עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
יחס הערבים למדינות העולם
soldierofgod:
--- ציטוט של: הגולה בארץ על יוני 13, 2011, 23:59:35 ---בס''ד
ובכ-ן בוא ונראה מה אנו מתיימרים לדעת? האם את-ה נולדת במדינות האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י וחווית את ההשפלה תחת שלטון הדמים של האיסלאם המתועב המגואל בדם נקיים הי''ד -יכריתהו הקב''ה במהרה ויקים סוכת-דוד הנופלת בבאכי''ר ?
האם ''תפיסת העול-ם'' שלך ושל חבריך השמאלנים הצי(ו)נים-ממלכתים בולשביקים שר''י בתוככי הבועה התשקורתית שלכם הינה רחבה יותר משלנו?
ומ-ה יותר פנאטי מאשר התאבדות כללית והפקרת דם אחינו לידי האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י --וכריתת ברית-דמים עם שותפי הצורר הנאצי יש''ו שר''י לרצח ההמוני של יותר משישה מליונים מאחינו הי''ד בשואה ?
ומ-ה יותר פנאטי בהתעלמות והפקרת דמם של יותר משישה מליונים מאחינו הי''ד שנרצחו בשואה הנאצית וגזילת רכושם ובתיהם ונטילת ''פיצוי כספי'' מגרמאני'ה הנאצית יש''ו שר''י למרות שמשפחות הנרצחים התנגדו לכך ?
ומ-ה יותר פנאטי מלקרוא לאחינו היהודים היקרים הי''ד שנרצחו בשואה הנאצית '' אבק אדם שאין לו שום תועלת '' כפי שקרא להם המשומד דוד גרין המכונה ''בן-גוריון'' שר''י ? >:( :old_WTF_Aza: :old_WTF_Aza:
ובכ-ן -אינך דוגל ב''פנאטיות'' כלשונך !! אז נהג כ יוספוס פלאביוס והמר את דתך !! זה יקל עלינו מאד !!
:old_WTF_Aza: :'( :'( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:
הגולה בארץ :)
--- סוף ציטוט ---
יוספוס פלאביוס (יוסף בן מתתיהו) לא המיר את דתו אלא אנשיו שלא רצו ליפול לשבי הרומי התאבדו בדקירות סכין אף על פי שהתאבדות נאסרה על ידי השם
והוא ועוד לוחם בחרו שלא לעשות זאת ומסרו את עצמם לידי הרומאים על מנת להציל את חייהם.
נ.ב
אני הוצאתי את זה ויקיפדיה ומשום שזה לא מקור אמין אז אני אשמח אם תתקן אותי
JewishGirl:
--- ציטוט של: soldierofgod על יוני 14, 2011, 12:47:26 ---יוספוס פלאביוס (יוסף בן מתתיהו) לא המיר את דתו אלא אנשיו שלא רצו ליפול לשבי הרומי התאבדו בדקירות סכין אף על פי שהתאבדות נאסרה על ידי השם
והוא ועוד לוחם בחרו שלא לעשות זאת ומסרו את עצמם לידי הרומאים על מנת להציל את חייהם.
נ.ב
--- סוף ציטוט ---
אז הם כן המירו את דתם(לא משנה איזה תירוץ יש להם).
גם אם הם בחרו למסור את עצמם ולהמיר את דתם, זאת בגידה.
הגולה בארץ:
--- ציטוט של: soldierofgod על יוני 14, 2011, 12:47:26 ---יוספוס פלאביוס (יוסף בן מתתיהו) לא המיר את דתו אלא אנשיו שלא רצו ליפול לשבי הרומי התאבדו בדקירות סכין אף על פי שהתאבדות נאסרה על ידי השם
נ.ב
--- סוף ציטוט ---
בס''ד
http://mikragesher.org.il/titles/encyclopedia/80/flavius.htm
;D
והנה המומר השני -פילון האלכסנדרוני -למרות שניתן ללמוד דברים רבים מכתביו-אלא שיש להזהר מכיוון שכוונתו היתה מסיונרית לחלוטין !משם תוכלו להבין שאין זכר בין מה שנקרא אז בפי הצורר הרומי ''פלסטינה'' לבין האוייב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י שהי'ה קובץ של שודדי מדבר רוצחים ונוטלי כופר-נפש באותה תקופה ולא הי'ה לו זכר של קניין כלשהוא על אף שעל מארץ-הקודש השלמה תובב''א !!
http://mikragesher.org.il/titles/encyclopedia/80/philon_halexendroni.htm
עכשיו הבנתם מדוע שמעון פרסקי(פרס) שר''י מטיף ש ''לא צריך ללמוד הסטורי'ה ''
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/567/382.html
הוא בוודאי ממשיך באותו פחד של דוד גרין(בן-גוריון) מה''הסטורי'ה'' שבה יירשמו מעללי הבוגדים בעם קודש ושמם וזכרם ישאר לדראון -עולם !! ולכן אמר ''מ-י שרוצה לעשות הסטורי'ה צריך לשכוח את ההסטורי'ה '' !!
זוהי הסיבה האמיתית למה שאמר פרסקי שר''י , ולא כפי שהוא ניסה למצוא סיבה יותר מתקבלת לדברי ההבל ורעות-הרוח שלו שמיועדים לטפשים מהסוג של השמאל הצי(ו)ני-ממלכתי בולשביקי שר''י ההולכים בדרכי חושך !! להם הוא אמר ''היום יש אינטרנט ולכן לא צריך לזכור כמה חיילים הרג נפוליאון '' :::D
שמחנו להעשיר את ידיעותיכם , הקב''ה ברחמיו יסיר הסתר הפנים מעל עם קודש ויגאלנו במהרה וישלח לנו גואל-צדק בבאכי''ר
הגולה בארץ :)
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה