עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
יחס הערבים למדינות העולם
Panzer:
--- ציטוט של: arabhater על יוני 02, 2011, 10:35:38 ---בס"ד
מי שלומד תורה ובעיקר מדרשים יכול להתחיל להבין את דרכיו בעולם הזה
--- סוף ציטוט ---
קשה לקבל את העובדה שהחיים הם כאוס נטול משמעות ושהאדם הוא כלום.
אני משתדל להעביר אותם אחרת, ולא להיתלות בכוח עליון. אני שואב סיפוק, ידע והשראה ממקורות אחרים.
הגולה בארץ:
--- ציטוט של: Panzer על יוני 02, 2011, 10:38:54 ---קשה לקבל את העובדה שהחיים הם כאוס נטול משמעות ושהאדם הוא כלום.
אני משתדל להעביר אותם אחרת, ולא להיתלות בכוח עליון. אני שואב סיפוק, ידע והשראה ממקורות אחרים.
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
מתי היית לאחרונה בלווי'ה של מת ?? -אם תלך כמה פעמים ללוויות אז תבין מה תכליתך ללא הכוח הרוחני המחי'ה שנתן בך גם תבונה והגביל כל זאת באופן זמני בתוך גוש של בשר ועצמות !!
את ההוכחה לקיומו של מקור אנרגי'ה אין-סופי מבחינתנו נוכל בקלות להוכיח בעזרת הפיזיקה הפשוטה !--אנרגי'ה איננה ניתנת לביטול !! זהו חוק פיזיקאלי ידוע !! היא ניתנת להמרה לסוג אנרגי'ה אחר השונה בפעולתו -אך בשום אופן איננה ניתנת לביטול !! --ובכ-ן לאן הולכת האנרגי'ה של יצור ח'י לאחר מיתתו ?? לאן נעלמת התבונה הכל-כך מתוחכמת שנבנתה במשך זמן כה רב?? --לפי גירסתך היא מתבטלת לחלוטין !! ובכ-ן -זה סותר את חוקי הפיזיקה הפשוטים ביותר !!
ומהאמור לעיל תוכל להבין שיש גם מאגר כללי נעלם של אנרגי'ה של חיים ,מאגר שאוגר בתוכו את כל אנרגיות החיים המשוחררות מגופי הבשר והעצמות (ובכלל זה שאר האיברים) !! --וזאת מכיוון שאנו לא מסוגלים להבחין באותן אנרגיות נעלמות כאשר הינן חסרות גוף פיזי ולכן גם המקום שהן מתרכזות בו הוא נעלם מחושינו הפיזיים אנו מתייחסים למקור אליו הולכות האנרגיות הנ''ל כ ''מקום נעלם'' !!
ובכ-ן מה שהינך נשען עליו הוא הכאוס !! מכיוון שהינך מאמין שברגע שיצור ח'י נופח את נשמתו ומת , הרי שאנרגיית החיים שלו התבטלה לשיטתך --דבר הסותר את החוק הפיזיקאלי הפשוט שהבהרנו לעיל !!
הגולה בארץ :)
Panzer:
זה לא סותר את חוקי הפיזיקה, זו טענה דתית מפורסמת מאוד. העובדה שאנרגיה משתנה לא אומר שהיא הופכת לנשמה שעולה לשמיים להיות עם אלוהים. (כל זה בהנחה כמובן שהנשמה היא האנרגיה האצורה בגוף ולא אנרגיה קינטית, חשמלית וכו').
לצערי הייתי בלוויות וכל מה שראיתי שם זה אנשים שסיימו את חייהם ונטמנים באדמה, שם הם יירקבו לאט לאט. אני מאוד מקווה בשבילם שהם במימד אחר או עם אלוהים או גן עדן או כל דבר מהסוג הזה, אבל זה בלתי סביר בעליל.
jewlover and arabhater:
--- ציטוט של: Panzer על יוני 02, 2011, 11:40:27 ---זה לא סותר את חוקי הפיזיקה, זו טענה דתית מפורסמת מאוד. העובדה שאנרגיה משתנה לא אומר שהיא הופכת לנשמה שעולה לשמיים להיות עם אלוהים. (כל זה בהנחה כמובן שהנשמה היא האנרגיה האצורה בגוף ולא אנרגיה קינטית, חשמלית וכו').
לצערי הייתי בלוויות וכל מה שראיתי שם זה אנשים שסיימו את חייהם ונטמנים באדמה, שם הם יירקבו לאט לאט. אני מאוד מקווה בשבילם שהם במימד אחר או עם אלוהים או גן עדן או כל דבר מהסוג הזה, אבל זה בלתי סביר בעליל.
--- סוף ציטוט ---
בס"ד
מי שהיה צדיק בעולם הזה הגוף שלו לא נרקב אלא נשאר כמו שהוא היה לפני המוות
כמובן תלוי ברמת הצדיקות
Panzer:
--- ציטוט של: arabhater על יוני 02, 2011, 12:28:20 ---בס"ד
מי שהיה צדיק בעולם הזה הגוף שלו לא נרקב אלא נשאר כמו שהוא היה לפני המוות
כמובן תלוי ברמת הצדיקות
--- סוף ציטוט ---
:o
תפריט
[0] אינדקס הודעות