שונות > מה שבראש
כ״ך מחנכים את הדור הבא לשנוא אויבים חחחחח
Rafoe:
דודי - הבעיה היא לא רק הערבים.
הבעיה היא גויים בארץ ישראל.
וכן - הזכרנו פעם אחר פעם שאנו תומכים קודם כל ב"חזרה הביתה מרצון" של הערבים וכל הגויים.
אם יסרבו אז מן הסתם זה יצטרך להיעשות בכוח, ובכוח כידוע לך נהרגים אנשים.
Dudi:
--- ציטוט של: Rafoe על ספטמבר 28, 2012, 16:42:46 ---דודי - הבעיה היא לא רק הערבים.
הבעיה היא גויים בארץ ישראל.
וכן - הזכרנו פעם אחר פעם שאנו תומכים קודם כל ב"חזרה הביתה מרצון" של הערבים וכל הגויים.
אם יסרבו אז מן הסתם זה יצטרך להיעשות בכוח, ובכוח כידוע לך נהרגים אנשים.
--- סוף ציטוט ---
האויב העקרי הוא ערבים
ומי נכנס אצלך בהגדרה של גוי?
אני אתאיסט. גם אני לא שייך לכאן?
Rafoe:
--- ציטוט של: Dudi על ספטמבר 28, 2012, 21:08:40 ---האויב העקרי הוא ערבים
ומי נכנס אצלך בהגדרה של גוי?
אני אתאיסט. גם אני לא שייך לכאן?
--- סוף ציטוט ---
גוי הוא כל מי שאינו יהודי על פי ההלכה.
יהודי הוא יהודי גם אם אינו שומר מצוות.
אתה יהודי? - אתה חלק מעם ישראל.
נכון שהערבים הם האוייב ה"קולני" אבל אל תטעה - שאר הגויים (ובעיקר הנוצרים) לא יצטערו אם נחדל מלהתקיים (הם ניסו להשמידנו במשך 1900 שנה. הם נכשלו ועכשיו הם מקווים שהערבים יצליחו יותר).
MAORO:
תרשה לי לחדד ולהוסיף שעיקר האיבה של היהדות היא עם העבודה הזרה,וכידוע הנוצרים הם עובדי עבודה זרה.
האיסלאם לעומת זאת מאמין באל שאינו לו דמות הגוף ואינו גוף,רק קוראים לו בשם אחר שהוא אינו שמו,ומעוותים את דרכיו,אך למעשה מאמינים באלוקינו.
אביר הקרנפים:
יש פה שני דברים שונים.
דבר אחד, לא מחזיקים גויים בינינו. יש מקרים שבהם לדעות מסויימות ניתן לגר תושב לגור בארץ. בוודאי שלא חמולות שלמות, ערים שלמות. אבל האורקים אינם גר תושב. שבע מצוות בני נח הן שבע. לא רק מצווה אחת של לא לעבוד עבודה זרה. ואת כל השאר הם לא מקיימים. גם את זו, מקיימים בקושי.
דבר שני, אויבים צריך להדוף בכוח עד שלא יעזו לקום שוב או עד שלא יוכלו לקום שוב...
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה