שונות > מה שבראש
כ״ך מחנכים את הדור הבא לשנוא אויבים חחחחח
Rafoe:
--- ציטוט של: MAORO על ספטמבר 30, 2012, 03:57:23 ---תרשה לי לחדד ולהוסיף שעיקר האיבה של היהדות היא עם העבודה הזרה,וכידוע הנוצרים הם עובדי עבודה זרה.
האיסלאם לעומת זאת מאמין באל שאינו לו דמות הגוף ואינו גוף,רק קוראים לו בשם אחר שהוא אינו שמו,ומעוותים את דרכיו,אך למעשה מאמינים באלוקינו.
--- סוף ציטוט ---
השם אללה אינו "שם שונה" לאלוהי ישראל חס וחלילה.
זהו שמו של אליל הירח שאותו עבדו הערבים הפאגניים בתקופת הג'האלייה (תקופת טרום האסלאם).
מחמד בעצמו נשבע בכוכבים ובירח, וסמל האסלאם אומר הכל.
במילים אחרות - אללה הוא עכבר
Rafoe:
אה, וכמעט שכחתי.
מחמד הוא חזיר.
MAORO:
המוסלמים מאמינים שאללה הוא שמו אילהא (אלוהים היחיד והכל יכול).
ברור שזה לא שמו של הקב"ה,אבל מדובר פה באל אחד כל יכול,אתה מכיר עוד כמה כאלה?אני אישית מכיר אחד כזה.
Rafoe:
--- ציטוט של: MAORO על אוקטובר 03, 2012, 00:59:50 ---המוסלמים מאמינים שאללה הוא שמו אילהא (אלוהים היחיד והכל יכול).
ברור שזה לא שמו של הקב"ה,אבל מדובר פה באל אחד כל יכול,אתה מכיר עוד כמה כאלה?אני אישית מכיר אחד כזה.
--- סוף ציטוט ---
אללה הוא ערביזציה של אליל הירח שאותו עבדו הערבים הפגאניים. שמו היה אל-לאט (שמו שובש לאללה).
היו לו 2 "בנות" - אל מנאט ואל עוזה. בתחילה מחמד הפדופיל ציווה גם לעבוד אותן אך מכיוון שרצה ליצור דת מונותאיסטית ביטל בהמשך את הסגידה לבנות וכך השאיר את אללה "אב שכול" ;D
אין בדת הדמים שלהם שום דבר פרט לעבודה זרה.
הם סוגדים לכעאבה - אבן שחורה שלטענתם רוחו של העבר (להלן אללה) שוכנת בה (מי שיתאמץ לראות בסרטוני וידאו יראה אותם גם מתחככים באבן ההיא כאילו היא אישה), ותביט על סמל הדת שלהם (אומר הכל, לא?)
MAORO:
אין בזה עבודה זרה.
ועד כמה שידוע לי הם מאמינים שהאבן נפלה מגן עדן.
עבודה זרה פירושה צלם.
אין דבר כזה עבודה זרה תוך עבודת אל אחד יחיד ומיוחד בעל הכוחות כולם ללא דמות וצורה.
עיוות?אולי.
עבודה זרה? לא.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה