חדשות ודיונים > מערכת החדשות

עולים חדשים מתימן: "בטיפשותנו הגענו לישראל"

<< < (4/4)

אריה י:
לק"י [!!!!]

נכון! ובושה וחרפה - מה שהמדינה הזאת עושה להם. - פשוט מושחתים. יהודים גלותיים. בעלי שנאה עצמית.

מליק:
לאן נעלמו הציונים האמיתיים שהעפילו ועלו לארץ בשנותיה הראשונות ובנו אותה?

ליעד:

--- ציטוט של: popmart על נובמבר 28, 2006, 17:21:00 ---ובאמריקה יהיה לו יותר טוב????
אני לא חושב.....

--- סוף ציטוט ---
צודק! צריך ללמוד מהמעשה שגדול דורנו הרב מאיר דוד כהנא זכר צדיק וקדוש לברכה שעלה לא"י כשהוא יכל להישאר  באמריקה

מליק:
עליה היא חובה! למלא את הנגב והגולן, איפה שעוד יש מקום ביהודים, ליצור רוב מוחלט לא לתת לערבושים להשתלט מספרית על המדינה.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: מליק על דצמבר 08, 2006, 11:10:19 ---עליה היא חובה! למלא את הנגב והגולן, איפה שעוד יש מקום ביהודים, ליצור רוב מוחלט לא לתת לערבושים להשתלט מספרית על המדינה.

--- סוף ציטוט ---
לצערי הרב, בתור יהודי שכרגע גר בגלות המקוללת, אני יכול לומר לך שיש מספר רב לא רק של "יהודים" שעצם הרעיון של עליה לא"י נראה מגוכח בעיניהם, אלא יש גם מספר רב של ישראלים שירדו, ואין להם שום כוונה לעלות.  וכהצדקה לעמדתם הם מפנים אצבע מאשימה כלפי הממשלה הנוכחית וכל הממשלות בעבר.  הם אומרים, "תראה מה הם עושים ליהודים טובים (גירוש מגוש קטיף).  לא נוקפים אצבע להגן על אזרחי המדינה מהחיזבאללה.  מושחתים וצבועים.  ארץ אוכלת יושביה.  מה, אני משוגע?  אחרי כל מה שעשיתי בשביל לבוא לאמריקה, אתה רוצה שאני אעזוב?  מה, אני פראיר?  עזוב אותך מיהדות ודת.  תהיה מציאותי."

ככה זה.  הגלות קוסמת להם, בדיוק כמו שהגלות של גרמניה הנאורה והמתקדמת קסמה למתיוונים המתבוללים בגרמניה.  מה לעשות, שהעם שלנו לא לומד מטעויות העבר?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה