עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם
מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?
m4a1:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 14, 2011, 00:38:08 ---ומה עם אלה שלא יעודדו את הקיצוניים ויתנגדו אליהם, גם אותם להרוג?
--- סוף ציטוט ---
צודק השמטתי את החלק הזה. במלחמה נכון להסתכל על הפרטים ביישות שבה אנו נלחמים ולחלקם ל2 קבוצות. אויבים ומשת"פים. כל מי שאינו משתף פעולה איתנו (בוגדים, ישנם כאלה בכל עם ועם) הוא בגדר אויב לא משנה אם ביומיום הוא גננת או חייל מיומן.
חד כתער:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 14, 2011, 00:36:22 ---
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%91%D7%90%D7%A1%D7%9C%D7%90%D7%9D
בין היתר.
ושוב אתה לא מבין את העיקר שלי, הזרמים הדתיים מקבלים את זה אבל מה יש המון חילוניים שרואים עצמם מוסלמים ולא מקבלים את זה.
אני מכיר כמה.
--- סוף ציטוט ---
צר לי, אך היחיד שלוקה בחסר כאן הוא כבודו שלא מפגין כהוא זה ידע באסלאם, אחרת הוא היה טורח לעיין במדריכי ההלכה שהבאתי ומגיע למסקנה כי מסלמי שלא מיישם את הארכאן אלאסלאם, אזי הוא מקבל הגדרה של כופר לדידם של כל הזרמים ( שאפעים, חנפים, חנבלים, מאליכים והשיעה) והלינק שזה עתה הבאת לא אומר לי כלום, מדובר במיעוט זניח שאין לו כל השפעה ( אולי תביא לי גם את האחמדיה בתור זרם?). ושוב בימינו אנו, באסלאם הסוני קיים תקליד.
ROI5:
--- ציטוט של: Israelipatriot על אפריל 14, 2011, 00:45:47 ---צר לי, אך היחיד שלוקה בחסר כאן הוא כבודו שלא מפגין כהוא זה ידע באסלאם, אחרת הוא היה טורח לעיין במדריכי ההלכה שהבאתי ומגיע למסקנה כי מסלמי שלא מיישם את הארכאן אלאסלאם, אזי הוא מקבל הגדרה של כופר לדידם של כל הזרמים ( שאפעים, חנפים, חנבלים, מאליכים והשיעה) והלינק שזה עתה הבאת לא אומר לי כלום, מדובר במיעוט זניח שאין לו כל השפעה ( אולי תביא לי גם את האחמדיה בתור זרם?). ושוב בימינו אנו, באסלאם הסוני קיים תקליד.
--- סוף ציטוט ---
זה נכון אולי לגבי הזרמים הדתיים באסלאם.
אבל בהחלט יכול להיות מצב של אדם שיחשיב עצמו מוסלמי חילוני ולא יתמוך בדברים אלו, אבל מבחינתו הוא עדיין מוסלמי, גם הוא רוצח מתועב?
ואיזה מיעוט? יש 1.5 מיליארד מוסלמים בעולם, אם רובם היו טרוריסטים העולם היה בוער.
חד כתער:
--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 14, 2011, 01:02:28 ---זה נכון אולי לגבי הזרמים הדתיים באסלאם.
אבל בהחלט יכול להיות מצב של אדם שיחשיב עצמו מוסלמי חילוני ולא יתמוך בדברים אלו, אבל מבחינתו הוא עדיין מוסלמי, גם הוא רוצח מתועב?
--- סוף ציטוט ---
הוא אינו מסלמי, לכן זה לא רלוונטי, ואני רק אגיד שוב, שכל הצוויליזציה המסלמית היא אורתודוקסית, אפילו הבאתי לכאן מפה שממחישה את זה ע"י סימון של האזורים שבהם אחד מן הזרמים הנ"ל נחשב לרוב בדיון שהיה פה לפני מספר שבועות, אין לי בעיה להביא את זה שוב. ולגבי שאלתך, אני לא אמרתי שכל אחד רוצח, אך אם הוא על אדמתי, ללא קשר לדתו, הוא חייב לחזור לביתו בסעודיה.
ROI5:
--- ציטוט של: Israelipatriot על אפריל 14, 2011, 01:12:06 ---הוא אינו מסלמי, לכן זה לא רלוונטי, ואני רק אגיד שוב, שכל הצוויליזציה המסלמית היא אורתודוקסית, אפילו הבאתי לכאן מפה שממחישה את זה ע"י סימון של האזורים שבהם אחד מן הזרמים הנ"ל נחשב לרוב בדיון שהיה פה לפני מספר שבועות, אין לי בעיה להביא את זה שוב. ולגבי שאלתך, אני לא אמרתי שכל אחד רוצח, אך אם הוא על אדמתי, ללא קשר לדתו, הוא חייב לחזור לביתו בסעודיה.
--- סוף ציטוט ---
אבל זה בעייתי, כי מבחינתו הוא מוסלמי. אם אתה נלחם באסלאם איך תבדיל בין מוסלמי לפי דעתך ומוסלמי לפי ההגדרה האישית של הבן אדם?
ואני לא מבין מה הבעיה שערבים יחיו במדינת ישראל? הם גם היו פה לפני קום המדינה(או שהם חיים באזורים שכבשנו בששת הימים).
תפריט
[0] אינדקס הודעות
[#] עמוד הבא
[*] עמוד הקודם
עבור לתצוגת גירסה מלאה