטתם את כל הדתות בשם "קונטררבולוציונריות" וחתרנות תחת אושיות המפלגה, אז הגד לי אתה, מי כאן הקיצוני ידידי?, כל החצים מצביעות עליך.
5.) האיסלם ה"קיצוני" לדבריך פשוט מצטייר שחור על גבי צהוב מתוך הקוראן והחדית', הכל נהיר וגלוי לעין.
ראו ראינו עד כמה הצלחתם באפגניסטן של שנות השמונים ידידי, אתם רק הצמחתם את הטירוף האיסלמי בשם החירטוט הבולשביקי.
לא הצלחתם לייבש אותו כלל, רק דחקתם את הקץ ואז עם ה"גלאסנוסט" וה"פרסטרויקה" של גורבאצ'וב אהובך, הכל קרס באחת והאיסלם קרא דרור, הטמטום שלכם הוליד את כל זאת.
דת איננה פונקציה של מצב כספי, זהו קישקוש מערבי חסר כל תוחלת שרק ימשיך ויתפוצץ לכם בפרצוף, הרוב המוחלט של 19 המחבלים של ה11 בספטמבר היו מהאליטה הכלכלית של ארצם כולל מנהיגם: מוחמד אטה.
ולא חסרים מתאבדים שבאו מרקע סוציו-אקונומי גבוה, הכל פשוט קישקוש מוחלט של חוסר הבנה מערבית את האיסלם.
6.) הקו הירוק הוא התאבדות לאומית אפילו במובן הצבאי הטהור (עיין ערך דו"ח ארל ווילר), משום בחינה אין שום יתרון בקו הירוק שהוא שקר היסטוריו פוליטי מהגדולים שחזו האנושות במאה ה-20, למה אני צריך לקלוט לכאן ערבים שאין זה מולדתם, שסעודיה מכורתם תקלוט אותם, אותה סעודיה שממנה הגיחו במאה השביעית לספריה, אותה סעודיה שקידשה את פליטותם עד לזרא על גבם, היא שתישא בתוצאות.
7.) עדיין בוגד, עדיין קומוניסט, ועדיין אמא רוסיה קודמת לעמך שלך, אתה בוגד, ושום דבר שתעשה או שתאמר לא ישנה עובדה זו.
בדיוק כמו היהודים במחלקת היבסקציה הארורה.
8.) גם אני אינני סובל את הגוורדיה השלטת אבל לא מהסיבות שלך, ה"כלכליות", וגם אני טוען שיש לחסל גוורדיה זו, אבל זווית ההסתכלות שלי היא אחרת לגמרי, ואגב, אם אתה עדיין מתעקש לתת לערבים שיוויון גמור אחרי כל מה שהם עושים לנו, להלן הקישור
http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=5434.0ולפיכך למרות שאני קפיטליסט מטבעי, (ממש לא בגרסת ה"כאילו" הישראבלופית), אני מצדד בהטבות סוציאליסטיות שונות (שלא וגעות בקידום הכלכלי ויש להם הגיון העיקר שלא יפגע בכלכלת השוק), אך ורק ליהודים, אין שום סיבה שהטפיל הערבי יקבל אגורה שחוקה מהמדינה שלי.
9.) אלו לא כולם חיזבאללה (שוב מנטרה שלך) אלא אלו כולם איסלם בני מוות.
שירו של שיינפלד הוא שיר אוטופי שהייתי רוצה שיתממש ולא רק בעזה ולבנון כמילות השיר.
מה גם שלא ראיתי אותך מדבר באותו דרך (שיר נאצי כדבריך) על התגובות הבריטיות לבליץ הנאצי, אתה פשוט צבוע.
נכון זה גרוע מגזענות, כנראה שלהיות יהודי עם גוו זקוף זה להיות גרוע מגזען, אתה שוב מראה עד כמה אתה בוגד נאלח.
10.) הצבא מבחינתך זה הצבא האדום, לך תתגייס לשורותיו.
11.) אם יש לך הגדרה אחרת לחוגגי וודסטוק אזי בבקשה, האר את עיניי.
והיכן ראית שאמרתי שיש לאנוס נשים בשם הדת? אתה עוד מעז לסלף את דבריי והלוציא שקרים מפיך?
עד להיכן ירד "תרבות" הדיון שלך?
14.) היא טרגדיה כי השלטון שאתה ושכמותך מחזיקים בו גרמתם לכך להפוך לטרגדיה, מה גם שאתה שוב מצטט את קרל מרכס היהודון הבוגד, שיריה בעורף היא הדבר הראוי ל"אדם" כמותו.
ממש לא מסכימים.