עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

יש לאסור על קיומה של "דת" האסלאם בארץ ישראל

<< < (3/8) > >>

נץ וגאה בזה:
הקומוניזם הוא סרטן שכל כולו יצירה של יהודונים, אותם יהודונים אחראים למותם של מאות אלפי יהודים (האומדן עומד על בערך 1.5 מיליון) שמתו במיתות משונות בעיקר במחנות בסיביר, כל זה בשנות הטיהורים של סטאלין, 9 מתוך 11 מפקדי הגולאגים היו יהודונים, חלק נכבד ממפקדי הCHEKA, NKVD,NKGB וה-KGB היו יהודונים, המקביל הסובייטי ליוזף גבלס בזמן מלחמת העולם השנייה היה איליה אהרנבורג (עוד יהודון אוויל), המוחות הגדולים שעמדו מאחורי מחנות העבודה בסיביר היו יהודונים, וכן חלק נכבד ממפקדי מחנות טרור ועבודת כפייה אלו היו יהודים (אם הנאצים לא היו כל כך שונאי ומתעבי היהדות הם לבטח היו עורכים פגישות עבודה ולימוד עם היהודונים הללו שהגו את כל רעיון עבודות הכפייה בסיביר הקפואה), הרוב המוחץ של המרגלים והבוגדים בתולדות מדינת ישראל היו קומוניסטים ומרגלים למען בריה"מ מטעם הKGB או הGRU (מודיעין הצבא האדום).

DJ Luminus:

--- ציטוט ---"נטיות הפוכות" בגוון מיני יטופלו ביד קשה, כיאה למדינה יהודית אמיתית.
--- סוף ציטוט ---

אתה מתכוון להומוסקסואלים והלסביות למיניהם? לי אישית אין שום דבר נגדם. שיעשו בבית מה שהם רוצים, אבל לעשות מצעדי "גאווה" ועוד בירושלים? זה ממש בושה. במה הם מתגאים בזה שהם סוטים וחולים? הייתי מתבייש לצאת מהבית אילו הייתי במקומם. הרעיון לעשות את המצעד בירושלים היה עוד ניסיון מכוער מצד השמאל הבולשביקי להתגרות ברגשותיהם ובאמונתם של היהודים האמוניים, דבר שהוא פסול לחלוטין בעיני. אינני חושב שבמדינה היהודית יהיה נכון להוציאם להורג אך בהחלט יהיה צורך להגלותם. שילכו "להתגאות" בכל מיני מצעדים באירופה המתאסלמת.

אותו דבר לגבי מתאסלמים ובולשביקים. את המתאסלמים יש לשלוח לערב הסעודית או לכל מדינה מוסלמית אחרת, שירקבו שם, ואת הבולשביקים יש לשלוח לסין, רוסיה או כל מקום אחר, רק שלא יהיו כאן.

דוקא_כך:

--- ציטוט של: DJ Luminus על נובמבר 29, 2006, 23:42:42 ---
--- ציטוט ---"נטיות הפוכות" בגוון מיני יטופלו ביד קשה, כיאה למדינה יהודית אמיתית.
--- סוף ציטוט ---

אתה מתכוון להומוסקסואלים והלסביות למיניהם? לי אישית אין שום דבר נגדם. שיעשו בבית מה שהם רוצים, אבל לעשות מצעדי "גאווה" ועוד בירושלים? זה ממש בושה. במה הם מתגאים בזה שהם סוטים וחולים? הייתי מתבייש לצאת מהבית אילו הייתי במקומם. הרעיון לעשות את המצעד בירושלים היה עוד ניסיון מכוער מצד השמאל הבולשביקי להתגרות ברגשותיהם ובאמונתם של היהודים האמוניים, דבר שהוא פסול לחלוטין בעיני. אינני חושב שבמדינה היהודית יהיה נכון להוציאם להורג אך בהחלט יהיה צורך להגלותם. שילכו "להתגאות" בכל מיני מצעדים באירופה המתאסלמת.

אותו דבר לגבי מתאסלמים ובולשביקים. את המתאסלמים יש לשלוח לערב הסעודית או לכל מדינה מוסלמית אחרת, שירקבו שם, ואת הבולשביקים יש לשלוח לסין, רוסיה או כל מקום אחר, רק שלא יהיו כאן.

--- סוף ציטוט ---
מסכים.

shroomann:

--- סוף ציטוט ---

בדיוק משהו כזה כתב לי לבנוני מעריץ חיזבאללה - שאצלהם תולים או סוקלים הומואים או זורקים אותם לים קשורים לסלע... זה מה שאתה רוצה שיהיה בישראל? שנרד לרמה שלהם? אני מבינה שבתנ"ך יש איסור על משכב זכר, אבל זה היה לפני 3000 שנה בערך, זמנים משתנים. לא צריך ליהיות מדינה חשוכה כמו מדינות האיסלם.

בדיוק דברים כאלה גורמים לאנשים להצטרף לשמאל! מה זה מפריע אם מישהו הומו? כל זמן שהוא לא פוגע באף אחד, שיעשה מה שהוא רוצה. צריך להלחם במוסלמים, באלו שרוצים לפגוע בנו, לא ביהודים אחרים עם טעם קצת שונה משלכם. חבל.

נץ וגאה בזה:
ל-liorso, די.ג'יי לומינוס וshroomann,

א.) בעניין הומוסקסואלים: כשאמרתי טיפול ביד קשה, התכוונתי לדברים כמו: סירוס כימי, טיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי (דבר שקיים היום בשוק הטיפולים) וכן לא לתת להם לעשות מכל העניין פרהסיה כגון מצעדי גאווה למיניהם והשגת זכויות למיניהם דרך בתי המשפט, דהיינו אי-הכרה בזוגיות שלהם ברמה הממלכתית.

ב.)בעניין הקומוניסטים: כשם שהם לא נתנו לכל גורם פוליטי שחשב טיפה ימינה מהם לטול חלק ולא הכרה לגיטימית, ואף חוסלו כל מי שחשחב אחרת מהם, כך לא צריך לתת להם לגיטימציה, קומוניזם להוציא  מחוץ לחוק, ומי שיהיה חבר בכל התארגנות שכזו יוצא להורג בעוון בגידה, בדיוק כמו שהם עשו לנו.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה