חדשות ודיונים > מערכת החדשות

לקרוא ולא להאמין! כנסו ותראו לאן הגיעו חברי הכנסת הערבים.

<< < (3/5) > >>

עז77:
מעניין לדעת אם יש למישהו את התוכנית הראשונה של חיים בעברית, זה יהיה שוס  :)

מליק:
אני חדש פה ואין לי מושג מיזה חיים ולא ראיתי אפילו תכנית אחת שלו- אבל לא משנה מיהו, הוא לא יודע יותר טוב מכולם בטוח. דעות ימניות זה טוב ויפה- אבל אנחנו חיים בעולם מודרני ושאיפות לארץ ישראל השלמה ומוות לערבים גם לי יש, אבל עובדתית זה לא ניתן לעשיה כרגע, בואו נהיה יותר ריאליסטים.

liorso:

--- ציטוט של: מליק על דצמבר 06, 2006, 21:39:21 ---אני חדש פה ואין לי מושג מיזה חיים ולא ראיתי אפילו תכנית אחת שלו- אבל לא משנה מיהו, הוא לא יודע יותר טוב מכולם בטוח. דעות ימניות זה טוב ויפה- אבל אנחנו חיים בעולם מודרני ושאיפות לארץ ישראל השלמה ומוות לערבים גם לי יש, אבל עובדתית זה לא ניתן לעשיה כרגע, בואו נהיה יותר ריאליסטים.

--- סוף ציטוט ---

ממש עוד מעט חנוכה... כדאי לך ללמוד "על הניסים שהוללו המכבים"- אמונה, אמונה ואמונה!!!

מליק:
תקשיב, תאמין לי שאני יודע על הניסים, אבל אם נסמוך על הניסים, יכול להיות שזה יקח שבוע ויכול להיות שזה ייקח 100 שנה ויכול להיות שזה לא יקרה בכלל....
אתה מוכן לקחת סיכון שזה לא יקרה, ותוך 20-30 שנה הערבים ישתלטו על המדינה ויהרגו אותנו?!
כי אני לא, מצטער.

liorso:

--- ציטוט של: מליק על דצמבר 07, 2006, 08:39:49 ---תקשיב, תאמין לי שאני יודע על הניסים, אבל אם נסמוך על הניסים, יכול להיות שזה יקח שבוע ויכול להיות שזה ייקח 100 שנה ויכול להיות שזה לא יקרה בכלל....
אתה מוכן לקחת סיכון שזה לא יקרה, ותוך 20-30 שנה הערבים ישתלטו על המדינה ויהרגו אותנו?!
כי אני לא, מצטער.

--- סוף ציטוט ---

לא צריך לשבת בחיבוק ידיים ולחכות אלא לפעול ולארגן אנשים כמו המכבים שלא ישבו וחיכו שפתאום כל הייונים יאלמו אלא פעלו בשביל זה...

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה