עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

שאלה לחיים:ערבים בצה"ל

<< < (5/13) > >>

דניאלJTF:

--- ציטוט של: צביון יהודי על אוגוסט 03, 2011, 14:25:49 ---יש, לבדואים ולצרקסים.

--- סוף ציטוט ---
תבדוק שוב.לדרוזים וצ'רקסים יש,לבדואים אין

JewishGirl:
כל עוד הם לא מאמינים בקב"ה ובתורתו, אין סיבה שאני אבטח בהם. זה לא משנה אם הם נאמנים לנו בגלל שנולדו כאן, הם יכולים לשנות את דעתם בשניה מתוך חוסר אהבה אלינו.
מי שבאמת אוהב יהודים ומי שבאמת נאמן לנו, יאמין באלוקים ויאמין בתורתנו.

לגבי המוסלמים למיניהם(דרוזים, ערבים וכו') ולגבי הנוצרים ושאר ה"דתות", אי אפשר לבטוח בהם!
כבר ידוע מה דעתי בנוגע לצה"ל, כך שאויב אמיתי מאוד ישמח להתגייס לשם.

צביון יהודי:

--- ציטוט של: דניאלJTF על אוגוסט 03, 2011, 14:26:51 ---תבדוק שוב.לדרוזים וצ'רקסים יש,לבדואים אין

--- סוף ציטוט ---
אתה צודק, טעות שלי.
וישראלי פטריוט, אני לא מדבר על הקווקזים בכללי, אין לי מושג מה קורה בטורקיה, רוסיה וכד...
אני מדבר על ה4000 שנמצאים בישראל, אין לי מושג מה הם אומרים בתפילות שלהם אבל הם בהחלט מתנהגים בנאמנות למדינת ישראל, בטח יחסית לערביי ישראל.

חד כתער:

--- ציטוט של: צביון יהודי על אוגוסט 03, 2011, 15:16:07 ---וישראלי פטריוט, אני לא מדבר על הקווקזים בכללי, אין לי מושג מה קורה בטורקיה, רוסיה וכד...
אני מדבר על ה4000 שנמצאים בישראל, אין לי מושג מה הם אומרים בתפילות שלהם אבל הם בהחלט מתנהגים בנאמנות למדינת ישראל, בטח יחסית לערביי ישראל.

--- סוף ציטוט ---
כל עוד הם מסלמים הם לא מתונים, הדת הזאת היא ההפך ממתינות ומי שיש לו זיקה לדת הזאת או מדקלם פסוקים כמו שלהלן:" אורחם של אלה אשר נטית להם חסד, לא של אלה אשר ניתכה החמה עליהם, ולא של הטועים". הערותיו של פרופ' אורי רובין: הפרשנים המסלמים מוצאים כאן רמז ליהודים שאלוהים שפך חמתו עליהם בשל חטאיהם", אינו יכול להיות מתון או נאמן.
אגב,  כשם שהזרם החנפי( רוב הצ'רקסים שייכים לזרם הזה)מלמד שישנו חובה להחיל את ההלכה המסלמית על היהודים, כך גם ששאר הזרמים באסלאם מלמדים.

צביון יהודי:
עד כמה שאני יודע הצ'רקסים הם חילוניים(מלבד מעטים) אז רובם לא מדקלמים את הפסוקים הנ"ל או  משתייכים לרצונות הזרם החנפי.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה