שונות > מה שבראש
כ״ך מחנכים את הדור הבא לשנוא אויבים חחחחח
MAORO:
"עד בלתי השאיר לו שריד..."
Dudi:
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על ספטמבר 25, 2012, 18:37:03 ---כן... זה באמת איום ונורא שאנשים שלא יודעים מה זה יהדות, קובעים מה זה מוסר יהודי.
רבותי!
המוסר היהודי איננו מוסר שמאלני ליברלי מלא ברחמים מזוייפים לאוייב והתעלמות מאחים שמתים מסביב.
המוסר שלנו אומר לנו שחייבים להרוג עם שלם כי הוא מלא בנבלות נאצים.
פתח תנ"ך וראה.
הציווי להשמיד את עמלק.
הציווי להשמיד את שבעת העממים.
הציווי לנקום במדיינים על שזממו להפיל את עם ישראל...
מי שבא לו להיות יפה נפש, שלא יתלה את זה בתורה. בתורה אין דברים כאלה. שיתלה את זה בליברליזם שלו.
--- סוף ציטוט ---
וזה איום ונורא להשמיד עמים שלמים, ביניהם ילדים חפים מפשע. אבל אני לא חלק מזה.
אין שום קשר ליפה נפש. הבהרתי טוב מאוד שאין לי כוונה לחיות בדו קיום עם ערבים. הנקודה שלי היא שצריך לטפל בבעיה הערבית, למנוע את ההתרבות המטורפת שלהם ולעשות סדר במדינות ערב.
צא מהשטות הזאת שימחקו עם שלם. זה לא יקרה.
אביר הקרנפים:
איך מונעים התרבות מטורפת בלי לחסל גורי מחבלים?
אמור לי אתה.
אתה סותר את עצמך.
תן לנו פתרון שמתאים למוסר המעוות שלך.
אם יש לך פתרון שיכול להשאיר גם אותך וגם את גורי האורקים בחיים, אנחנו מאוד מאוד רוצים לשמוע.
Dudi:
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על ספטמבר 27, 2012, 00:43:42 ---איך מונעים התרבות מטורפת בלי לחסל גורי מחבלים?
אמור לי אתה.
אתה סותר את עצמך.
תן לנו פתרון שמתאים למוסר המעוות שלך.
אם יש לך פתרון שיכול להשאיר גם אותך וגם את גורי האורקים בחיים, אנחנו מאוד מאוד רוצים לשמוע.
--- סוף ציטוט ---
להעביר את מרבית הערבים ממדינות אירופה (כולל רוסיה) ואמריקה לארצות ערב בתהליך שייקח.. כמה זמן שיקח
כנ''ל לערבים בארץ
הערבים כידוע הם ברברים, שים לב שתמיד הם בוחרים מנהיגים חראות... פשוט מהסיבה הפשוטה
הערבים מרגישים שם צריכים מנהיג שיתפוס להם טוב טוב את הביצים.
וזה מה שצריך לעשות להם
להכנס בהם כשצריך, אם הם עושים בעיות. כל הזמן מוותרים להם ועוזרים להם, הגיע הזמן שיפסיקו לוותר לערבים כי בסופו של דבר הם פשוט ישתלטו על העולם
צריך לנהל את מה שהולך בארצות ערב. חייבים לגרום להם להפסיק להוליד כ''כ הרבה. אם זה ימשיך- מצדי שיגבילו להם את הילודה
הנקודה היא פשוטה
מקומם של הערבים הוא בארצות ערב. לא ברוסיה, ישראל, אירופה ואמריקה
העולם צריך להציב להם שם תנאים וכפי שאמרתי- להכנס בהם כשצריך. לעשות להם משטרים קשים, עד שישנו את החשיבה העקומה שלהם
אבל לא להרוג מעל ל500 מליון אנשים, זה פשוט מטורף.
זה גם לא יקרה אף פעם. עד שתהרוג את כולם, כבר יהיו פי 2 יותר, טריים טריים :old_grin:
אביר הקרנפים:
אז להרוג 400 מליון זה כן בסדר?
להרוג אלף, זה בסדר?
אתה צריך להבין.
א. האורקים לא רוצים לעבור למדינות ערב ולהסתגר שם. הם רוצים להשתלט על העולם ונלחמים בשביל זה. אם לא תהרוג ותכסח אותם במלחמה שתוריד אותם לעפר, שהם יפחדו להרים את הראש, הם לא יחזרו אחורה. כנ"ל לגבי הגבלת ילודה ולנהל להם את החיים בארצות ערב. על פי הגישה שלך זה לא מציאותי.
ב. אם מגיע למישהו למות, הוא צריך למות. ואתה לא יכול להמנע מלהרוג אנשים שצריכים למות, רק כי הצטברו למספר גדול. אחרת, הם ינצחו אותך בעזרת המספרים שלהם והחולשה המוסרית שלך, שבגללה אתה לא הורג את מי שצריך להרוג מטעמי "רחמים והגינות" שכמובן מזוייפים. כי בגלל זה אנשים טובים מתים ומשלמים את המחיר.
לכן, ברגע שאתה מבין שהאורקים לא יתפנו מרצון,
ברגע שאתה מבין שהם לא יפסיקו להשריץ רק בגלל שאתה נחמד ולא הורג גורי אורקים כי אתה רחמן ו"מוסרי" (אבל לא רחמן ומוסרי לתינוקות של בני העם שלך שמתייתמים או נהרגים בעצמם על ידי האורקים),
ברגע שאתה מבין שהדבר היחיד שיציל את המשפחה שלך, את העם שלך, את העולם הנורמלי, זה להוריד אותם למצב שפל ועלוב כזה שבו הם לא יוכלו להזיק,
ברגע כזה תהיה חייב לעשות את החשבון. התינוק שלו או התינוק שלי?
ואם הגעת למצב בו התינוק שלו חשוב לך מהתינוק שלך, זו ההוכחה הסופית שהמוסר הזה מעוות וצבוע. כי החובה המוסרית הראשונה שלך היא לתינוקות שלך. לתינוקות של בני המשפחה שלך. לתינוקות של בני העם שלך.
...הרבה הרבה לפני שיש לך איזו חשיבה "מוסרית" על התינוקות של האויב שלך, חסר הרחמים, שבכלל לא משקיע מחשבה על תינוקות או כל דבר אחר במשפחה או בחיים שלך.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה