עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

יש לאסור על קיומה של "דת" האסלאם בארץ ישראל

<< < (4/8) > >>

shroomann:

--- ציטוט ---סירוס כימי, טיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי
--- סוף ציטוט ---
זה עדיף על מוות, אבל עדיין מאוד פרימיטיבי. מה הבעיה להמשיך לתת להם לחיות איך שהם רוצים? הם לא פוגעים באף אחד. ימין לא חייב ליהיות מנוגד לזכויות הפרט...

ובקשר למצעד בירושלים - אני אישית הייתי נגד זה, אבל רק בגל שלאחרים לא נותנים לצעוד כדי "לא להרגיז ערבים". אבל ההתנהגות של החרדים היתה פשוט מגעילה - לאיים ברצח? מה יותר חשוב: הדיברה "לא תרצח" או סתם איסור על משכב זכר? איפה ההגיון?
אם זה כ"כ הפריע להם - הם ידעו איפה ומתי המצעד היה אמור להיות, הם יכלו פשוט לא להיות במקום באותו זמן. כל העניין הזה סתם גרם להשנאת החרדים על שאר הישראלים, וחבל. זה סתם גורם לשנאת אחים.
 :-\

נץ וגאה בזה:
אנחנו חלוקים בדעותנו, ישנם דברים שאסור לדעתי להרשות, במיוחד אם התורה כותבת עליהם במפורש שהם תועבה ומעשי סדום

דוקא_כך:

--- ציטוט של: shroomann על דצמבר 02, 2006, 22:30:50 ---
--- ציטוט ---סירוס כימי, טיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי
--- סוף ציטוט ---
זה עדיף על מוות, אבל עדיין מאוד פרימיטיבי. מה הבעיה להמשיך לתת להם לחיות איך שהם רוצים? הם לא פוגעים באף אחד. ימין לא חייב ליהיות מנוגד לזכויות הפרט...

ובקשר למצעד בירושלים - אני אישית הייתי נגד זה, אבל רק בגל שלאחרים לא נותנים לצעוד כדי "לא להרגיז ערבים". אבל ההתנהגות של החרדים היתה פשוט מגעילה - לאיים ברצח? מה יותר חשוב: הדיברה "לא תרצח" או סתם איסור על משכב זכר? איפה ההגיון?
אם זה כ"כ הפריע להם - הם ידעו איפה ומתי המצעד היה אמור להיות, הם יכלו פשוט לא להיות במקום באותו זמן. כל העניין הזה סתם גרם להשנאת החרדים על שאר הישראלים, וחבל. זה סתם גורם לשנאת אחים.
 :-\

--- סוף ציטוט ---
בדיוק!  החרדים מוחים על מצעד התועבה אבל שותקים לגבי מקרים אחרים של חילול השם.

בנוגע למשכב זכר---לידיעתך נץ, אנשי סדום נענשו בעיקר לא בגלל משכב זכר אלא בעיקר בגלל גזל.  המיניות של האדם היא עניין מסובך.  אנחנו לא מתחלקים רק לגברים ונשים.  יש גם הרמפרודיטים (גם וגם...).  יש גברים עם צד נשי דומיננטי, ונשים עם צד גברי דומיננטי, וכל זה כתוצאה מתכנות גנטי.  הדבר מוביל לנטיות מיניות לא נורמליות ולקשיים שאותם אנחנו האנשים הנורמליים לא חווים ולכן לא מבינים.  העניין מורכב, ואני מעדיף לא להביע דעה.

אבל התנהגות משוקצת בפומבי, על אדמת ארץ ישראל בעיר שחוברה לה יחדיו?!  זה עניין אחר לגמרי---זה כביכול קריאת תיגר על ה', חילול השם מאין כמוהו---ועל כך דינם של חוצפנים כאלו מיתה.  זאת ההלכה.

DJ Luminus:

--- ציטוט ---בנוגע למשכב זכר---לידיעתך נץ, אנשי סדום נענשו בעיקר לא בגלל משכב זכר אלא בעיקר בגלל גזל.  המיניות של האדם היא עניין מסובך.  אנחנו לא מתחלקים רק לגברים ונשים.  יש גם הרמפרודיטים (גם וגם...).  יש גברים עם צד נשי דומיננטי, ונשים עם צד גברי דומיננטי, וכל זה כתוצאה מתכנות גנטי.  הדבר מוביל לנטיות מיניות לא נורמליות ולקשיים שאותם אנחנו האנשים הנורמליים לא חווים ולכן לא מבינים.  העניין מורכב, ואני מעדיף לא להביע דעה.

אבל התנהגות משוקצת בפומבי, על אדמת ארץ ישראל בעיר שחוברה לה יחדיו?!  זה עניין אחר לגמרי---זה כביכול קריאת תיגר על ה', חילול השם מאין כמוהו---ועל כך דינם של חוצפנים כאלו מיתה.  זאת ההלכה.
--- סוף ציטוט ---

אתה צודק בהחלט. אנשים אלו, הנקראים גם אינטרסקסואלים, הם בעלי מום גנטי/גופני/פסיכולוגי ויש לעזור להם בכל דרך אפשרית ולא לצאת נגדם ולהחמיר את מצבם. אבל מה שהם עשו או יותר נכון ניסו לעשות בירושלים אינו מתקבל על הדעת, מאחר וזוהי פגיעה ברגשותיהם ובאמונתם של יהודים.

ליאו:
לדעתי זה מיותר לחנך לפחות מגיל מוקדם לשנאה , זה רק יפגע בנו בחזרה.

אבל אם אתם תשימו לב בכל המדינות של המוסלמים האדוקים , הם אוסרים קיום בגלוי של כל דת חוץ לאסלאם תחת האיום של הוצאה להורג ודווקא כן מסיתים נגד הדתות האחרון ( פרוטוקול זקני ציון אצליהם נחשב כעובדה) אני מתכוון כמובן לסעודיה וסוריה.

יש לתת למוסלמים לבקר בצורה מוגבלת באתרים הקדושים שלהם (אבל לא באל אקצה \ הר הבית) זה רק יתרום כספית למדינה בעצם תראו איך שהם בכלל לא יבואו....... אבל אפשר להתייחס אליהם כתיירים עם זכויות מוגבלות כל עוד הם לא מפרים את השקט

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה