גל ים, קודם כל תודה רבה שנענית להזמנתי, וכן אני עדיין מבקש שגם תגיבי בת הפורום שלי, לשמוע קצת דעה אחרת ולנהל עליה דיון נוקב הינו אינטרס גדול של הפורום.
לפני שאני פותח בתגובתי הארוכה והממצאת על איך שאת רואה את פני הדברים, הרשי לי להביא לך לינק למשהו שאני יותר מחושב שתגלי בו עניין, אולי זה יגרום לך לחשוב קצת אחרת על בני ישמעאל.
http://www.prophetofdoom.net/Mein_Kampf.Islamועכשיו לעיניינינו,
אחיך הבכור נושל מכל חלק בירושה על ידי אברהם עצמו בגרשו את בן ה"אמה" ואת אימו למדבר.
כך ש-לוגית, לא נתקעת עם אף אחד, עד שמדיניות של העבדות בוטלה ברוב חלקי העולם, אימתי היה לשפחה או לילדיה איזהשהו חלק או נחלה בירושת האדון?

?? תמהני.
אפרופו אלוקים, בגמרא מסכת בבא קמא (אם אני לא טועה), מובא אימרה של אחד האמוראים, שם הוא כותב: "4 דברים הקדוש ברוך הוא מתחרט עליהם שבראם: כשדים, גלות, ישמעאלים ויצר הרע" (סוף ציטוט), אזי שוב אני מקיש לוגית, שאלוקים בכבודו ובעצמו מתחרט על בריאת הישמעאלים, ממילא לגיטימציה מלאה להשמדתם כבר יש לך וקל וחומר שלא מגיע להם דריסת רגל באדמתה הקדושה של ארץ ישראל (זו שמתפרסת מנהר הפרת עד נהר הנילוס ולא אינצ' אחד פחות), אותה הם מטמאים ומזהמים כל יום בהם הם נושמים.
הידברות עם גורם איסלמי כלשהו רק עולה בדם, עם גורם איסלמי אין כל אופציה למו"מ שהרי העקרון הוא ג'יהאד, שאיננו פוסק לעולם "עד אשר כל בני אנוש יאמרו: אין אלוה מלעדי אללה ומוחמד נביאו (והשיעים מוסיפים: "ועלי חביבו")" ובחדית' שלהם נאמר במפורש :" באחרית הימים עת ירדוף המוסלמי את צאצאי הקופים והחזירים (הכינוי ליאהוד) יסתתר היהודי מאחורי העץ והאבן, וכשיגיע המוסלמי לחפשו או אז יפתח העץ והאבן את פיו ויאמר: "הו מוסלמי הו עבד אללה, הנה יהודי מאחוריי בא והרגהו" ולפיכך אני אומר, שאם הם מצווים ציווי (לכאורה) איננו פוסק עולמית, ממילא אני מצווה ציווי אמיתי "הבא להורגך השכם להורגו" שאיננו פוסק עולמית ולפיכך ההיקש הלוגי המתבקש הוא: שכל מוסלמי הוא בן מוות ללא יוצא מן הכלל.
אגב היטלר, הוא הדמות השלישית הכי פופולארית ברחבי הציויליזציה האיסלמית אחרי מוחמד וצאלח א דין אל איובי, וכן ספרו "מיין קאמפף" הוא באופן קבוע זה עשרת שנים, רב מכר דוקומנטרי (בטופ 5) בכל רחבי העולם האיסלמי, כולל הערבי, והכי מדהים הוא שמדינה שחתמנו עימה על אותו הסכם אומלל (מצרים) היא היא זאת שמפיצה את האנטישמיות הירודה ביותר באופן שמעמיד אפילו את היטלר ויוליוס שטרייכר כחסידי אומות העולם.
ואפרופו ציונות, אינני יודע אם עידכנו אותך, אבל הציונות מתה!!! בשנת 1967 במלחמת ששת הימים במילים: "הר הבית בידינו", והמספיד הראשי היה רא"ל מיל. מוטה גור ז"ל.
אלוקים הוריש להם את חצי האי ערב שם מקומם, אגב זה מגובה גם בתנ"ך וגם בתורה שבעל פה, אין להם חלק ונחלה בארץ ישראל.
גל ים, לפיכך אני שואל כאן שאלה נוקבת, מה בעצם ההבדל בינך ובין התנועה של הבוגדים "בני אברהם"?
"חייה ותן לחיות" היננו סיסמא מערבית שאין לו כל נגיעה לאיזור בו אנו חיים, הדוגמה המערבית החלולה ממילא לא מחלחלת לציויליזציה האיסלמית שהרי לדידם מי שאיננו מוסלמי יכול לחיות רק הוא עצמו מתאסלם, אחרת פשוט ירצח "דיו מוחמד בסיף", ולמי שמוגדרים עם הספר, "אהיל אל כיתאב" ישנו אפשרות של כניעה והשתעבדות בנוסח "דימי" ומעמדו בהתאם, ולפיכך בכיד לחיות עליו לשלם מס גולגולת קבוע הקרוי "ג'יזיה" בעד זכותו לחיות, זה פרצופו האמיתי של ישעמאל.
הדאגה למחסור של ישמעאל שהוא פרא אדם (ולפיכך איננו מסוגל להוביל כלכלה, איננו מסוגל לפתח הייטק, איננו מסוגל לתעש, איננו מסוגל להתקדם מדעית) נעשה על ידי הקב"ה שבירך אותו בנפט וגז טבעי וכל שזה גורם הוא להמשך התנועה של גלגלי הג'יהאד ביתר שאת.
דרך הטירור היא דרך האיסלם עוד מיום יסודו על ידי מוחמד, ההמשך בח'ליף עומר איבן אל ח'טיב, המשכו בצאלח א דין אל איובי והחשישיון ההתפרצות הגדולה של האיסלם תחילה במלחמת העולם השניה בראשות המופתי "חאג'" אמין אל חוסייני, וכלה בזרוע הטרור האיסלמית החובקת עולם מקשמיר ועד ניו יורק, ומשטוקהולם ועד קייפטאון.
מוסלמי שיושיט ידו אלייך, ידו תיגדע.
הדבר היחיד שיגרום לאיסלם לסגת אחור זה דם, והמון על עשרות מילונים מבניו להשמד בכדי שיבין שאין לג'יהאד תוחלת וכמובן זה גם לפגוע בעתודות משאבי הטבע שלו בכדי שכבר לא יהיה לו איך להניע את גלגלי הגיהאד יותר, תמיד תזכרי את שנת 1258.
הקישקוש המערבי בדבר "אהבת האדם" נכשל כישלון חרוץ בכל פעם שעמד למבחן אמיתי, אין למערב תוחלת.
ודרך אגב, ללמד אותם על היטלר וההסטוריה של מלחמת העולם השנייה ומה שהיה לפניה, רק יגרום להם לאמץ את שיטות הנאצים ולייעל את דרכי הטיפול ב"כופרים", את סתם נותנת להם ידע מסוכן, עדיף שיסתדרו בלעדיו.
מקווה שבכך עניתי לכל מה שכתבת, למרות שאני חייב לציין שמגיע לך שאפו על הדברים והאומץ.