עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
יחס הערבים למדינות העולם
jewlover and arabhater:
--- ציטוט של: Panzer על יוני 02, 2011, 12:33:55 --- :o
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
לא ממליץ לך לבדוק היו כבר מקרים בהיסטוריה שאנשים ניסו לבדוק
הגולה בארץ:
--- ציטוט של: Panzer על יוני 02, 2011, 11:40:27 ---זה לא סותר את חוקי הפיזיקה, זו טענה דתית מפורסמת מאוד. העובדה שאנרגיה משתנה לא אומר שהיא הופכת לנשמה שעולה לשמיים להיות עם אלוהים. (כל זה בהנחה כמובן שהנשמה היא האנרגיה האצורה בגוף ולא אנרגיה קינטית, חשמלית וכו').
לצערי הייתי בלוויות וכל מה שראיתי שם זה אנשים שסיימו את חייהם ונטמנים באדמה, שם הם יירקבו לאט לאט. אני מאוד מקווה בשבילם שהם במימד אחר או עם אלוהים או גן עדן או כל דבר מהסוג הזה, אבל זה בלתי סביר בעליל.
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
דיברנו על אנרגיית החיים !! לא על הגוף שהוא נרקב בסופו של דבר !! --אין לך שום אפשרות להסביר לאן היא הולכת !!
''בלתי סביר בעליל'' ? --תראה מה חושב דן מרגלית שר''י --הכופר המושבע שחווה מוות קליני !--והאמן לנו -הוא לא יאמר דברים בדויים מליבו -וכל שכן כאלה שסותרים את עמדותיו הקודמות!! -וכל שכן לעיתון ''השרץ'' !! ;D
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1113694.html
הגולה בארץ :)
Panzer:
מה זה אנרגיית החיים? זו אנרגיית הגוף. זו אנרגיה חשמלית וכימית.
דן מרגלית הוא ממש לא אחד החביבים עליי, להיפך, אבל היי - אם דן מרגלית חווה חוויה של 'העולם הבא' (שאגב הוא בסך הכל אומר שהוא היה בחשכה במשך שתי דקות) - אז בטוח יש אלוהים. תודה שהוכחת לי את זה.
ROI5:
--- ציטוט של: הגולה בארץ על יוני 02, 2011, 13:32:26 ---
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1113694.html
הגולה בארץ :)
--- סוף ציטוט ---
היו גם אנשים ש"ראו" חייזרים, בנות ים, גמדים, את השטן, מריה,ישוע, המלאך גבריאל.
בסה"כ פעולות כימיות במוח, לא יותר.
Rafoe:
--- ציטוט של: ROI5 על יוני 02, 2011, 15:34:04 ---
היו גם אנשים ש"ראו" חייזרים, בנות ים, גמדים, את השטן, מריה,ישוע, המלאך גבריאל.
בסה"כ פעולות כימיות במוח, לא יותר.
--- סוף ציטוט ---
נכון.
המוח מתעתע בנו לא מעט, אבל בסופו של דבר הכל מסתכם בידיעת ה' (אלה שיודעים את ה', ואלה שלא יודעים).
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה