עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

לכל הגזענים!

<< < (5/9) > >>

נדב:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על פברואר 08, 2011, 23:25:53 ---בס''ד

כמו שרון ציין, זה באמת עצוב לראות איך כל הגויים בארה''ב מגיבים לתמונות נגד המצרים ואיך יהודים בארץ הקודש מגיבים. הגויים מיד צוחקים ונהנים מהתמונות. היהודים בא''י מתביישים. דור לא שפוי, לא נורמלי ובלי כבוד. חבל. אך יום יבוא ונבנה דור חדש של יהודים עם ערכים יהודיים בע''ה שמבינים שחייבים לשנוא את האוייב.

--- סוף ציטוט ---

אני פשוט מרגיש שאני חייב לחבר אותך קצת למציאות, הכמה מאות או אלפי גולשים בפורום האנגלי שלך לא מייצגים את הגויים בארה"ב! אלו כמה מאות פנאטים שקיבצת סביבך, בדיוק כמו בישראל. אין משמעות לדיבורים שלך על "הגויים" כל עוד מדובר במיעוט בטל ומבוטל. אתה מודע לעובדה שהאמריקאי הממוצע שיראה את הסרטונים שלך יראה בך גזען מופרע, וכך גם הישראלי הממוצע?

עדן איסקוביץ:
בס''ד
דווקא אני חושב אחרת. כמעט כל מי שאני ממליץ לו לגלוש לפורום, או לצפות בסרטונים של JTF , מסכימים עם מרבית הדברים, ולא מדובר רק ב''קיצוניים ימניים דתיים לאומיים''.

JewishGirl:

--- ציטוט של: נדב על פברואר 10, 2011, 03:27:31 --- אני פשוט מרגיש שאני חייב לחבר אותך קצת למציאות, הכמה מאות או אלפי גולשים בפורום האנגלי שלך לא מייצגים את הגויים בארה"ב! אלו כמה מאות פנאטים שקיבצת סביבך, בדיוק כמו בישראל. אין משמעות לדיבורים שלך על "הגויים" כל עוד מדובר במיעוט בטל ומבוטל. אתה מודע לעובדה שהאמריקאי הממוצע שיראה את הסרטונים שלך יראה בך גזען מופרע, וכך גם הישראלי הממוצע?

--- סוף ציטוט ---

למה אמור להפריע לנו מה האמריקאי הממוצע או הישראלי הממוצע(בטח הכוונה לבוגדים כמוך) יחשבו עלינו?

חיים בן_פסח:

--- ציטוט של: נדב על פברואר 10, 2011, 03:27:31 --- אני פשוט מרגיש שאני חייב לחבר אותך קצת למציאות, הכמה מאות או אלפי גולשים בפורום האנגלי שלך לא מייצגים את הגויים בארה"ב! אלו כמה מאות פנאטים שקיבצת סביבך, בדיוק כמו בישראל. אין משמעות לדיבורים שלך על "הגויים" כל עוד מדובר במיעוט בטל ומבוטל. אתה מודע לעובדה שהאמריקאי הממוצע שיראה את הסרטונים שלך יראה בך גזען מופרע, וכך גם הישראלי הממוצע?

--- סוף ציטוט ---

בס''ד

לפי הסקר של ערוץ הכנסת, 75% מהישראלים בעד תוכנית לעידוד הגירה ערבית מארץ ישראל. זה רק מיעוט בטל ומבוטל?

מו''ר הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל עמד לקבל לפחות 12 מנדטים לפי הסקרים השמאלניים כשפסלו אותו בבחירות 1988. זה מיעוט בטל ומבוטל?

אבל נניח שאתה צודק. אנו רק מיעוט בטל ומבוטל. אז למה לא נותנים לי לעלות לארץ ישראל ולרוץ לכנסת? הרי הייתי מפסיד בגדול כי אנו רק מיעוט בטל ומבוטל. אז למה לא לתת לי לעשות את זה? כי עכשיו זה נראה כאילו הם מפחדים ממני כשהם לא נותנים לי לעלות כל כך הרבה שנים. אני טוען שתהיה לנו תמיכה בעם אם נרוץ. למרות שיש לנו מעט כסף. האם לא כדאי לבחון את זה בבחירות? אם ניכשל, תוכלו לומר "אתם רואים? אין להם תמיכה בעם כמו שהם טוענים".

Rafoe:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על פברואר 25, 2011, 03:12:13 ---בס''ד

לפי הסקר של ערוץ הכנסת, 75% מהישראלים בעד תוכנית לעידוד הגירה ערבית מארץ ישראל. זה רק מיעוט בטל ומבוטל?

מו''ר הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל עמד לקבל לפחות 12 מנדטים לפי הסקרים השמאלניים כשפסלו אותו בבחירות 1988. זה מיעוט בטל ומבוטל?

אבל נניח שאתה צודק. אנו רק מיעוט בטל ומבוטל. אז למה לא נותנים לי לעלות לארץ ישראל ולרוץ לכנסת? הרי הייתי מפסיד בגדול כי אנו רק מיעוט בטל ומבוטל. אז למה לא לתת לי לעשות את זה? כי עכשיו זה נראה כאילו הם מפחדים ממני כשהם לא נותנים לי לעלות כל כך הרבה שנים. אני טוען שתהיה לנו תמיכה בעם אם נרוץ. למרות שיש לנו מעט כסף. האם לא כדאי לבחון את זה בבחירות? אם ניכשל, תוכלו לומר "אתם רואים? אין להם תמיכה בעם כמו שהם טוענים".

--- סוף ציטוט ---
הנה עוד סקר של ערוץ הכנסת (שימו לב איך הדברים מוצגים בצורה הפוכה) - http://hayamin.org/forum/index.php/topic,29880.0.html

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה