עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

מה על תושבי יהודה ושומרון לעשות בהכרזה על מדינת "פלסטין" ?

<< < (8/22) > >>

Rafoe:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 14, 2011, 00:33:04 ---
המצרים תוקעים עשרות כדורים להמוני מסתננים מאפריקה, כל מסתנן שמוחזר מישראל חוטף כדור בראש, המוני מסתננים לפני שמגיעים לישראל, חוטפים כדור בראש, המצרים לא רוצים שהמסתננים יגיעו אלינו, הם פשוט הורגים אותם, אלה שבורחים מגיעים אלינו.
הם לא מטפלים בבדואים כי ההסכם איתם זה "שלום" אז הם שמים זין, לא בגלל שהם רוצים להשמיד את ישראל אלא בגלל שהם רוצים שזו תהיה הבעיה של ישראל(בדיוק כמו הפלסטינים).

--- סוף ציטוט ---
הם לא "תוקעים" להם סתם כדור בראש, אלא הם יורים באלה שקרובים לגבול (פשוט מאד - כדי "לזרז" אותם להסתנן לישראל).
הכוונה שלהם היא ליצור אווירה של פחד וסכנת חיים בקרב המוסלמים האפריקאים, ולגרום להם לרצות לברוח לישראל (לאפריקאים שבקהיר ובערים אחרות במצרים לא קורה כלום).

ROI5:

--- ציטוט של: m4a1 על אפריל 14, 2011, 00:40:10 ---צודק השמטתי את החלק הזה. במלחמה נכון להסתכל על הפרטים ביישות שבה אנו נלחמים ולחלקם ל2 קבוצות. אויבים ומשת"פים. כל מי שאינו משתף פעולה איתנו (בוגדים, ישנם כאלה בכל עם ועם) הוא בגדר אויב לא משנה אם ביומיום הוא גננת או חייל מיומן.

--- סוף ציטוט ---
נו באמת, בלי להיכנס לבעייתיות במשפט שלך "מי שלא איתנו הוא אויב". לא דיברתי בכלל על השמאל הקיצוני ואני לא נכנס אליו. השאלה שלי הייתה קצרה: יש הרבה מוסלמים שמתנגדים לטרור,תפגע גם בהם?

ROI5:

--- ציטוט של: Rafoe על אפריל 14, 2011, 01:19:57 ---הם לא "תוקעים" להם סתם כדור בראש, אלא הם יורים באלה שקרובים לגבול (פשוט מאד - כדי "לזרז" אותם להסתנן לישראל).
הכוונה שלהם היא ליצור אווירה של פחד וסכנת חיים בקרב המוסלמים האפריקאים, ולגרום להם לרצות לברוח לישראל (לאפריקאים שבקהיר ובערים אחרות במצרים לא קורה כלום).

--- סוף ציטוט ---

נכון, כי הם צבועים והם רוצים שזה תהיה הבעיה שלנו. לא בגלל שהם רוצים להשמיד את ישראל(שלא נדבר על זה שחלק מהפליטים הם בכלל לא מוסלמים).

m4a1:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 14, 2011, 01:24:29 ---נו באמת, בלי להיכנס לבעייתיות במשפט שלך "מי שלא איתנו הוא אויב". לא דיברתי בכלל על השמאל הקיצוני ואני לא נכנס אליו. השאלה שלי הייתה קצרה: יש הרבה מוסלמים שמתנגדים לטרור,תפגע גם בהם?

--- סוף ציטוט ---

אל תסלף את דברי. לא אמרתי שכל מי שלא איתנו הוא אויב. אמרתי שברגע שאתה נלחם בישות מסוימת, נקרא לה אסלאם, אז כל המרכיבים אותה הם אויב חוץ מאלו שמשתפים איתך פעולה. אם הוא מתנגד לטרור שיהיה לו בהצלחה. זה לא רלוונטי הדעות שלו, רלוונטי המעשים שלו.
אנחנו במלחמה עם מדינה X כל תושבי מדינה X הם אויב, חוץ ממי ביניהם שמשתפים איתנו פעולה כלומר בוגדים בעמם. מוסלמים שמתנגדים לטרור? לא איכפת לי אם הוא בן לאדן או מוסלמי שלא אמר איטבח אל יהוד בחיים שלו. אנחנו במלחמה עם האסלאם כל המוסלמים אויבים. מאוד פשוט.

חד כתער:

--- ציטוט של: ROI5 על אפריל 14, 2011, 01:14:53 ---אבל זה בעייתי, כי מבחינתו הוא מוסלמי. אם אתה נלחם באסלאם איך תבדיל בין מוסלמי לפי דעתך ומוסלמי לפי ההגדרה האישית של הבן אדם?
ואני לא מבין מה הבעיה שערבים יחיו במדינת ישראל? הם גם היו פה לפני קום המדינה(או שהם חיים באזורים שכבשנו בששת הימים).

--- סוף ציטוט ---
מבחינתי הוא יכול לתת לעצמו איזה הגדרה שיחפוץ, בכל זאת דעתו איננה רלוונטית כלל בהתחשב בזה שישנם פסיקות שלפיהם יש ללכת. ולגבי שאלתך השנייה, אתה לא תמצא מסלמי ביתר דגש על מסלמי, ולא כופר "שמרגיש" מסלמי, שמתפלל חמש פעמים ביום, מקלל את היהודים בסורה 1 פסוק 7 ורואה בנו חיות טמאות שיש להצמיד לקיר כפי שמצמידים גבס לקיר בהתאם לדבריו של עבדאללה אבן עמר אלבידאוי בתפסיר אסראר אלתנזיל ו'אסראר אלטא'ויל. אני גם יכול להוסיף את דבריו של אבן ק'תיר, אלטברי, התפסיר אלג'לאלין, אל קורטבי, אבן עבאס וכו' וכו' שאינו רוצה ליישם או מאמין בדברים הללו, אז תגיד לי אתה אם יש פה בעיתיות?

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה