כתב נושא: גל ים פורסת את תפיסת עולמה בפורום  (נקרא 4852 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
גל ים פורסת את תפיסת עולמה בפורום
« ב- : אפריל 20, 2007, 01:44:40 »
הנה, גל ים, דיון אינטלגנטי רציני, כולנו רוצים לשמוע את פנינייך, ואני אגיב באופן מסודר על כל דבר ודבר.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #1 ב- : אפריל 20, 2007, 10:38:45 »
תפיסת עולמי ?? הממממממממ קודם כל לצערי הרב אחי החורג הוא ישמעאל למה כי אברהם החליט שהוא חייב בן או בת יציר זרעו ועל כן החליט לעשות זאת דווקא עם הגר ולא בת ישראל כשרה אחרת על פניה של שרה שלא הביאה לו אז ילדים כך שנתקעתי עם אח בכור שלא אוהב אותי ..
עם אח בכור שלא מבין שכמו שלו מגיע חיים גם לי מגיע לחיות..ובמשך מאות שנים מנסים להגיע איתו לאיזה הידברות אך עם השנים אתה לומד שבצד השני המיעוט הוא קטן לעומת הרוב שחפץ רק בדבר אחד השמדתנו.
אז נכון היטלר ניסה להרוג את כל היהודים בעולם כי היהודים הפריעו לו והצ'רקסים והנכים והפגומים והעיוורים והצולעים וכל מה שלא נחשב בעיניו גזע ארי משובח הוא חשב שאין לו מקום בעולם הזה ועובדה על אפו וחמתו קמה מדינת ישראל,קמה הציונות וקם שריד הפליטה שיצא מהמחבוא והקים בו בית יהודי גאה.
אבל כאן לשארית הפליטה חיכו הערבים שגם הם יודעים את מה שאנחנו יודעים שאלוהים הוריש גם להם את הארץ הזאת וממה אני למדה זאת?
מהפסוק הפשוט ביותר לך ולזרעך אתן את הארץ הזאת ומספרם יהיה כמו הכוכבים בשמיים והחול על פני הים ..אז מי בעצם זרעו של אברהם אם לא ישמעאל ויצחק ועל כן נגזר עלינו לחיות יחד.
אך כאן אני באה ואומרת את הדברים הבאים..לחיות משמעו חייה ותן לחיות!
כפי שלך הובטח חיים גם לי הובטחו חיים,כפי שלך הובטח שטח אדמה גם לי הובטח אותו השטח אדמה,כפי שלך הובטח שאלוהים ישמע את קולך והרי ישמעאל זה אלוהים שמע את זעקתה ובכייה של הגר וגם לה הוא הבטיח שהוא ידאג לכל מחסורה ובנה ינצל ולא ימות.
ועל כן כשמנתחים את הדברים לעומק אני אומרת את הדברים הבאים:
אדם שחפץ במותי יגזר עליו מיתה!
אדם שחפץ לא לחיות איתי אפרד ממנו לשלום ולא להתראות..
אדם שיחליט שדרכו היא דרך הטרור אין לו מה לחפש לידי ..
והאדם שיחפוץ להושיט לי יד אתן לו את שתיי ידיי ואפילו בשמחה..
אני בעד עונש מוות למחבלים וטרוריסטים ..
אני בעד כל דבר שיגרום לצד השני להבין שדרך הטרור לא מובילה לדבר אלא מובילה לכאב מיותר..
משפחה שתומכת בטרור אינה צריכה לחיות פה ולגרש אותם מפה בכל דרך אפשרית ללא רחמים.
ולהגיע למצב שמי שירצה לחיות איתנו פה יחיה איתנו ואנחנו נעשה הכל על מנת לגרום לו שהוא רצוי ואף מכובד.
משתפי פעולה עם ישראל יש להגן עליהם מפני אלו שרוצים במותם,עלינו לעשות הכל להכנס למסגדים שלהם ולהוציא את הנוער משם וללמד אותם על אהבת האדם ..
לסגור מסגדים ולהכניס לכלא מטיפים למינהם הדוגלים בטרור..
לעשות סדר ביד רמה על מנת לגרום להם להבין שהדרך שהם נקטו בה עד היום לא הובילה אותם לכלום אלא הובילה אותם למבוי סתום ...ולהמשיך להרצות בפניהם על היטלר ועל השואה על מנת להוכיח ולהסביר להם שלפני אחמדג'אני שמאמיין ברצח ובהרג היה אחד נבלה קודם ואם הוא לא הצליח גם הזבל האירני לא יצליח.
לנסות לשנות תפיסה בכל דרך אפשרית על מנת לגרום שהחיים יהיו הדבר הקדוש ביותר שקיים על פני האדמה ולא המוות.

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #2 ב- : אפריל 20, 2007, 11:26:27 »
גל ים, קודם כל תודה רבה שנענית להזמנתי, וכן אני עדיין מבקש שגם תגיבי בת הפורום שלי, לשמוע קצת דעה אחרת ולנהל עליה דיון נוקב הינו אינטרס גדול של הפורום.
לפני שאני פותח בתגובתי הארוכה והממצאת על איך שאת רואה את פני הדברים, הרשי לי להביא לך לינק למשהו שאני יותר מחושב שתגלי בו עניין, אולי זה יגרום לך לחשוב קצת אחרת על בני ישמעאל.
http://www.prophetofdoom.net/Mein_Kampf.Islam

ועכשיו לעיניינינו,
אחיך הבכור נושל מכל חלק בירושה על ידי אברהם עצמו בגרשו את בן ה"אמה" ואת אימו למדבר.
כך ש-לוגית, לא נתקעת עם אף אחד, עד שמדיניות של העבדות בוטלה ברוב חלקי העולם, אימתי היה לשפחה או לילדיה איזהשהו חלק או נחלה בירושת האדון?????? תמהני.
אפרופו אלוקים, בגמרא מסכת בבא קמא (אם אני לא טועה), מובא אימרה של אחד האמוראים, שם הוא כותב: "4 דברים הקדוש ברוך הוא מתחרט עליהם שבראם: כשדים, גלות, ישמעאלים ויצר הרע" (סוף ציטוט), אזי שוב אני מקיש לוגית, שאלוקים בכבודו ובעצמו מתחרט על בריאת הישמעאלים, ממילא לגיטימציה מלאה להשמדתם כבר יש לך וקל וחומר שלא מגיע להם דריסת רגל באדמתה הקדושה של ארץ ישראל (זו שמתפרסת מנהר הפרת עד נהר הנילוס ולא אינצ' אחד פחות), אותה הם מטמאים ומזהמים כל יום בהם הם נושמים.
הידברות עם גורם איסלמי כלשהו רק עולה בדם, עם גורם איסלמי אין כל אופציה למו"מ שהרי העקרון הוא ג'יהאד, שאיננו פוסק לעולם "עד אשר כל בני אנוש יאמרו: אין אלוה מלעדי אללה ומוחמד נביאו (והשיעים מוסיפים: "ועלי חביבו")" ובחדית' שלהם נאמר במפורש :" באחרית הימים עת ירדוף המוסלמי את צאצאי הקופים והחזירים (הכינוי ליאהוד) יסתתר היהודי מאחורי העץ והאבן, וכשיגיע המוסלמי לחפשו או אז יפתח העץ והאבן את פיו ויאמר: "הו מוסלמי הו עבד אללה, הנה יהודי מאחוריי בא והרגהו" ולפיכך אני אומר, שאם הם מצווים ציווי  (לכאורה) איננו פוסק עולמית, ממילא אני מצווה ציווי אמיתי "הבא להורגך השכם להורגו" שאיננו פוסק עולמית ולפיכך ההיקש הלוגי המתבקש הוא: שכל מוסלמי הוא בן מוות ללא יוצא מן הכלל.
אגב היטלר, הוא הדמות השלישית הכי פופולארית ברחבי הציויליזציה האיסלמית אחרי מוחמד וצאלח א דין אל איובי, וכן ספרו "מיין קאמפף" הוא באופן קבוע זה עשרת שנים, רב מכר דוקומנטרי (בטופ 5) בכל רחבי העולם האיסלמי, כולל הערבי, והכי מדהים הוא שמדינה שחתמנו עימה על אותו הסכם אומלל (מצרים) היא היא זאת שמפיצה את האנטישמיות הירודה ביותר באופן שמעמיד אפילו את היטלר ויוליוס שטרייכר כחסידי אומות העולם.
ואפרופו ציונות, אינני יודע אם עידכנו אותך, אבל הציונות מתה!!! בשנת 1967 במלחמת ששת הימים במילים: "הר הבית בידינו", והמספיד הראשי היה רא"ל מיל. מוטה גור ז"ל.
אלוקים הוריש להם את חצי האי ערב שם מקומם, אגב זה מגובה גם בתנ"ך וגם בתורה שבעל פה, אין להם חלק ונחלה בארץ ישראל.
גל ים, לפיכך אני שואל כאן שאלה נוקבת, מה בעצם ההבדל בינך ובין התנועה של הבוגדים "בני אברהם"?
"חייה ותן לחיות" היננו סיסמא מערבית שאין לו כל נגיעה לאיזור בו אנו חיים, הדוגמה המערבית החלולה ממילא לא מחלחלת לציויליזציה האיסלמית שהרי לדידם מי שאיננו מוסלמי יכול לחיות רק הוא עצמו מתאסלם, אחרת פשוט ירצח "דיו מוחמד בסיף", ולמי שמוגדרים עם הספר, "אהיל אל כיתאב" ישנו אפשרות של כניעה והשתעבדות בנוסח "דימי" ומעמדו בהתאם, ולפיכך בכיד לחיות עליו לשלם מס גולגולת קבוע הקרוי "ג'יזיה" בעד זכותו לחיות, זה פרצופו האמיתי של ישעמאל.
הדאגה למחסור של ישמעאל שהוא פרא אדם (ולפיכך איננו מסוגל להוביל כלכלה, איננו מסוגל לפתח הייטק, איננו מסוגל לתעש, איננו מסוגל להתקדם מדעית) נעשה על ידי הקב"ה שבירך אותו בנפט וגז טבעי וכל שזה גורם הוא להמשך התנועה של גלגלי הג'יהאד ביתר שאת.
דרך הטירור היא דרך האיסלם עוד מיום יסודו על ידי מוחמד, ההמשך בח'ליף עומר איבן אל ח'טיב, המשכו בצאלח א דין אל איובי והחשישיון ההתפרצות הגדולה של האיסלם תחילה במלחמת העולם השניה בראשות המופתי "חאג'" אמין אל חוסייני, וכלה בזרוע הטרור האיסלמית החובקת עולם מקשמיר ועד ניו יורק, ומשטוקהולם ועד קייפטאון.
מוסלמי שיושיט ידו אלייך, ידו תיגדע.
הדבר היחיד שיגרום לאיסלם לסגת אחור זה דם, והמון על עשרות מילונים מבניו להשמד בכדי שיבין שאין לג'יהאד תוחלת וכמובן זה גם לפגוע בעתודות משאבי הטבע שלו בכדי שכבר לא יהיה לו איך להניע את גלגלי הגיהאד יותר, תמיד תזכרי את שנת 1258.
הקישקוש המערבי בדבר "אהבת האדם" נכשל כישלון חרוץ בכל פעם שעמד למבחן אמיתי, אין למערב תוחלת.
ודרך אגב, ללמד אותם על היטלר וההסטוריה של מלחמת העולם השנייה ומה שהיה לפניה, רק יגרום להם לאמץ את שיטות הנאצים ולייעל את דרכי הטיפול ב"כופרים", את סתם נותנת להם ידע מסוכן, עדיף שיסתדרו בלעדיו.
מקווה שבכך עניתי לכל מה שכתבת, למרות שאני חייב לציין שמגיע לך שאפו על הדברים והאומץ.

אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #3 ב- : אפריל 20, 2007, 11:39:22 »
דקה נשמה תן לי לנשום ולהגיב לך לאט לאט כמנהג קדמונים רק לאט לאט נבנה דברים במהירות אפשר רק לחסל.
אז ככה  אני אתחיל עם המשפטים שלך..
"ועכשיו לעיניינינו,
אחיך הבכור נושל מכל חלק בירושה על ידי אברהם עצמו בגרשו את בן ה"אמה" ואת אימו למדבר.
כך ש-לוגית, לא נתקעת עם אף אחד, עד שמדיניות של העבדות בוטלה ברוב חלקי העולם, אימתי היה לשפחה או לילדיה איזהשהו חלק או נחלה בירושת האדון??? תמהני.
אפרופו אלוקים, בגמרא מסכת בבא קמא (אם אני לא טועה), מובא אימרה של אחד האמוראים, שם הוא כותב: "4 דברים הקדוש ברוך הוא מתחרט עליהם שבראם: כשדים, גלות, ישמעאלים ויצר הרע" (סוף ציטוט), אזי שוב אני מקיש לוגית, שאלוקים בכבודו ובעצמו מתחרט על בריאת הישמעאלים, ממילא לגיטימציה מלאה להשמדתם כבר יש לך וקל וחומר שלא מגיע להם דריסת רגל באדמתה הקדושה של ארץ ישראל (זו שמתפרסת מנהר הפרת עד נהר הנילוס ולא אינצ' אחד פחות), אותה הם מטמאים ומזהמים כל יום בהם הם נושמים."...
אחי הבכור לא נושל אלא אברהם נאלץ לגרש את הגר כיוון שכך ציוותה שרה אמנו שזעמה מאוד על הגר  שאיך בריה כמותה מצליחה להביא ילדים והיא לא,וקנאתה גרמה לה להביא את אברהם למצב שבו עליו היה להפטר מבנו שאהב ..
כן אברהם אהב מאוד את ישמעאל הרי היה זרעו ובעיקר ישמעאל חי בבית שרה מספר שנים עד ששרה ילדה את יצחק כך שאברהם נקשר לישמעאל מאוד ועובדה אחת היא שאלוהים מציל את ישמעאל ולא הורג אותו במדבר יחד עם אימו.
גם כן מלמד על רחמנותו של אלוהים ועל סלחנותו כלפי אברהם ...ואתה מדבר על  מסכת בבא קמא או בבא מציאה לא חשוב מה מי קבע שבני אדם יכולים לדעת צפונות האלוהים ולהבין שהאלוהים טעה בהביאו את ישמעאל לעולם דרך הגר?
האם אי פעם מישהו דיבר עם האלוהים ושאל אותו למה הבאת את ישמעל ולא הבאת קודם את יצחק?
אולי הכל היה מכוון משמיים והרי נאמר שאין סתם בעולם הזה..
לכן את כל הבובע'ס אני שמה בצד כי לאיש אין את הזכות לומר שאלוהים טעה ואוי ואבוי לנו מדברי כפירה אלו והרי כל דבר שקיים פה בעולם גם הטוב וגם הרע קיים בזכות האלוהים ואם אלוהים חושב שאין צורך הוא לוקח את זה אליו.
חכה אענה לך על הכל לאטלאט..

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #4 ב- : אפריל 20, 2007, 11:46:17 »
חייה ותן לחיות זה תפיסת עולמי מאז ומתמיד לא ידעתי שזה תפיסה מערבית ומה זה בוגדים באברהם שמע ישראל מה זה הדברים האלו לא הבנתי כלום..
לא מכירה שום תנועה של בוגדים ירחם השם עליי,כולה מאמינה בדרך של הידברות ובהחלט כפי שכתבתי מספר פעמים פה וגם אצלך  מי שרוצה לחיות איתי בשלום אהלן וסאהלן ומי שלא אז שלום ולא להתראות ..
אני לא יודעת מה להגיב או מה לומר בגלל שאני בן אדם מאוד תמים ונאיבי ואני בסך הכל רוצה לנסות לשאוף לחיות פה ולא למות פה..
אני לא שמאלנית ולא מקטלגת את עצמי בכלום אלא סתם בן אדם מהיישוב שמטרתו היא להנות מהמתנה שאלוהים נתןלי וזה מתנת החיים.
לכן גם הדברים שאני מבקשת בחיים האלו הם בהחלט פשוטים..
ובהחלט שאגיב לדבריך למה לא הרי כך מדברים אנשים ..

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #5 ב- : אפריל 20, 2007, 13:06:38 »
גל ים, בנו היה "מצחק עם יצחק" ואני לא צריך להזכיר לך את המדרשים המסברים את המשמעות (אונס אותו או מנסה לחסל אותו פיזית), אברהם היה עיוור למצב כשם שיצחק היה עיוור למצב בין עשיו ליעקב, שרה לחצה ועשתה עאת הדבר הנכון וחז"ל שיבחוה על כך, עצם זה שנקברה לצד אברהם והיא האם של האומה מצביע על שביעות רצונו של הקב"ה ממנה ולא הגר נקברה במערת המכפלה (לא בכדי), שפחה איננה יורשת את אדונה וכן גם בנה.
אלוקים מציל את ישמעאל כי יש לו ייעוד, והוא הגלות של ישראל באחרית הימים וחיסול הציויליזציה המערבית, על כל מה שמייצג אותה, סוף גלות אדום.
מי שקבע הם הממשיכים את שלשלת המסורה של העברת התורה שבע"פ שגם היא רצון האלוקים והיא ירדה בהר סיני בדיוק כמו התורה שבכתב והועברה מדור לדור, אין כל אפשרות להפריד ביניהם, כי זה דברי אלוקים חיים, ואותו אמורא ידע בדיוק מה רצון האלוקים ומה דעתו המשתקפת מדבריו (רוח הקודש וקבלה, עייני ערך), הכשדים (הבבלים) כבר הושמדו על ידי הפרסים והיוונים סופית, כך שאם הם נעלמו מהעין (שהרי גם הם בהגדרת ה4 שהקב"ה מתחרט על בריאתם?) כך גם הישמעאלים.
הקבלה והמדרש כבר מדברים על זה, ייעודו של ישמעאל זה חיסול עשיו (המערב).
ונחלתו היא חצי האי ערב ואין בלתה.
"בובע'ס"? האם אני צריך להסיק מדבריך שאת "צדוקית"?
אלוקים לא טעה, ואם את מתקשה להבין אלגוריה ומטאפורה אזי כנראה שאת צריכה לחזור לריענון בבית הספר.
אלוקים אכן כבר לקח חזרה את הכשדים, את הגלות ויצר הרע כתוב במפורש שהוא יעשה זאת לעתיד לבוא ושוב על ידי שליחיו עלי אדמות (אקטיבית אנושית), וכן לגבי הישמעאלים היום.
גל ים, מצטער, אך כנראה שאת צריכה קורס ריענון בהבנת הנקרא,
א.) חייה ותן לחיות זוהי תפיסה מערבית נפסדת, זה יסוד האינדיוידואליזם שמנסה המערב לקדם בעוד היהדות מדברת על "כל ישראל ערבים זה לזה".
ב.) ישנה תנועה חוץ פרלמנטרית (NGO), העונה לשם "בני אברהם" הם שמאלנים העושים את המקסימום לחתור תחת המדינה ולנסות להקים פה מדינה דו לאומית, לבוגדים אלו התכוונתי.

את אולי מאמינה בהדברות אך בני מוחמד לא מאמינים בכך, דמם של כל אלו שניסו להדבר איתם עולה בעשרות מונים על זה שהיטלר, סטאלין ומאו טסה טונג ביחד שפכו במישרין ובעקיפין.
את רוצה לחיות מול האיסלם? תהי "דימית" על כל המשתמע מכך.
ומה שמעניין מאוד הוא שאין לך מה לענות לכל שאר הדברים שהבאתי בתגובתי.

« עריכה אחרונה: אפריל 20, 2007, 13:07:50 על ידי נץ וגאה בזה »
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק יובל ב

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #6 ב- : אפריל 20, 2007, 13:55:08 »
חבל שאתה מוריד את ספר הספרים לרמתו של ספר תעמולה פשוט .
אתה מנחש את רצון אלוהים? ציטוט - "רצון אלוהים היה להשמיד את הכשדים?"
קצת צניעות ילדי , רצון האלוהים קצת יותר נשגב מבינתך (אפילו שקראת  . . . ")
לגבי תרבות המערב:
אם תצא ותסתובב ברוב חלקי המדינה נוהגים ע"פ תרבות המערב הנפסדת , ו"חייה ותן לחיות"
ככה זה עובד פה . במדינה הזאת . ככה גם חיים ברוב חלקי העולם .
אני מניח שזה מאוד מטריד את הימין האמיתי , כייון שרק הוא כנראה יודע מה צריך להיות , איך אנו צריכים לנהוג . 
זאת מדינה מערבית . שאתה בז לה . ממליץ לך לקרוא את הנחשול . או כל ספר אחר שמתאר את החיים תחת משטר קומוניסטי . 
אז בוא נראה : הקב"ה מספר לך את כל תכניותיו , אתה לא אוהב אירופאים , אתה לא אוהב את תרבות המערב . רוסים (פרוגוסלבים) אתה גם לא כל כך אוהב . חביבי אני לא יודע מה גורם לך לשנוא כל כך , אבל ההתבטאויות שלך בעלות גוון פשיסטי מובהק . 
כל מה שגל ים כתבה קראת רק ע"מ שתוכל לתפוס אותה באיזו סתירה לוגית . למעשה אתה לא ענית לדבר מהדברים המהותיים שהיא אמרה .
אתה כביכול מתיר את דמם של כל המוסלמים בעולם . יפה מאוד . אתה יודע, תמיד הסתכלו אומות העולם לראות איך עם הספר יכונן מדינה ומה תהיינה נורמות המוסר שלנו .
אתה אמנם יודע ספר , אבל אתה לא שייך לעם הספר כנראה . 

בייקר

• אורח
« להגיב #7 ב- : אפריל 20, 2007, 14:45:04 »
אנו לא קולקטיב ואין לשים דברים בפינו ולהתווכח עם מה שלא אמרנו.כאן פורום אקטואליה עם מגוון דעות שונה.אנו חלוקים על חיים ולא כולם כאן כהניסטים.
הערבים הם אלה שלא מכבדים את הכלל של תן לחיות.כדמוקרטיה מתגוננת ישראל מנסה לנקוט צעדים להגנתה כמו במקרה של עזמי בישארה.
בכל פורום מגוון הגילאים משתנה.
הנחת הנחות שלא תאמו את המציאות:שתמחק,שאינך מתאים.
פתחת במתקפה וזלזלת במי שאתה מדבר עימו כילד וקבעת עבורו את דעתו.
ראינו איך קרסה הקונצפציה במלחמת יום כיפור:גולדה המנוסה ודיין מר בטחון שסמכו עליהם וסרבו משיקולי תדמית להפציץ את צבאות ערב במכה מקדימה ולקדם את הטנקים גרמו למותם של יותר מ2500 חיילים.
המנהיגות של ימינו מנוסה פחות ולא מתאימה לתפקידיה:למרות בחירות דמוקרטיות ובגללן עמיר פרץ כחלק משיקול ציני מונה כשר בטחון בכדי להכשילו.
כחלק מתוכנית הגירוש מינה שרון רמטכ"ל מחיל האויר שאיננו מתאים לנהל קרבות יבשה.
ועדת וינוגראד עוד תאמר את דברה.
המלך עירום והשלטון מושחת:נשיא החשוד באונס,ראש ממשלה ושר אוצר החשודים בהפרת אמונים,רישום כוזב במסמכי תאגיד,גנבה,שוחד לקיחה ונתינה.
שר משפטים שהורשע במעשה מגונה.
שרים החשודים במינויים פוליטיים.
רבין מר בטחון שחותם על הסכם שמביא למותם של 1600 יהודים ולפציעת עשרת אלפים ולמוות אלפי ערבים:רשלנות פושעת למרות שהוזהר בידי גורמי הבטחון.
פרס עצמו התנגד ליציאה למלחמת לבנון 2 והצביע בעדה.
לא!אי אפשר לסמוך עליהם:הם דואגים לעצמם,עושים לביתם,רודפי ממון,כוח ושררה ולא שמים את טובת העם בראש מעיינהם.
ילדיהם בחו"ל והם אופרטוניסטים,קרייריסטים צינים שימכרו את אבא ואמא למען הכסא ראה ציפי ליבני.
הכללתי לצורך נוחות.

בייקר

• אורח
« להגיב #8 ב- : אפריל 20, 2007, 14:51:39 »
לגבי גל ים חשיבתה לא לוגית,אנליטית,רציונלית או סדורה.
גל ים אמוציונלית ומגיבה מהבטן.
גל ים היא אישה והיא לא לוגית או לקונית...
היא חולקת עימנו את רגשותיה כמעיין המתגבר:שוצפת וקוצפת כגלי ים המתנפצים אל סלעי המציאות.
גל ים היא אש.
לעמת אותה עם נץ זה עימות בין רגשות לטיעונים הגיוניים המתבססים על שכל ותבונה.
תתפלאו חתני פרס נובל לכלכלה הוכיחו שאת ההחלטות שלנו אנו מקבלים מסיבות רגשיות.

מנותק יובל ב

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #9 ב- : אפריל 20, 2007, 15:15:28 »
תרשה לי לחלוק עליך  , אני פשוט מכיר די הרבה נשים אנליטיות וחכמות לאין שיעור בכל קנה מידה .

וכן
אין ספק שלטעון שהיהודים הם הגזע העליון זה מאוד הגיוני מזווית ההסתכלות של הנער המכנה עצמו "נץ"
לי באופן אישי זה מזכיר משהו . . .

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #10 ב- : אפריל 20, 2007, 16:06:08 »
כה אמר המעריץ העיוור של לנין ומנהיג נוער סטאלין:"יובל ב".
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

מנותק יובל ב

• משתמש(ת) חדש(ה)
  • *
« להגיב #11 ב- : אפריל 20, 2007, 16:07:49 »
כל כך מהר התחלנו לקרוא בסיסמאות?

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #12 ב- : אפריל 20, 2007, 16:10:08 »
יובל תמהני עליך, מי שדיבר בסיסמאות ומנטרות מהרגע שהצטרף לפורום הוא אתה!!! אז היאך מעז חרש לתקוף מישהו ששמיעתו מצויינת, בשמיעה לקויה?
אלוף מיל. בני פלד ז"ל

בייקר

• אורח
« להגיב #13 ב- : אפריל 20, 2007, 17:03:16 »
אני פשוט מכיר את גל ים.
היהודים אינם גזע זאת תפיסה נאצית-פאשסטית,היהודים הם עם נבחר בחובותיו כלפי אלוהים.בחובות שהתחייבו לקחת על עצמם.

מנותק גל ים..

• חבר(ה) מוכר(ת)
  • *
« להגיב #14 ב- : אפריל 22, 2007, 08:32:57 »
אני לא הבנתי מה אתה רוצה ממני בחיי אני פעם אחר פעם כותבת לך שאני מאמינה שאי אפשר להרוג את כולם ואתה בשלך ..אני כותבת לך שאני רוצה לחיות ולתת גם להם לחיות אם הם חפצים בחיים ואתה אומר לי דעה מערבית..אני אומרת לך שלדעתי אין דבר כזה שאלוהים טעה כי מי שלא צריך להיות פה לא יהיה פה ואין טעות והרי כתוב אלוהים יודע לקרוא לב וכליות וכו' וכו'..
אז אתה אומר לי פסוקים מהשד יודע איפה שאין לי עניין בהם..
אלוהים הוא אחד ואמונתי בו גדולה פי אלף מונים מכל פורום ומכל דבר ואיש לא יגיד לי זאת אחרת.
אם הוא טעה אזיי שייקח אחריות ואני אומר לך יותר גם נסראללה הוא יציר כפיו וגם היטלר יימח שמו וגם אחמדג'אני וכו' וכו'..
כל אחד מהצוררים שקמו על עם ישראל נשמו חיו בזכות האלוהים ולמה??כי הם אלו שצריכים באופן כל שהוא להביא את העם חזרה להתעשתות מסוימת גם היום אנחנו חיים בסדום ועמורה והישר בעיניו יעשה ומחכה לנו מכה כזאת שרבים פה ימותו ירצחו ויהרגו עד שתקום מחדש הפליטה שתבין שדרך האלוהים היא הדרך הנכונה..
איני מטיפה לחזרה בתשובה אלא אומרת שעלינו להתאחד אחד עם השני לאהוב לכבד לא לגזול ולעשוק לרצוח לאנוס ולפגוע כי מי שם אותנו מעל החוק??
יש אלוהים אחד הוא יעשה את הצדק והדין ואנחנו חייבים להמשיך לחיות את חיינו באהבה ולתת גם לשני לחיות ..ירצה האלוהים לקחת אותו שייקח אותו לנו אסור לקחת חיים נקודה!
אחד מעשרת הדיבורים כתובבבבבבבב אל תרצח!

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
« להגיב #15 ב- : אפריל 26, 2007, 21:12:48 »
אני לא הבנתי מה אתה רוצה ממני בחיי אני פעם אחר פעם כותבת לך שאני מאמינה שאי אפשר להרוג את כולם ואתה בשלך ..אני כותבת לך שאני רוצה לחיות ולתת גם להם לחיות אם הם חפצים בחיים ואתה אומר לי דעה מערבית..אני אומרת לך שלדעתי אין דבר כזה שאלוהים טעה כי מי שלא צריך להיות פה לא יהיה פה ואין טעות והרי כתוב אלוהים יודע לקרוא לב וכליות וכו' וכו'..
אז אתה אומר לי פסוקים מהשד יודע איפה שאין לי עניין בהם..
אלוהים הוא אחד ואמונתי בו גדולה פי אלף מונים מכל פורום ומכל דבר ואיש לא יגיד לי זאת אחרת.
אם הוא טעה אזיי שייקח אחריות ואני אומר לך יותר גם נסראללה הוא יציר כפיו וגם היטלר יימח שמו וגם אחמדג'אני וכו' וכו'..
כל אחד מהצוררים שקמו על עם ישראל נשמו חיו בזכות האלוהים ולמה??כי הם אלו שצריכים באופן כל שהוא להביא את העם חזרה להתעשתות מסוימת גם היום אנחנו חיים בסדום ועמורה והישר בעיניו יעשה ומחכה לנו מכה כזאת שרבים פה ימותו ירצחו ויהרגו עד שתקום מחדש הפליטה שתבין שדרך האלוהים היא הדרך הנכונה..
איני מטיפה לחזרה בתשובה אלא אומרת שעלינו להתאחד אחד עם השני לאהוב לכבד לא לגזול ולעשוק לרצוח לאנוס ולפגוע כי מי שם אותנו מעל החוק??
יש אלוהים אחד הוא יעשה את הצדק והדין ואנחנו חייבים להמשיך לחיות את חיינו באהבה ולתת גם לשני לחיות ..ירצה האלוהים לקחת אותו שייקח אותו לנו אסור לקחת חיים נקודה!
אחד מעשרת הדיבורים כתובבבבבבבב אל תרצח!

"אי אפשר להרוג את כולם" עם נשק בלתי קובנציונלי הכל אפשרי, אבל מעולם לא אמרתי שצריך להרוג 1.5 מיליארד מוסלמים, מה שכן אני אומר שצריך להחטיף מכה מאוד גדולה לציויליזציה האיסלמית בדמות חיסול של כמה עשרות מיליונים מהם, ואחרי כן לטרנסר בכח הזרוע את שאר הנותרים מהמרחב שבין הנילוס לפרת אל חצי האי ערב (דרומית לקו הרוחב שבין שארם א שייח והמפרץ הפרסי).
גם אני רוצה לחיות כיהודי עצמאי עם ראש למעלה וגאווה לאומית ולא להיות "דימי" נרצע, ומבחינתי שיחיו להם בנעימים בחצי האי ערב.
ועצם זה שזהו תפיסה מערבית נפסדת שאין לה דבר עם היהדות עודנה שרירה וקיימת ומקרה אירופה יוכיח!
נכון, אלוהים לא טעה, לא טועה ולא ייטעה, גם בזה אני מאמין כיהודי דתי (זהו חלק אינטגרלי ממהות האמונה וחלק חשוב מי"ג עיקרי האמונה היהודית).
אך שוב, את כנראה ברחת מהשיעור כשהסבירו על אלגוריה ומטאפורה.
פסוקים??? מעולם לא אמרתי שזה פסוק, פסוקים זה אך ורק מושג תנ"כי, זה ציטטה מהגמרא (לה את מתכחשת ותמהני כיצד יהודי מעז להתכחש לתורה שבעל פה בעוד הוא טוען לאמונתו אליבא דתורה שבכתב?) את שוב מראה כי את צדוקית והוצאת עצמך מכלל האמונה היהודית.
לא פיקפקתי בעוצם אמונתך ולו לרגע, שוב את מתרעמת על דברים שמעולם לא אמרתי.
זה שצוררי העם היהודי הם יציר כפיו של הקב"ה זה ברור, ולכולם היה וישנו ייעוד בעולם, לא תמיד אנו יודעים מהו (נסתרות דרכי ה') ולא את ולא אני מתיימרים לדעת את מהלכי ה'.
אבל מה שאת עושה פה בעצם זה שאת מגיבה בצורה של: "איפה היה אלוקים בשואה ולמה הוא לא התערב?" תאמיני לי הקב"ה לא טועה ובכל אופן לוקח אחריות שאיננה פגה עולמית בכל שניה ורגע על כל אחד מיצירותיו ומהלכיו ביקום.
"לנו אסור לקחת חיים"? בנך או בעלך שירת בצבא? הרג ערבי? אז איך הוא העז לקחת חיים? או כל אחד אחר לצורך העניין, שוב את פשוט פציפיסטית מהזן החולני העושה פלסתר מהתורה עצמה ועוד מעזה לקרוא לזה דברי אלוקים חיים.
הדיבר השישי: "לא תרצח" מתכוון לרצח של יהודי! או גוי השומר על שבע מצוות בני נוח, לא למוסלמי, צר לי, אך שוב את עושה את המקסימום לעוות את הכתוב בתורה למען האג'נדה הפרטית שלך.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל