חדשות ודיונים > מערכת החדשות

עולים חדשים מתימן: "בטיפשותנו הגענו לישראל"

(1/4) > >>

עז77:
יהודים שהגיעו לארץ לפני שלוש שנים מתימן, שטחו בפני חברי ועדת הקליטה של הכנסת את בעיותיהם.
אם ל-12 ילדים: "הילדים שלי כועסים עלי בגלל ששכנעתי אותם לעלות לישראל".
בנה: "אם לא תהיה ברירה נעבור לאמריקה"

לקריאת המשך הכתבה...

כל ממשלה שמבריחה יהודים מישראל היא ממשלת פשע!

popmart:
ובאמריקה יהיה לו יותר טוב????
אני לא חושב.....

דוקא_כך:

--- ציטוט של: עז77 על נובמבר 28, 2006, 15:59:39 ---יהודים שהגיעו לארץ לפני שלוש שנים מתימן, שטחו בפני חברי ועדת הקליטה של הכנסת את בעיותיהם.

לקריאת המשך הכתבה...

--- סוף ציטוט ---
במקום לעבור לאמריקה, הם כולם צריכים להיות כהניסטים כמו יגאל עמיר, כמו נתנאל עוזרי הי"ד, כמו הרב בן-שושן שקרא הספד על הרב כהנא הי"ד לפני כחודש.  אם הם ירדו לאמריקה, בסופו של דבר הם ילמדו את האמת ויחזרו לארץ ככהניסטים.

עז77:

--- ציטוט של: דוקא_כך על נובמבר 28, 2006, 17:43:53 ---
--- ציטוט של: עז77 על נובמבר 28, 2006, 15:59:39 ---יהודים שהגיעו לארץ לפני שלוש שנים מתימן, שטחו בפני חברי ועדת הקליטה של הכנסת את בעיותיהם.

לקריאת המשך הכתבה...

--- סוף ציטוט ---
במקום לעבור לאמריקה, הם כולם צריכים להיות כהניסטים כמו יגאל עמיר, כמו נתנאל עוזרי הי"ד, כמו הרב בן-שושן שקרא הספד על הרב כהנא הי"ד לפני כחודש.  אם הם ירדו לאמריקה, בסופו של דבר הם ילמדו את האמת ויחזרו לארץ ככהניסטים.

--- סוף ציטוט ---

באמריקה מותר לך להיות יהודי אוהב ישראל, באמריקה מותר לך להגיד את האמת שהערבים הם רוצחי תינוקות נאצים.
לצערנו הרב, מי שרוצה להרגיש כמו יהודי חופשי יכול לעשות זאת יותר באמריקה מאשר בארץ.
אבל, בכל זאת ולמרות הכל חייבים להשאר בארץ ולצבור עוד ועוד אנשים ועוד ועוד מאמינים בדרך הכהניסטית.

GY:
בס"ד
הם באים לישראל לקבל כסף??
מה שבטוח שזה לא אותו סוג של יהודים שהגיעו לישראל בשנות ה 50 ואיך שירדו מהמטוס נישקו את עפר הארץ. את אלו לא שולחים למעברה ולא מרססים אותם ב DDT כשהם יורדים מהמטוס. גם לא כורתים את הפיאות שלהם. לא צריך לכרות כי כנראה אין להם...
GY

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

עבור לתצוגת גירסה מלאה