שונות > מה שבראש
איזה אומנות לחימה לדעתכם מוציאה את האתלטים הטובים ביותר ?
UM-96:
--- ציטוט של: MAORO על מאי 16, 2012, 09:36:44 ---בגלל זה אני אוהב להתאמן בלילה , לא בגלל שאני מתפדח כי מה יש להתפדח מכושר ,אלא כי פשוט המקום ריק ואין אנשים אז זה יותר סבבה כזה ..
אחריי שנגמרים האוטובוסים ,שזה בערך12 וחצי באזור עירוני , אתה תתפלא איך שהרחוב ריק עד בערך 5 וחצי , שש בבוקר (אלא אם כן זה סופ"ש).
--- סוף ציטוט ---
כן חח יצא לי לראות כמה רחובות בחיים שלי...
בחורף היה איזה חודשיים שרצתי עם חבר ובסוף המסלול הייתה גינה כזאת עם המתקנים אז היינו עושים קצת בע״ה אנחנו מתכננים לחזור לזה עכשיו.
MAORO:
סתם טיפ קטן שנכון לפי דעתי :החבר הכי טוב לרוץ איתו זה אוזניות ;D
איתם אתה לא צריך לקבוע , הם לא עייפות , לא מתעצלות,לא יושבות עם חברה שלהם , ובכללי תמיד זמינות, והכי חשוב , רק מתי שלך נוח !
UM-96:
--- ציטוט של: MAORO על מאי 16, 2012, 09:44:03 ---סתם טיפ קטן שנכון לפי דעתי :החבר הכי טוב לרוץ איתו זה אוזניות ;D
איתם אתה לא צריך לקבוע , הם לא עייפות , לא מתעצלות,לא יושבות עם חברה שלהם , ובכללי תמיד זמינות, והכי חשוב , רק מתי שלך נוח !
--- סוף ציטוט ---
כן אבל יותר כיף שיש מישהו לדבר איתו למרות שהאזניות חברותיות לא פחות.
לוחם סיירת:
לדעתי בקיקבוקס , איגרוף תאילנדי , איגרוף קלאסי וMMA .אבל בעיקרון הכל תולי בתלמיד איך הוא מתמיד ומתאמן ברצינות.
לוחם סיירת:
--- ציטוט של: UM-96 על מאי 16, 2012, 02:33:26 ---איזה אחי אין לי כח בשיט אני כבר מגעיל את עצמי...
--- סוף ציטוט ---
בא תראה כמה סרטונים שיביאו לך קצת מוטיבציה אחי :
ולקינוח
:old_rolleyes:
אם אתה רוצה תוכנית אימונים או משהו דבר איתי בפרטי
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה