שונות > מה שבראש
איזה אומנות לחימה לדעתכם מוציאה את האתלטים הטובים ביותר ?
אביר הקרנפים:
כשאתה מתגלגל מהמיטה בבוקר, תן שכיבות סמיכה עד שאתה לא יכול יותר. אחרי זה לך לדרכך. תתחיל מזה.
UM-96:
--- ציטוט של: אביר הקרנפים על מאי 16, 2012, 02:47:45 ---כשאתה מתגלגל מהמיטה בבוקר, תן שכיבות סמיכה עד שאתה לא יכול יותר. אחרי זה לך לדרכך. תתחיל מזה.
--- סוף ציטוט ---
חחח יש שחרית... אני גם אהיה תפוס... ואני צריך גם עוד תירוצים שאני לא מצליח לשלוף כרגע...
MAORO:
חזרתי עכשיו משעה וחצי של אימון , תענוג חבר'ה !
--- ציטוט של: UM-96 על מאי 16, 2012, 02:40:08 ---ואללה אני גם עצלן בשביל זה והלוואי היה לי כסף ללכת למכון כושר. אבל בע״ה אני מתחיל בקרוב לרוץ עם חבר ואני רוצה קצת לפתח גם את השרירים.
--- סוף ציטוט ---
גם אני לא הולך למכון כושר , מאותה סיבה בדיוק , הכיס לוחץ,ולמה לשלם על משהו שיש לי בחינם ?
יש לי לא רחוק מהבית מתקנים כאלה של כושר כמו שיש ליד הים בטיילת של תל אביב אם אתה מכיר , עשו את זה כדי לתת תעסוקה לילדי השכונה שלא יתעסקו בפשע ( ;D),בכל מקרה זה מתקנים שההתנגדות שלהם היא עובדת על משקל גוף , אז כל פעם אני דופק ריצה , אחר כך מגיע לשם , ומפמפם ת'אימא של המכשירים, ויש תוצאות ! (כמובן שאם לא הייתי פדלאה שלא מקפיד על תפריט מסודר היה הרבה יותר תוצאות בעיצוב ונראה לי שגם בהיקפים,אבל מה לעשות,אני פדלאה ;D9) מומלץ מאוד אח שלי ! ועוד שבמיוחד אני יודע שאצלך בשכונה יש כל מיני סודנים למיניהם,רצוי שתדע ושיהיה לך כוח להגן על עצמך !
UM-96:
לא דווקא ברוך ה׳ אצלי השזיפים לא הגיעו עדיין אבל ואללה זה רעיון טוב המתקנים האלה גם לנו יש כזה בשכונה חחח למרות שפדיחות לשבת בגינה ולעשות עם המתקנים האלה.
MAORO:
בגלל זה אני אוהב להתאמן בלילה , לא בגלל שאני מתפדח כי מה יש להתפדח מכושר ,אלא כי פשוט המקום ריק ואין אנשים אז זה יותר סבבה כזה ..
אחריי שנגמרים האוטובוסים ,שזה בערך12 וחצי באזור עירוני , אתה תתפלא איך שהרחוב ריק עד בערך 5 וחצי , שש בבוקר (אלא אם כן זה סופ"ש).
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה