חדשות ודיונים > מערכת החדשות
לקרוא ולא להאמין! כנסו ותראו לאן הגיעו חברי הכנסת הערבים.
מליק:
מתאים לערבים. זה הרי הסגנון שלהם. אני מתערב שהממסד הבולשביקי לא יעיף אותו. לערבים הנאצים בכנסת שקוראים בגלוי להשמדתה של מדינת ישראל נותנים במה חופשית, לעומת זאת את הרב כהנא זצ"ל שהיה תמיד חרד לשלומם של היהודים ושל מדינת ישראל העיפו מהכנסת בצורה אנטי-דמוקרטית.
אתה מדבר על איחוד לאומי מפד"ל? הם גם בולשביקים! הם מתחזים לימנים. אל תיפול בפח שלהם. הם מהווים חלק בלתי נפרד מהממסד.
אם אתה רוצה לדעת עוד על כך, שאל את חיים באשכול "שאלו את הימין האמיתי". הוא יוכל להסביר לך הרבה יותר טוב ממני.
--- ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
אני לא מסכים איתך.... אין טעם להצביע למפלגות כמו חרות ומרזל כי הם חסרות כח והשפעה, איחוד לאומי מפד"ל, אם ניתן להם ולליברמן ביחד כ50 מנדטים, הם יקימו ממשלת ימין חזקה אשר תעשה את המירב על מנת לפתור את הבעיות המדיניות שיש לנו, ויש לא מעט היום.
DJ Luminus:
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 06, 2006, 11:08:30 ---מתאים לערבים. זה הרי הסגנון שלהם. אני מתערב שהממסד הבולשביקי לא יעיף אותו. לערבים הנאצים בכנסת שקוראים בגלוי להשמדתה של מדינת ישראל נותנים במה חופשית, לעומת זאת את הרב כהנא זצ"ל שהיה תמיד חרד לשלומם של היהודים ושל מדינת ישראל העיפו מהכנסת בצורה אנטי-דמוקרטית.
אתה מדבר על איחוד לאומי מפד"ל? הם גם בולשביקים! הם מתחזים לימנים. אל תיפול בפח שלהם. הם מהווים חלק בלתי נפרד מהממסד.
אם אתה רוצה לדעת עוד על כך, שאל את חיים באשכול "שאלו את הימין האמיתי". הוא יוכל להסביר לך הרבה יותר טוב ממני.
--- ציטוט ---
--- סוף ציטוט ---
אני לא מסכים איתך.... אין טעם להצביע למפלגות כמו חרות ומרזל כי הם חסרות כח והשפעה, איחוד לאומי מפד"ל, אם ניתן להם ולליברמן ביחד כ50 מנדטים, הם יקימו ממשלת ימין חזקה אשר תעשה את המירב על מנת לפתור את הבעיות המדיניות שיש לנו, ויש לא מעט היום.
--- סוף ציטוט ---
באמת? ומה אריק שרון "הימני" עשה? שכחת מ"ההתנתקות"
מליק:
אריאל שרון לא היה ימני מובהק, הוא תמיד היה מתון....
עובדה שהוא בחר בליכוד שהיא מפלגת מרכז עם נטיה קלה ימינה ולא באחת ממפלגות הימין-
נעלה את השאלה אחרת: אני הצגתי את הסיבות שלדעתי צריך לבחור באיחוד לאומי מפד"ל, למה לדעתכם צריך לבחור במפלגה אחרת, ואיזה מפלגה זו?
liorso:
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 06, 2006, 15:17:46 ---אריאל שרון לא היה ימני מובהק, הוא תמיד היה מתון....
נעלה את השאלה אחרת: אני הצגתי את הסיבות שלדעתי צריך לבחור באיחוד לאומי מפד"ל, למה לדעתכם צריך לבחור במפלגה אחרת, ואיזה מפלגה זו?
--- סוף ציטוט ---
חזית יהודית לאומית! יש רק אדיאליסט אחד באיחוד הלאומי מפד"ל והוא אריה אלדד כל השאר אותו הממסד הרקוב.. חבל שלא הקשבת לתוכנית שבערך לפני חודשיים... חייבים ארכיון לכל התוכניות.
DJ Luminus:
--- ציטוט של: liorso על דצמבר 06, 2006, 16:00:53 ---
--- ציטוט של: מליק על דצמבר 06, 2006, 15:17:46 ---אריאל שרון לא היה ימני מובהק, הוא תמיד היה מתון....
--- סוף ציטוט ---
חזית יהודית לאומית! יש רק אדיאליסט אחד באיחוד הלאומי מפד"ל והוא אריה אלדד כל השאר אותו הממסד הרקוב.. חבל שלא הקשבת לתוכנית שבערך לפני חודשיים... חייבים ארכיון לכל התוכניות.
--- סוף ציטוט ---
יש לי את כל התוכניות של חיים בעברית ובאנגלית, של נעם פדרמן ושל גיל אברהם החל מ 24-04-2006. כל זה תופס קרוב ל-5GB. האם יש למישהו הצעה כיצד אוכל להפיץ אותם?
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה