שונות > מה שבראש

איזה אומנות לחימה לדעתכם מוציאה את האתלטים הטובים ביותר ?

<< < (2/5) > >>

MAORO:
אפרופו אימון , אני עכשיו יוצא לאימון,אין כוח,אבל אין ברירה !
חבר'ה ד"א אפילו מי שלא מתאמן באומנות לחימה , כוח פיזי זה תמיד תמיד יתרון ! היידה להתאמן !

UM-96:
איזה אחי אין לי כח בשיט אני כבר מגעיל את עצמי...

אביר הקרנפים:
תתחיל בקטן. לפעמים אימון סדיר זה מעיק. תארגן לעצמך משקולות ופעם או פעמיים ביום תרים כמה שאתה יכול וזהו.. אם תראה שהולך לך ואתה נהנה מזה, אה תמשיך ותרחיב את האימון. ככה אני התחלתי.

UM-96:

--- ציטוט של: אביר הקרנפים על מאי 16, 2012, 02:36:40 ---תתחיל בקטן. לפעמים אימון סדיר זה מעיק. תארגן לעצמך משקולות ופעם או פעמיים ביום תרים כמה שאתה יכול וזהו.. אם תראה שהולך לך ואתה נהנה מזה, אה תמשיך ותרחיב את האימון. ככה אני התחלתי.

--- סוף ציטוט ---
ואללה אני גם עצלן בשביל זה והלוואי היה לי כסף ללכת למכון כושר. אבל בע״ה אני מתחיל בקרוב לרוץ עם חבר ואני רוצה קצת לפתח גם את השרירים.

UM-96:

--- ציטוט של: אביר הקרנפים על מאי 16, 2012, 02:36:40 ---תתחיל בקטן. לפעמים אימון סדיר זה מעיק. תארגן לעצמך משקולות ופעם או פעמיים ביום תרים כמה שאתה יכול וזהו.. אם תראה שהולך לך ואתה נהנה מזה, אה תמשיך ותרחיב את האימון. ככה אני התחלתי.

--- סוף ציטוט ---
ואללה אני גם עצלן בשביל זה והלוואי היה לי כסף ללכת למכון כושר. אבל בע״ה אני מתחיל בקרוב לרוץ עם חבר ואני רוצה קצת לפתח גם את השרירים.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה