עמלק ואויבי ישראל > האמת מאחורי דת האיסלם

לכל הגזענים!

<< < (6/9) > >>

נדב:

--- ציטוט של: חיים בן_פסח על פברואר 25, 2011, 03:12:13 ---בס''ד

לפי הסקר של ערוץ הכנסת, 75% מהישראלים בעד תוכנית לעידוד הגירה ערבית מארץ ישראל. זה רק מיעוט בטל ומבוטל?

מו''ר הרב מאיר דוד כהנא זצוק''ל עמד לקבל לפחות 12 מנדטים לפי הסקרים השמאלניים כשפסלו אותו בבחירות 1988. זה מיעוט בטל ומבוטל?

אבל נניח שאתה צודק. אנו רק מיעוט בטל ומבוטל. אז למה לא נותנים לי לעלות לארץ ישראל ולרוץ לכנסת? הרי הייתי מפסיד בגדול כי אנו רק מיעוט בטל ומבוטל. אז למה לא לתת לי לעשות את זה? כי עכשיו זה נראה כאילו הם מפחדים ממני כשהם לא נותנים לי לעלות כל כך הרבה שנים. אני טוען שתהיה לנו תמיכה בעם אם נרוץ. למרות שיש לנו מעט כסף. האם לא כדאי לבחון את זה בבחירות? אם ניכשל, תוכלו לומר "אתם רואים? אין להם תמיכה בעם כמו שהם טוענים".

--- סוף ציטוט ---

-אפשר לראות את הסקר המדובר?

- תכנית להגירה המונית היא לא מהדברים הקיצוניים שאתה אומר, זה למעשה עניין די זניח. תעשה סקר כמה ישראלים מסכימים איתך שמותר לירות לילדות ערביות בראש כי הן יגדלו להיות מחבלות? כמה ישראלים מסכימים שהשחורים באמריקה הם קופים ושממשלת ארה"ב צריכה לשלם להם פיצויים כדי שיחזרו לאפריקה? כמה ישראלים מסכימים שאין ערבים חפים מפשע? לדעתי - פחות מחמישה אחוז.

- אני אף פעם לא אמרתי שלא צריך לתת לך לעלות. אם תעלה עכשיו אתה באמת תפסיד בגדול בבחירות, אבל אי אפשר לדעת מה יהיה, אתה יודע שגם היטלר התחיל בקטן ובלי הרבה תומכים.

-

חיים בן_פסח:

--- ציטוט של: נדב על פברואר 28, 2011, 15:00:01 ----אפשר לראות את הסקר המדובר?

- תכנית להגירה המונית היא לא מהדברים הקיצוניים שאתה אומר, זה למעשה עניין די זניח. תעשה סקר כמה ישראלים מסכימים איתך שמותר לירות לילדות ערביות בראש כי הן יגדלו להיות מחבלות? כמה ישראלים מסכימים שהשחורים באמריקה הם קופים ושממשלת ארה"ב צריכה לשלם להם פיצויים כדי שיחזרו לאפריקה? כמה ישראלים מסכימים שאין ערבים חפים מפשע? לדעתי - פחות מחמישה אחוז.

- אני אף פעם לא אמרתי שלא צריך לתת לך לעלות. אם תעלה עכשיו אתה באמת תפסיד בגדול בבחירות, אבל אי אפשר לדעת מה יהיה, אתה יודע שגם היטלר התחיל בקטן ובלי הרבה תומכים.

-

--- סוף ציטוט ---

בס''ד

הנה הסקר: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/716/414.html

לגבי יתר הדברים שכתבת, הם שקרים. אף אחד מהדברים האלה לא חלק מהמצע שלנו.

נדב:
מה לא חלק מהמצע? שאין ערבים חפים מפשע? שזה בסדר להרוג ילדים ערבים כי הם יגדלו להיות מחבלים? אולי לא חלק מהמצע הרשמי אבל ככה אתה חושב, אמרת את זה במפורש, ואתה תפעל בהתאם לכך אם תיהיה בשלטון. אני חושב שרוב הישראלים לא מסכימים עם זה, לכן כרגע לא תיבחר.

Rafoe:

--- ציטוט של: נדב על מרץ 01, 2011, 14:46:17 ---מה לא חלק מהמצע? שאין ערבים חפים מפשע? שזה בסדר להרוג ילדים ערבים כי הם יגדלו להיות מחבלים? אולי לא חלק מהמצע הרשמי אבל ככה אתה חושב, אמרת את זה במפורש, ואתה תפעל בהתאם לכך אם תיהיה בשלטון. אני חושב שרוב הישראלים לא מסכימים עם זה, לכן כרגע לא תיבחר.

--- סוף ציטוט ---
תענה לי על דבר אחד - אתה באמת ובתמים חושב שילד ערבי שמקבל חינוך מוסלמי (שאומר שהג'יהאד נגד הכופרים הוא ערך עליון) ישתנה כשיגיע לגיל בגרות?
מה הסיכויים שדדבר כזה יקרה?

נכון שיש תמיד סיכוי, אבל זה סיכוי קלוש ביותר (אתה מוכן להמר על חיי העם שלך רק כדי לא לפגוע בילדים שכמעט בוודאות ברור שיהיו שונאי ישראל וחלקם הגדול גם יבטא את זה במעשים?).

אני לא אומר שצריך לחפש במיוחד ילדים ערבים (או אפילו מבוגרים) במטרה להרוג אותם, אבל לא לפגוע במחבל רק כי הוא אוסף מסביבו ילדים ונשים זה מעשה נבלה (שכנעט תמיד גורם לאחר מכן להרג של יהודים).

ילד שזורק אבנים (שזה נסיון לרצח בדיוק כמו יריות) על מכוניות של יהודים בגיל 5-10 ישגר רקטות החל מגיל 15.

עדן איסקוביץ:
אין ערבי חף מפשע

תפריט

[0] אינדקס הודעות

[#] עמוד הבא

[*] עמוד הקודם

עבור לתצוגת גירסה מלאה