חדשות ודיונים > מערכת החדשות
לקרוא ולא להאמין! כנסו ותראו לאן הגיעו חברי הכנסת הערבים.
אריה י:
לק"י [!!!]
לא! מפלגת ימין בישראל, לא תצליח! כי ברגע שהאליטה השולטת, תרגיש מאויימת, היא תפסול אותה- ותדכא את המנהיגים בה! ואני מתפלא עליכם, כיצד אתם כאנשים בוגרים, לא הפנמתם את זה! - ככלל, דמוקרטיה, זה מנוגד להלך הרוח היהודי! כך שאין מה [לדעתי] להשתתף בכנסת שמושתת על חוקים לא יהודיים! - ואתה צודק. שלושה ארבעה מנדטים, לא יועילו ל"ימין" - אף יזיקו! כי השמאל יגיד "הנה - אנחנו נותנים לכם להשמיע את הקול שלכם..."
ולנושא עצמו; תבינו. הבעיה הרבה יותר חמורה - כשמוחמד בראכה צולם משתתף בלינץ' בחייל הצדיק והקדוש עדן עדי נתן זאדה זצוק"ל הי"ד [וזה מהיכרות אישית!!] - אתם לא מעיפים אותו מהכנסת - מה אתם מתפלאים שחבר שלו מדבר ככה?
מליק:
אמת בדבריך
דוקא_כך:
--- ציטוט של: אריה י על דצמבר 09, 2006, 22:24:06 ---לק"י [!!!]
לא! מפלגת ימין בישראל, לא תצליח! כי ברגע שהאליטה השולטת, תרגיש מאויימת, היא תפסול אותה- ותדכא את המנהיגים בה! ואני מתפלא עליכם, כיצד אתם כאנשים בוגרים, לא הפנמתם את זה! - ככלל, דמוקרטיה, זה מנוגד להלך הרוח היהודי! כך שאין מה [לדעתי] להשתתף בכנסת שמושתת על חוקים לא יהודיים! - ואתה צודק. שלושה ארבעה מנדטים, לא יועילו ל"ימין" - אף יזיקו! כי השמאל יגיד "הנה - אנחנו נותנים לכם להשמיע את הקול שלכם..."
ולנושא עצמו; תבינו. הבעיה הרבה יותר חמורה - כשמוחמד בראכה צולם משתתף בלינץ' בחייל הצדיק והקדוש עדן עדי נתן זאדה זצוק"ל הי"ד [וזה מהיכרות אישית!!] - אתם לא מעיפים אותו מהכנסת - מה אתם מתפלאים שחבר שלו מדבר ככה?
--- סוף ציטוט ---
הלא משנאיך ד' אשנא ובתקוממיך אתקוטט תכלית שנאה שנאתים לאויבים היו לי (תהלים קלט, כא)
השאיפה להיבחר לכנסת מוצדקת אך ורק מהטעם של הצקה לממסד הבולשביקי בכל דרך אפשרית---לעשות שימוש ב"דמוקרטיה" שלהם כנגדם. העם לצידנו, והמושחתים שונאי ישראל המתיוונים יודעים זאת. בין אם נצליח ובין אם לאו---משתלם לנסות, ותוך כדי, לקבל נחת רוח מאיך שהם נלחצים, ומתוך יאוש ופחד באים לידי בזיון על-ידי הוצאת צווי מעצר נגד נערים ונערות כהניסטים צדיקים.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה