עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

שאלה לחיים:ערבים בצה"ל

<< < (4/13) > >>

דניאלJTF:
הצ'רקסים תמיד עזרו למדינה וליהודים(גם לפני קום המדינה).הם עזרו ליהודים להעפיל לארץ,נלחמו לצדנו
ואחרי זה הם ביקשו שחוק הגיוס חובה יחול עליהם (כנ"ל דרוזים)

צביון יהודי:

--- ציטוט של: Israelipatriot על אוגוסט 03, 2011, 13:25:28 ---לא מעניין אותי, גם הבדואים מתגייסים לצה"ל ואיני מסיק מכך שיש להם כוונות טובות או שהם נאמנים, אני בסה"כ פונה לטקסטים של המסלמים ומוצא שם שכאשר מאזן הכוחות אינו נוטה לטובתם הם מפגינים מתינות כלפי הצד השני, אין פה שום נאמנות למדינה כי אם הליכה בדרכו של מחמד ( שנחשב מודל לחיקוי, "אסוה חסנה"), בשלב הראשון בהתפתחות האסלאם, כשהוא ידע שהוא נמצא בעמדת נחיתות אל מול הקורייש( לפי אבן אסחאק), ברגע שהוא צבר כוחות כל המתינות הזאת הוחלפה בג'האד.
בדיוק בשל כך הפסוקים המוקדמים מבחינה כרונולוגית לא הוצאו אל מחוץ לקראן, כדי שהמסלמים יתנהגו על פי הם במצבים רלוונטים.

--- סוף ציטוט ---
בדואים אמורים להתגייס לצבא, אבל בד"כ רק 20% או 15% מהם מתגייסים, כי הם לא נאמנים.
הצ'רקסים הם כן נאמנים, אני לא יודע למה הם שונים משאר המוסלמים בא"י, אבל זה לא מעניין אותי, זה עובדה שזה קורה.

דניאלJTF:

--- ציטוט של: צביון יהודי על אוגוסט 03, 2011, 14:18:38 ---בדואים אמורים להתגייס לצבא, אבל בד"כ רק 20% או 15% מהם מתגייסים, כי הם לא נאמנים.
הצ'רקסים הם כן נאמנים, אני לא יודע למה הם שונים משאר המוסלמים בא"י, אבל זה לא מעניין אותי, זה עובדה שזה קורה.

--- סוף ציטוט ---
אין גיוס חובה לבדואים

צביון יהודי:
יש, לבדואים ולצרקסים.

חד כתער:

--- ציטוט של: צביון יהודי על אוגוסט 03, 2011, 14:18:38 ---בדואים אמורים להתגייס לצבא, אבל בד"כ רק 20% או 15% מהם מתגייסים, כי הם לא נאמנים.

--- סוף ציטוט ---
הם לא נאמנים, כל ארבעת זרמי ההלכה באסלאם הסוני מלמדים שלמסלמים ישנו חובה להחיל את ההלכה המסלמית באופן כלל עולמי, זה שלדידך הם נבדלים משאר המסלמים זה בסה"כ הדעה הנואלת שלך, אין לזה דבר וחצי דבר עם האמת.
ולדוגמא לחסור המתינות שלהם, כל יום הם מגדפים את היהודים 17 פעם במניין התפילות שלהם.
להגיד על מי שמקלל אותך כל יום שהוא מתון או נאמן זה איוולת.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה