עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
יש לאסור על קיומה של "דת" האסלאם בארץ ישראל
DJ Luminus:
לדעתי, כשתקום מדינת ישראל הכהניסטית (והיא עוד תקום!), יהיה על הממשלה היהודית לאסור על מוסלמים להכנס לתוך ארץ ישראל, לגור בה או לבקר בה כתיירים. כמו כן צריך לפורר את כל המסגדים הנאציים בכל רחביה של א"י. התלמידים בבתי הספר יצטרכו ללמוד את האמת לגבי ה"דת" הנאצית הזו, על הקוראן הנאצי ועל מעשיו של ה"נביא" מוחמד ימח שמו וזכרו.
יהיה על הממשלה להכריז על האסלאם כדת אסורה.
האסלאם היא לא דת אלא כת שטנית שיש להשמידה (לכן אני מציין את המילה דת במרכאות) וכל מוסלמי הוא חבר בכת שטנית.
הרבה אנשים ששומעים אותי מדבר ככה טוענים שאני גזען, אך זוהי ממש לא גזענות. אם הייתי טוען שאני שונא ערבים בגלל צבע עורם השחום או בגלל עצם היותם ערבים, אז זו היתה גזענות. אבל להגיד שאני שונא ערבים בגלל עצם היותם אויבים, רוצחים, אנסים וגנבים ובגלל שהם רוצים לרצוח אותי, את משפחתי, את חברי ואת כל היהודים, הנוצרים והלא-מוסלמים האחרים בעולם כולו, זו לא גזענות, זו שפיות!
דוקא_כך:
--- ציטוט של: DJ Luminus על נובמבר 27, 2006, 02:43:47 ---לדעתי, כשתקום מדינת ישראל הכהניסטית (והיא עוד תקום!), יהיה על הממשלה היהודית לאסור על מוסלמים להכנס לתוך ארץ ישראל, לגור בה או לבקר בה כתיירים. כמו כן צריך לפורר את כל המסגדים הנאציים בכל רחביה של א"י. התלמידים בבתי הספר יצטרכו ללמוד את האמת לגבי ה"דת" הנאצית הזו, על הקוראן הנאצי ועל מעשיו של ה"נביא" מוחמד ימח שמו וזכרו.
האסלאם היא לא דת אלא כת שטנית שיש להשמידה (לכן אני מציין את המילה דת במרכאות) וכל מוסלמי הוא חבר בכת שטנית.
הרבה אנשים ששומעים אותי מדבר ככה טוענים שאני גזען, אך זוהי ממש לא גזענות. אם הייתי טוען שאני שונא ערבים בגלל צבע עורם השחום או בגלל עצם היותם ערבים, אז זו היתה גזענות. אבל להגיד שאני שונא ערבים בגלל עצם היותם אויבים, רוצחים, אנסים וגנבים ובגלל שהם רוצים לרצוח אותי, את משפחתי, את חברי ואת כל היהודים, הנוצרים והלא-מוסלמים האחרים בעולם כולו, זו לא גזענות, זו שפיות!
--- סוף ציטוט ---
אתה בטוח שאתה לא יהודי?! :o
דבריך לא רק שהגיוניים ומתבקשים מאליהם, אלא הם אף מעוגנים בתורה ובהלכה, כך שלא רק שאנו מחוייבים לעשות זאת מסיבות שכלתניות, אלא גם מפני שזה בדיוק מה שאנו מצווים לעשות.
עז77:
--- ציטוט של: דוקא_כך על נובמבר 27, 2006, 02:52:30 ---
--- ציטוט של: DJ Luminus על נובמבר 27, 2006, 02:43:47 ---לדעתי, כשתקום מדינת ישראל הכהניסטית (והיא עוד תקום!), יהיה על הממשלה היהודית לאסור על מוסלמים להכנס לתוך ארץ ישראל, לגור בה או לבקר בה כתיירים. כמו כן צריך לפורר את כל המסגדים הנאציים בכל רחביה של א"י. התלמידים בבתי הספר יצטרכו ללמוד את האמת לגבי ה"דת" הנאצית הזו, על הקוראן הנאצי ועל מעשיו של ה"נביא" מוחמד ימח שמו וזכרו.
--- סוף ציטוט ---
אתה בטוח שאתה לא יהודי?! :o
דבריך לא רק שהגיוניים ומתבקשים מאליהם, אלא הם אף מעוגנים בתורה ובהלכה, כך שלא רק שאנו מחוייבים לעשות זאת מסיבות שכלתניות, אלא גם מפני שזה בדיוק מה שאנו מצווים לעשות.
--- סוף ציטוט ---
מי כמוך יודע דוקא כך שבימינו הרבה מהגוים בחו"ל הם יותר יהודים מיהודים,
כמה עצוב שהעם שלנו שניחן בכאלה כשרונות וחוכמה הפך להיות העם הכי טיפש בעולם.
דוקא_כך:
עצוב אבל נכון... :'(
DJ Luminus:
--- ציטוט ---אתה בטוח שאתה לא יהודי?!
--- סוף ציטוט ---
אני ריאליסט. אני מסתכל על המציאות כמו שהיא ולא חי בפנטזיות.
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
עבור לתצוגת גירסה מלאה