עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

לכל הגזענים!

<< < (4/9) > >>

חד כתער:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על פברואר 07, 2011, 22:15:23 ---איפה הבנת הנקרא שלך קופיקו מטורלל? מטרת האשכול הייתה להוכיח לכל היאהודים הקנאים הגזענים שאנחנו הערבים גזע עליון. הרי הבדואים המציאו את הרכב, שייקספיר היה בכלל ערבי בשם שייח' ספיר ונסראללה הוא מלך היופי. יברך אללה את הגזע הערבי העליון

--- סוף ציטוט ---
שכחת את אינשטיין

Rafoe:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על פברואר 07, 2011, 22:15:23 ---שייקספיר היה בכלל ערבי בשם שייח' ספיר

--- סוף ציטוט ---
;D

El Blanco:
כשפרסמתי את התמונות בפורום האנגלי, הגויים השתוללו מצחוק וזלזלו בקופי המדבר רוצחי ההמונים הערבים. הם אנשים שפויים שיודעים להעריך מה ששווה הערכה ויודעים לזלזל במה שלא שווה יריקה. לשנוא את האויב. בפורום העברי ראיתי את כל מה שמכוער ועצוב ביהודים. אנחנו תמיד חייבים להתרפס לאויב. להתנצל, ללקק. להראות שאנחנו "נאורים" ליברלים, שאנחנו לא באמת "שטן" גזעני. תמיד נושמים פחד של "אוי בליאט מה יחשבו עליי?!". לרקוד סביב העגל היהודוני. אין בזה שום דבר הגיוני ובטח לא מוסרי. הבוגדים כמו נדבוש, השמאלני וקוף מטורלל נמשכים לגמל הערבי, לחולדה הכי נאלחת על פני הכדור, ושונאים בחולניות יהדות ויהודים, את הקב"ה ואת עמו הנבחר והקדוש.

אין ספק - הם לא נבחרים ולא קדושים אלא חלאת המין התת-אנושי. אבל אנחנו כן כאלה. ואיך נהיה עם קדוש אם אנחנו אפילו לא עם רגיל כמו הגויים?

הימני:

--- ציטוט של: רון בן מיכאל על פברואר 08, 2011, 23:10:17 ---הבוגדים כמו נדבוש, השמאלני וקוף מטורלל...

--- סוף ציטוט ---

מחוצף.

איך אין לך בושה לשים אותי באותו משפט יחד עם שני האתאיסטים הלא ימניים האלו?

אני ימני, אני נגד ויתור על שטחי א"י.
אני בעד פינוי פיצוי לערבים.
אני תומך ברוב חברי הפורום וחושב שהם חברים איכותיים כולל  אלו שאני לא מסכים איתם - אתה, נץ, האלקשי, חיים וכו'.
אני חושב שהיהודים הכי רוחניים והכי חכמים בעולם. לא התכחשתי לזה.

אין לך בושה?

חיים בן_פסח:
בס''ד

כמו שרון ציין, זה באמת עצוב לראות איך כל הגויים בארה''ב מגיבים לתמונות נגד המצרים ואיך יהודים בארץ הקודש מגיבים. הגויים מיד צוחקים ונהנים מהתמונות. היהודים בא''י מתביישים. דור לא שפוי, לא נורמלי ובלי כבוד. חבל. אך יום יבוא ונבנה דור חדש של יהודים עם ערכים יהודיים בע''ה שמבינים שחייבים לשנוא את האוייב.

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה