עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

שאלה לחיים:ערבים בצה"ל

<< < (6/13) > >>

Alex37:
בס"ד

:thumbsdown:

השם ישמור, מתי כבר העם יפסיק לחפש "חברים" בקרב הגויים? זה הרסני, חבל.                

חד כתער:

--- ציטוט של: צביון יהודי על אוגוסט 03, 2011, 16:49:56 ---עד כמה שאני יודע הצ'רקסים הם חילוניים(מלבד מעטים) אז רובם לא מדקלמים את הפסוקים הנ"ל או  משתייכים לרצונות הזרם החנפי.

--- סוף ציטוט ---
דווקא קראתי אחרת, יש סקר מ-2007, של מכון מותגים, שמראה ש-89 אחוז מהמסלמים בתא השטח הזה הם דתיים באופן כזה או אחר, אני לא יודע על סקר נפרד שנערך על הצ'רקסים אך בסקר ההוא הם בהחלט נכללו. אגב, בכל מקום שתחפש, אתה תראה שכתוב שהם מקיימים את הארכאן אלאסלאם, כך שבנתיים חובת ההוכחה שהם לא מסלמים (אסלאם חילוני אינו קיים, אזי אתה אומר פה שהם לא מסלמים) היא עלייך,  ובכלל אני מעוניין לשמוע מה יש לחבר הצ'רקסי בפורום להגיד בעניין.

צביון יהודי:
אתה צריך לזכור שהצרקסים הם רק 4000 איש והמוסלמים בישראל הם בערך מיליון איש, ככה שזה לא סותר.

soldierofgod:
כן הצ'רקסים הם הולכים לפי הזרם החנפי.

חד כתער:

--- ציטוט של: soldierofgod על אוגוסט 03, 2011, 17:53:40 ---כן הצ'רקסים הם הולכים לפי הזרם החנפי.

--- סוף ציטוט ---
"צביון יהודי", הצ'רקסי כתב לך כאן קבל עם ועדה שהצ'רקסים הם מסלמים חנפים, לא שזה כזה משנה לנוכח העובדה שכל הזרמים מלמדים ג'האד, פשוט ראיתי לנכון להדגיש את זה על מנת שתראה שהם חיים לפי אחד מזרמי ההלכה ולכן הם מסלמים לכל דבר ועניין.
ואם אתה רוצה לעיין במדריך הלכה חנפי (פרסמתי מאליכי ושאפעי כמה פעמים בתת הפורום שדן על האסלאם), אז הנה לך:
http://images.umaralfateh.multiply.multiplycontent.com/attachment/0/S0OxFgooCnsAABN-Ebs1/7125711-Hanafi-Fiqh.pdf?nmid=308359534

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה