כתב נושא: אולי בעצם כדאי לתמוך בהקמת מדינת פלסטין?  (נקרא 7395 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
בס''ד
אני רוצה לשתף אתכם במחשבה שעלתה בראשי בזמן האחרון. כולם מדברים על השיחות האלה בין בכירי פת''ח לבין ישראל והמתווכים האמריקאים. כולם מדברים על מדינה פלסטינית. כולם מקבלים את העובדה שיש לנו פרטנר לשלום והוא אבו-מאזן. אז אולי ניתן להם מדינה... שימו לב, הם יקימו מדינה, והלוא ברור שתקופה מסויימת לאחר הקמת מדינת פלסטין, הם יתחילו עם אלימות נגדינו - יתחילו לשגר טילים על תל-אביב וגוש-דן, זה כמובן יעיר את השמאלנים המטומטמים שם, ואז העם יבין את טבעו האמיתי של האויב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י, וברגע שזה יקרה - נכנסים בהם ללא טיפת רחמים.
מה דעתכם? זוהי רק מחשבה, מעין הרהור שכזה, בוודאי שיש בתוכנית הזו המון חסרונות ויתכן שאני עצמי לא הייתי תומך בה, אך הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. ונקנח בסיפור נחמד שקרה לי אמש. הייתי בירושלים המזרחית, אצל קרובי משפחה שלי שמתגוררים בשכונת שמעון הצדיק. הלכנו לבקר חבר שלהם. לאותו חבר, מסתבר, היה כלב, כלב לברדור שחור ויפה. לא היה לי מושג איך קוראים לכלב. כשיצאנו לגינה, שמעתי את אליהו, שהוא הבעלים של הכלבלב, קורה לו בקול, ''מוחמד! בוא חמוד בוא אליי!'' אין לכם מושג כמה שצחקתי באותו רגע! האם יש דרך יותר מקורית ומשעשעת לבזות את האסלאם המשוקץ והמתועב שר''י??
עדן איסקוביץ

מנותק נץ וגאה בזה

• חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • Hierosolyma Victor
אולי בעצם כדאי לתמוך בהקמת מדינת פלסטין?
« להגיב #1 ב- : דצמבר 27, 2010, 09:20:42 »
בס''ד
אני רוצה לשתף אתכם במחשבה שעלתה בראשי בזמן האחרון. כולם מדברים על השיחות האלה בין בכירי פת''ח לבין ישראל והמתווכים האמריקאים. כולם מדברים על מדינה פלסטינית. כולם מקבלים את העובדה שיש לנו פרטנר לשלום והוא אבו-מאזן. אז אולי ניתן להם מדינה... שימו לב, הם יקימו מדינה, והלוא ברור שתקופה מסויימת לאחר הקמת מדינת פלסטין, הם יתחילו עם אלימות נגדינו - יתחילו לשגר טילים על תל-אביב וגוש-דן, זה כמובן יעיר את השמאלנים המטומטמים שם, ואז העם יבין את טבעו האמיתי של האויב הערבי המוסלמי הנאצי יש''ו שר''י, וברגע שזה יקרה - נכנסים בהם ללא טיפת רחמים.
מה דעתכם? זוהי רק מחשבה, מעין הרהור שכזה, בוודאי שיש בתוכנית הזו המון חסרונות ויתכן שאני עצמי לא הייתי תומך בה, אך הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. ונקנח בסיפור נחמד שקרה לי אמש. הייתי בירושלים המזרחית, אצל קרובי משפחה שלי שמתגוררים בשכונת שמעון הצדיק. הלכנו לבקר חבר שלהם. לאותו חבר, מסתבר, היה כלב, כלב לברדור שחור ויפה. לא היה לי מושג איך קוראים לכלב. כשיצאנו לגינה, שמעתי את אליהו, שהוא הבעלים של הכלבלב, קורה לו בקול, ''מוחמד! בוא חמוד בוא אליי!'' אין לכם מושג כמה שצחקתי באותו רגע! האם יש דרך יותר מקורית ומשעשעת לבזות את האסלאם המשוקץ והמתועב שר''י??
ברגע שיהיה להם מדינה רשמית, לא משנה כמה יתקפו אותך, ברגע שתגע בהם באצבע הקטנה, נאט"ו יתערב וינחת פה והמערב הצבוע יסיים את עידן מדינת ישראל אחת ולתמיד, מדינת ישראל המקברית בגבולות אושוויץ.
אלוף מיל. בני פלד ז"ל
"צאו החוצה וצלצלו בפעמון שנתן לי מפקד חיל הים. כשישאלו אתכם למה אתם מצלצלים, ענו שכאן מת יהודי משוגע, שחשב שהיהודים מסוגלים להקים מדינה-וטעה" מילותיו האחרונות לילדיו.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #2 ב- : דצמבר 27, 2010, 12:23:08 »
אתה מזכיר לי את אלו שאמרו כאשר ברחנו מגוש קטיף שכל רבע מרגמה שתירה משם וניכנס להם באמ אמא שלהם . . .עזוב זה לא רציני.

אני באמת לא מבין הרבה בהיסטוריה המודרנית, אבל לא נראה לי שמהרגע שהוכרזה מדינה אפשר אחר כך לפרק אותה.
אז לא משנה כמה ניכנס בהם, אם תהיה להם מדינה, היא תוכר לנצח. רעיון לא טוב.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #3 ב- : דצמבר 27, 2010, 12:54:03 »
אתה מזכיר לי את אלו שאמרו כאשר ברחנו מגוש קטיף שכל רבע מרגמה שתירה משם וניכנס להם באמ אמא שלהם . . .עזוב זה לא רציני.

אני באמת לא מבין הרבה בהיסטוריה המודרנית, אבל לא נראה לי שמהרגע שהוכרזה מדינה אפשר אחר כך לפרק אותה.
אז לא משנה כמה ניכנס בהם, אם תהיה להם מדינה, היא תוכר לנצח. רעיון לא טוב.

ממלכת פרוסיה לשעבר חושבת אחרת(וזו רק דוגמה קטנה).

ולפותח האשכול:
לאחרונה, לצערי, איני רואה יכולת של שלום באמת, ולכן אין סיבה לתת להם כרגע שום מדינה.
נתינת מדינה רק לצורך השמדתה לאחר מכן הינה פעולה חסרת טעם והרפתקנית מדי.
יש צורך לתת לצד השני מדינה רק כאשר יש סיכוי סביר מספיק שאכן זה יהפוך לשלום אמיתי, מה שכרגע לא נראה לעין.
כל עוד אין מגמה שכזו, לתת מדינה רק כדי להראות לשמאלנים, זה בערך כמו לשחק רולטה רוסית על עתידה של מדינת ישראל.  
« עריכה אחרונה: דצמבר 27, 2010, 14:05:46 על ידי אוהד הפועל »

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • הימין האמיתי=581=גואל ישראל
« להגיב #4 ב- : דצמבר 27, 2010, 12:57:29 »
יש לי רעיון טוב יותר!
למה שלא נכבוש ונספח את ירדן לשטח מדינת ישראל ואחרי זה נדבר על החזרת המדבר הירדני :::D

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #5 ב- : דצמבר 27, 2010, 13:13:03 »
בס''ד

אולי נקפוץ לים התיכון כדי להוכיח שגם זה לא יפייס את הערבים.

אולי נקריב כמה מיליוני יהודים כדי להוכיח ליהודים שעדיין שורדים שהערבים רוצים רצח עם.

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #6 ב- : דצמבר 27, 2010, 13:20:17 »
אם עדן היה חי בזמן השואה, הוא היה זורק יהודים לתאי גזים בשביל להוכיח שהיטלר רוצה לרצוח אותם.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #7 ב- : דצמבר 27, 2010, 13:36:20 »
בס''ד

איי איזה עם יש לנו. מוכנים לוותר על לב ליבה של המולדת כדי "להוכיח" דברים שכבר ברורים לכל אדם שפוי.

ואיזו טיפשות: ברגע שתקום מדינה "פלסטינית", אם מישהו יציע לבטל אותה, כל העולם מיד יאמר - "אתה בעד השמדת מדינה, כמו שאתה מאשים את הערבים שהם רוצים להשמיד את ישראל, זה מה שאתה רוצה לעשות למדינה הערבית". אין סיכוי או חצי סיכוי שהעם הדפוק שלנו או המנהיגים הבוגדניים שלנו ישמיד מדינה כזאת אחרי שהיא תקום חס ושלום.

כשיאהוד ברח הציע למסור להיטלר הערבי יאסר ערפאת 97% מיהודה ושומרון, 100% מעזה, חצי ירושלים וחלקי הנגב בתוך הקו הירוק, הוא אמר שאם נעשה את זה והערבים עדיין ירצו להשמיד אותנו זה יוכיח לעולם שהערבים לא רוצים שלום. כאילו העולם לא יודע שהערבים רוצים שואה נגדנו. כאילו העולם דפוק בראש כמו רוב היהודים.
« עריכה אחרונה: דצמבר 27, 2010, 14:03:36 על ידי חיים בן_פסח »

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #8 ב- : דצמבר 27, 2010, 14:07:20 »
אם עדן היה חי בזמן השואה, הוא היה זורק יהודים לתאי גזים בשביל להוכיח שהיטלר רוצה לרצוח אותם.

לו אתה היית בשואה נראה לי שחצי מהגטו היה זורק אותך לתאי הגזים . איך אתה מצליח כמעט בכל דיון לעלות את הנאציזם והשואה?

מנותק El Blanco

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #9 ב- : דצמבר 27, 2010, 14:14:21 »
לו אתה היית בשואה נראה לי שחצי מהגטו היה זורק אותך לתאי הגזים . איך אתה מצליח כמעט בכל דיון לעלות את הנאציזם והשואה?

אני חושב שזה בגלל שמדובר בהם:

אבל כנראה זה אתה.

מנותק אוהד הפועל

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #10 ב- : דצמבר 27, 2010, 14:29:42 »
אני חושב שזה בגלל שמדובר בהם:

אבל כנראה זה אתה.

טוב אני עושה מילואים, אז כנראה שבעינך אני חייב להיות נאצי...

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #11 ב- : דצמבר 27, 2010, 15:02:44 »
בס''ד
רון, טיפוסים כמוך מזלזלים בזכרון השואה, בכך שאתה מעלה את זכר השואה והנאציזם בכל הזדמנות אפשרית, בלי שום קשר לכך, אני ימני לא פחות ממך - אם לא יותר, אז אל תנסה לתייג אנשים כשמאלנים. ויותר חשוב, אל תעז לקרוא ליהודים ''נאצים'', בעיקר לא לצאצאי ניצולי שואה כמוני.
עדן איסקוביץ

מנותק עדן איסקוביץ

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
  • מוות לפלסטינאצים
« להגיב #12 ב- : דצמבר 27, 2010, 15:16:13 »
בס''ד
בשורה התחתונה, אם תשימו לב לכל מה שמתרחש בזירה הפוליטית מדינית בישראל ובמדינות האחרות, תבינו שאכן כבר יש מדינה כזאת - יש להם ממשלה, יש להם דגל, יש להם המנון ויש להם ''טריטוריה'', ובנוסף לזה, רוב העולם מקבל אותם כאומה, אפילו המנהיגים המטומטמים של מדינת ישראל. כך שבהסתמך על מה שאני רואה כעת, אכן תקום מדינת פלסטין. זה יקרה במוקדם ובמאוחר. יש הכרה בינלאומית בצורק בהקמת מדינה שכזאת. אין גם שום התנגדות משמעותית בקרב הציבור בישראל, אינני מדבר על הציבור הדתי-לאומי כמובן. לצערי ולדאבוני ולמרבה הדאגה, יש לי תחושה מבשרת רעות, שמדינת ''פלסטין'' תוקם וזה רק עניין של זמן. כך שהתסריט שתארתי לכם למעלה מדמה את מה שבהחלט סביר שיקרה - ואני פונה לחיים היקר, לא טענתי שאני תומך בתוכנית הזו, כמובן שיש בה סיכונים רבים והיא אסונית לעם שלנו, אך תסכים איתי, גם אם אתה מתנגד לזה - לפי מה שנראה כעת באופק, יש כבר הכנות רבות, גם במישור הדיפלומטי וגם במישור המדיני - להקים את המדינה הטרוריסטית הזאת. וגם אם תהייה התנגדות משמעותית בישראל, עדיין הם יכולים לעשות את מה שעשו האלבנים המוסלמים יש''ו שר''י באזור קוסובו ששייך לסרביה.
הלקח שלמדתי מההיסטוריה הוא, בכל מקום בו יש ריכוז גבוה של מוסלמים - הם ידרשו עצמאות, ואם לא יקבלו, אזי תהייה הכרזה חד-צדדית, ובמקרה שכזה האו''ם האנטישמי יקבל אותם לצערנו הרב. המצב גרוע ביותר וככל שהזמן עובר, זה רק מתדרדר.
עדן איסקוביץ

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #13 ב- : דצמבר 27, 2010, 15:48:18 »
בס''ד
רון, טיפוסים כמוך מזלזלים בזכרון השואה, בכך שאתה מעלה את זכר השואה והנאציזם בכל הזדמנות אפשרית, בלי שום קשר לכך, אני ימני לא פחות ממך - אם לא יותר, אז אל תנסה לתייג אנשים כשמאלנים. ויותר חשוב, אל תעז לקרוא ליהודים ''נאצים'', בעיקר לא לצאצאי ניצולי שואה כמוני.

בס"ד

הנאצים יש"ו שר"י היו גאים בך מאוד, בהתחשב בזה שאתה דואג לכך שכל אחד ואחד מאחיך-היהודים יישחט כמו כבש-שמן בחג-הקורבן האסלאמי ח"ו, למען הסיכוי-השלילי שאומות-העולם האנטישמיות-יודופוביות הנאציות יש"ו שר"י יהיו מוכנות לקבל את קיומם של אלו ש"רצחו" את האלילים הנוכריים הפסודו-יהודיים שלהם. האל-יאהוד חשים שלא-בנוח כאשר עצמותיהם שלמות וחמצן-נקי זורם בדמם. בוא ניתן למוסלמים יש"ו שר"י את הנשק, האדמה, והיכולת, ואז ננופף לעברם בדגלי "שלום-עכשיו" בתקווה שהגזלן עם הקסאם ירחם עלינו ויימנע מלטבוח בנו בהתרגשות וששון ערביים-ג'האדיסטיים טיפוסיים.     
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #14 ב- : דצמבר 27, 2010, 16:07:45 »
מה שעדן תיאר זה לא "רעיון". זה התהליך שבו אנחנו נמצאים. אני חושב שזה הפתרון הטוב ביותר בהתחשב במצב הנתון, כלומר המנטליות של העם היום, האם זה יפתור את הבעיה? לא. האם זה יביא לעוד הרבה הרוגים בצד שלנו? כן. אבל זה מה שעומד לקרות. למה? שורש הבעיה? בגין. בגין הכיר במונח הזה העם הפלסטיני ובכך שהכיר במושג הזה, חתם את העניין. עכשיו אפשר להגיד מה שרוצים על בגין, הוא כבר עשה את שלו ואנחנו צריכים להתמודד עם התוצאה. כל עוד העם לא במנטליות של להלחם על כל גרגר אדמה, זה ההסכם העתידי שאנחנו נלך אליו, תקום מדינה פלסטינית ומשם אלוהים גדול.

מנותק Alex37

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
  • תחי יהודה!
« להגיב #15 ב- : דצמבר 27, 2010, 16:08:36 »
ציטוט
הלקח שלמדתי מההיסטוריה הוא, בכל מקום בו יש ריכוז גבוה של מוסלמים - הם ידרשו עצמאות, ואם לא יקבלו, אזי תהייה הכרזה חד-צדדית, ובמקרה שכזה האו''ם האנטישמי יקבל אותם לצערנו הרב. המצב גרוע ביותר וככל שהזמן עובר, זה רק מתדרדר.

בס"ד      

הלקח שאני למדתי הוא שהעולם פשוט-מאוהב ביהודים כשהם נחים להם בשקט בבתי-קברות המוניים מחוללים.

גם למדתי שליבו של היהודון הפייסן חפץ באהבתם של הגויים אותו יותר מכל דבר שהוא, והוא מוכן להתרפס בכניעה מוחלטת למרותן של אימפריות נאציות כי הן הבטיחו לו שאם הוא רק יישב בשקט יירגע-מעט ויפסיק להיות פאראנואיד, הנאצים בודאי יפסיקו לגדוע את עמו כמו תנינים-רעבים ואפשר יהיה לחיות בשלום ובדו-קיום עם הנוכרים כולם, תוך התעלמות כמובן מכך שכבר לא נשאר מקום לקבור את גופותיהם המושחטות השרואות ברחובות שטופי-הדם של היהודונים שהאמינו כי עליית-נשמותיהם של-עצמם לשמיים דרך ערובות אושוויץ תביא שלום אושר וזוהר לעולם, אכן מסקנה נבונה אם מבינים שרצונו היחיד של העולם הוא שרוצחי-יש"ו ומרעילי-מוחמד ארוכי-האף החמדנים האלה יעלמו מכאן כבר, תקוותם של השמאלנאצים יש"ו שר"י והרפורמים יש"ו שר"י ושלך.  

אגב,m4a1 היה קצין בכיר בצבא-הפלסטיני לו הפלסטינים היו עם-אמיתי והייתה להם מדינה-אמיתית בגבולות הארץ ח"ו, כי לטענתו רק חיסולו המוחלט של העם היהודי זה פיתרון רציונאלי, ולטענתו הסיבה היחידה להישאר יהודי היא גזענות על בסיס "היסטורי" קצר-מועד ותו לא, ולא התורה והאמונה בקב"ה.                   

« עריכה אחרונה: דצמבר 27, 2010, 16:22:15 על ידי Alex37 »
כל דור שאינו נבנה בימיו [בית-המקדש] מעלין עליו כאילו הוא החריבו. תלמוד-ירושלמי, מסכת יומא, א'.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #16 ב- : דצמבר 27, 2010, 16:18:26 »
בס''ד

אני מבקש מכולם לא להעליב אישית בדיונים האלה. אנא תתווכחו עניינית ולא אישית.

אני לא מקבל שלטון נוכרי בשום חלק של ארץ ישראל בשום פנים ואופן. על אחת כמה וכמה כשמדובר במדינה ערבית נאצית בלב ליבה של ארץ הקודש - מדינה עמלקית שמטרתה היא השמדת עם ישראל.

אני גם לא מתייאש מהמאבק נגד ההתאבדות הלאומית שרוב העם וכל המנהיגים הבוגדניים מוכנים לקבל. אני לא מתייאש כשהסיכויים נגדנו. ראיתי מצבים בחיים שלי כשאבדה כל תקווה כביכול ובסוף הגזרה בוטלה. אילו היינו נכנעים כשהסיכויים נגדנו, לא היינו שורדים כעם במשך אלפי שנים, לא היינו מגרשים את הבריטים מארצנו, לא היינו מקימים מדינה יהודית, לא היינו מנצחים במלחמת השיחרור, במלחמת ששת הימים, או במאבק הקדוש של הליגה להגנה יהודית לשחרר 1.5 מיליון יהודים מברה''מ.

הקמת מדינה ערבית נאצית ביהודה שומרון וירושלים פירושה התאבדות לאומית. זה דבר שעלול להביא עוד שואה ר''ל. חייבים להתנגד בכל מחיר ואנו מתכוונים לעשות את זה. וזה לא נכון שאי אפשר למנוע את הגזרה. אם תהיה התנגדות המונית, אני אומר לכם שזה לא יקרה. השאלה היא אם נוכל לעורר התנגדות המונית.

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #17 ב- : דצמבר 27, 2010, 16:30:55 »
מה שעדן תיאר זה לא "רעיון". זה התהליך שבו אנחנו נמצאים. אני חושב שזה הפתרון הטוב ביותר בהתחשב במצב הנתון, כלומר המנטליות של העם היום, האם זה יפתור את הבעיה? לא. האם זה יביא לעוד הרבה הרוגים בצד שלנו? כן. אבל זה מה שעומד לקרות. למה? שורש הבעיה? בגין. בגין הכיר במונח הזה העם הפלסטיני ובכך שהכיר במושג הזה, חתם את העניין. עכשיו אפשר להגיד מה שרוצים על בגין, הוא כבר עשה את שלו ואנחנו צריכים להתמודד עם התוצאה. כל עוד העם לא במנטליות של להלחם על כל גרגר אדמה, זה ההסכם העתידי שאנחנו נלך אליו, תקום מדינה פלסטינית ומשם אלוהים גדול.

בס''ד

אתה זוכר כשדיברנו על דת וחילוניות? אתה מוכיח עכשיו שחילוניות היא מה שמסכנת את קיומנו. חילוניים כמעט תמיד מוכנים להכנע ולהתאבד לאומית כי זה "מציאותי". אתה כבר שמאלני ואתה כבר מסכן את עם ישראל. כל מי שמוכן לקבל מדינה ערבית נאצית בלב ליבה של א''י הוא שמאלני - אלא שאני מעליב שמאלניים גויים כשאני קורא לך שמאלני. אני מכיר הרבה שמאלניים גויים בארה''ב ואף אחד מהם לא היה מוכן לקבל דבר דומה בארה''ב. באמריקה כולם היו קוראים לך בוגד אילו היית רומז אפילו על מסירת אדמות ארה''ב לכל גורם זר.

יש לנו עם מטורף. אין עם אחר בעולם שמתנהג כך. זה באמת מגעיל. אך אנו נילחם נגד זה עד הסוף ונתפלל שהקב''ה יתן לנו את הכוח לעצור את כל המתייוונים שמוכנים לפרק את ארצנו ולחזור לגבולות אושוויץ ח''ו.

מנותק m4a1

• חבר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #18 ב- : דצמבר 27, 2010, 16:42:11 »
בס''ד

אתה זוכר כשדיברנו על דת וחילוניות? אתה מוכיח עכשיו שחילוניות היא מה שמסכנת את קיומנו. חילוניים כמעט תמיד מוכנים להכנע ולהתאבד לאומית כי זה "מציאותי". אתה כבר שמאלני ואתה כבר מסכן את עם ישראל. כל מי שמוכן לקבל מדינה ערבית נאצית בלב ליבה של א''י הוא שמאלני - אלא שאני מעליב שמאלניים גויים כשאני קורא לך שמאלני. אני מכיר הרבה שמאלניים גויים בארה''ב ואף אחד מהם לא היה מוכן לקבל דבר דומה בארה''ב. באמריקה כולם היו קוראים לך בוגד אילו היית רומז אפילו על מסירת אדמות ארה''ב לכל גורם זר.

יש לנו עם מטורף. אין עם אחר בעולם שמתנהג כך. זה באמת מגעיל. אך אנו נילחם נגד זה עד הסוף ונתפלל שהקב''ה יתן לנו את הכוח לעצור את כל המתייוונים שמוכנים לפרק את ארצנו ולחזור לגבולות אושוויץ ח''ו.

"מציאותי" אתה צודק. ה"מציאות" היא דבר שולי, אפשר להתעלם ממנה. האם האסלאם הוא אויב? כן. האם אויב מחסלים? כן. האם צריך לעשות איזשהו הסכם? לא. זה הרצוי.

עכשיו בוא נעבור ל"מציאות". ישנה הכרה בינלאומית בפלסטינים. ישנה הכרה שלנו בפלסטינים. ישנו דגל וריבונות. אבל זה שולי, בזה אפשר עוד להלחם.
הבעיה החמורה היא שישנו העם שלנו והוא דפוק עד העצם כמו שאמרת. אבל הדפיקות שלו היא מצב נתון. והפתרון או התרחיש שעדן הראה הוא מה שקורה במציאות. בגלל שהעם שלנו במצב שבו הוא נמצא. תקרא לי שמאלני תקרא לי בוגד תקרא לי איך שבא לך. אני לא תומך במצב, אני פשוט מודע לו.

אבל תמשיך להתפלל זה בטוח יעזור.

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #19 ב- : דצמבר 27, 2010, 16:50:39 »
בס''ד
אתה צריך להבין דבר מאד מהותי - אתה אמנם רוצה שהשמאלנים יתעוררו (אחרי שכדבריך ייפלו עליהם טיילים), אבל הם לא יתעוררו לעולם.
מהסיבה הפשוטה - לרובם המוחלט יש דרכונים זרים (אפילו לדור שלישי שלהם יש דרכונים זרים), וברגע שתתחיל מלחמה רצינית ראשונה הם כבר לא יהיו פה.

דבר שני: כמו שהזכירו פה לפניי - מדינה "פלסטינית" בתוך ארץ ישראל שתפתח במלחמה נגד ישראל תקבל גיבוי מהאיחוד האירופי האנטישמי, ומדינת ישראל לא תוכל "להיכנס בהם ללא רחמים" (בדיוק כמו שקרה עם רצועת עזה).

http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק Rafoe

• מנהל(ת) גלובלי(ת)
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
  • "וְהִתְנַחַלְתֶּם אֶת-הָאָרֶץ" (במדבר, לג, נד')
« להגיב #20 ב- : דצמבר 27, 2010, 16:54:34 »
הייתי בירושלים המזרחית, אצל קרובי משפחה שלי שמתגוררים בשכונת שמעון הצדיק. הלכנו לבקר חבר שלהם. לאותו חבר, מסתבר, היה כלב, כלב לברדור שחור ויפה. לא היה לי מושג איך קוראים לכלב. כשיצאנו לגינה, שמעתי את אליהו, שהוא הבעלים של הכלבלב, קורה לו בקול, ''מוחמד! בוא חמוד בוא אליי!'' אין לכם מושג כמה שצחקתי באותו רגע! האם יש דרך יותר מקורית ומשעשעת לבזות את האסלאם המשוקץ והמתועב שר''י??

אני מתנגד בתוקף למעשים כאלו.

הכלב הוא ידידו הטוב של האדם, ומעשים כאלה מבזים את כבודם של בעלי החיים.

לאף ייצור חי (מהקטן ועד לגדול ביותר) לא מגיע קללה כזאת (אפילו לכינים לא הייתי קורא מוחמד).
http://www.youtube.com/user/rafoe10
https://twitter.com/RafoeJTF
    http://gplus.to/rafoe
https://www.facebook.com/RafoeJTF
جيش يوشع سيعود  (ג'ייש יהושע סעופא יעוד) - צבא יהושע עוד ישוב!

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #21 ב- : דצמבר 27, 2010, 17:46:56 »
בס''ד

אני מבקש מכולם לא להעליב אישית בדיונים האלה. אנא תתווכחו עניינית ולא אישית.

אני לא מקבל שלטון נוכרי בשום חלק של ארץ ישראל בשום פנים ואופן. על אחת כמה וכמה כשמדובר במדינה ערבית נאצית בלב ליבה של ארץ הקודש - מדינה עמלקית שמטרתה היא השמדת עם ישראל.

אני גם לא מתייאש מהמאבק נגד ההתאבדות הלאומית שרוב העם וכל המנהיגים הבוגדניים מוכנים לקבל. אני לא מתייאש כשהסיכויים נגדנו. ראיתי מצבים בחיים שלי כשאבדה כל תקווה כביכול ובסוף הגזרה בוטלה. אילו היינו נכנעים כשהסיכויים נגדנו, לא היינו שורדים כעם במשך אלפי שנים, לא היינו מגרשים את הבריטים מארצנו, לא היינו מקימים מדינה יהודית, לא היינו מנצחים במלחמת השיחרור, במלחמת ששת הימים, או במאבק הקדוש של הליגה להגנה יהודית לשחרר 1.5 מיליון יהודים מברה''מ.

הקמת מדינה ערבית נאצית ביהודה שומרון וירושלים פירושה התאבדות לאומית. זה דבר שעלול להביא עוד שואה ר''ל. חייבים להתנגד בכל מחיר ואנו מתכוונים לעשות את זה. וזה לא נכון שאי אפשר למנוע את הגזרה. אם תהיה התנגדות המונית, אני אומר לכם שזה לא יקרה. השאלה היא אם נוכל לעורר התנגדות המונית.
זה פשוט מטורף! ישראל היא מדינה של בקושי 22 אלף קמ"ר ואנשים מדברים על החזרה של לב ליבה של ישראל
אנחנו מדינה בגודל של 22,000 קמ"ר ו-5.5 מיליון יהודים ביחד עם 1.5 מיליון ערבים
נגד אויב ערבי שיש לו 22 מדינות ערביות שגודלם הכולל מגיע ליותר מ-14,000,000 קמ"ר(שזה גדול יותר מיבשת אירופה) ו-500 מיליון ערבים
ויש לנו על הראש את איראן שעומדת לסיים את פיתוח הנשק הגרעיני שלה את סוריה שיש לה נשק כימי ואת לבנון שאחרי התקרית בגבול הצבא שלה יהיה כנגד ישראלף את חמאס וחיזבאללה בנוסף
ואנשים מדברים על אמצעים שיחזקו את האויב?זה פשוט טירוף מוחלט אפילו אני שאני חבר חדש יחסית הבנתי ישר את זה במידה ונחזיר את יו"ש ל"פלסטינים" זה יהיה הסוף שלנו!
יש לנו מספיק את כל הארגוני "פלסטין" של החולי נפש ואת כל השמאלנים הלא שפויים
אנחנו בכלל לא במצב של לדבר על החזרת שטחים אלא על סיפוח של שטחים כדי להחזיר את האדמה ששייכת לנו ולהפוך אחת ולתמיד את ישראל למידה שנוכל להסתכל עליה במפה מבלי להשתמש בזכוכית מגדלת!

מנותק חיים בן_פסח

• אדמין הפורום
  • חבר(ה) בכיר(ה) של כבוד
  • *
« להגיב #22 ב- : דצמבר 27, 2010, 19:05:51 »
"מציאותי" אתה צודק. ה"מציאות" היא דבר שולי, אפשר להתעלם ממנה. האם האסלאם הוא אויב? כן. האם אויב מחסלים? כן. האם צריך לעשות איזשהו הסכם? לא. זה הרצוי.

עכשיו בוא נעבור ל"מציאות". ישנה הכרה בינלאומית בפלסטינים. ישנה הכרה שלנו בפלסטינים. ישנו דגל וריבונות. אבל זה שולי, בזה אפשר עוד להלחם.
הבעיה החמורה היא שישנו העם שלנו והוא דפוק עד העצם כמו שאמרת. אבל הדפיקות שלו היא מצב נתון. והפתרון או התרחיש שעדן הראה הוא מה שקורה במציאות. בגלל שהעם שלנו במצב שבו הוא נמצא. תקרא לי שמאלני תקרא לי בוגד תקרא לי איך שבא לך. אני לא תומך במצב, אני פשוט מודע לו.

בס''ד

אתה לא מציאותי. אתה נכנע. אין לנו סיכוי לשרוד אם נעשה מה שאתה מציע ח''ו.

מה שאתה מציע זה לקבל התאבדות. אתה כבר נכנעת. אתה כבר החלטת שאין שום סיכוי להציל את ישראל מהאסון הזה. לא היינו משיגים שום דבר בהיסטוריה עם גישה תבוסתנית כזאת.

אפילו השמאל תמיד אמר שמדינה "פלסטינית" ביו''ש היא התאבדות לאומית. גולדה מאיר אמרה את זה. משה דיין אמר את זה. כשרעבין ופרס התחילו עם הסכמי אוסלו, גם הם אמרו שהם מתנגדים למדינה "פלסטינית" והם רק בעד אוטונומיה. כשכולם אמרו אז שמדינה "פלסטינית" היא התאבדות, הם צדקו.

מנותק הימני

• חבר(ה) בכיר(ה)
  • *
« להגיב #23 ב- : דצמבר 27, 2010, 19:45:25 »
m4a1

אני מקווה שאתה קורא מה שאתה כותב :

מצד אחד אין מוסלמי חף מפשע, מצד שני אתה בעד הקמת מדינה מוסלמית במרחק 0 מהבית שלך.
מה אני אמור לחשוב עליך? שאתה בעל נטיות אובדניות?

תאמין לי שאתה חי פה בגלל הדתיים שלימוד התורה שלהם מחזיק אותך בחיים.
תפסיק בבקשה עם הזלזול בעם ישראל ובדתו.

מנותק JewSoldier

• חבר(ה) מקצועי(ת)
  • *
« להגיב #24 ב- : דצמבר 27, 2010, 19:51:12 »
m4a1

אני מקווה שאתה קורא מה שאתה כותב :

מצד אחד אין מוסלמי חף מפשע, מצד שני אתה בעד הקמת מדינה מוסלמית במרחק 0 מהבית שלך.
מה אני אמור לחשוב עליך? שאתה בעל נטיות אובדניות?

תאמין לי שאתה חי פה בגלל הדתיים שלימוד התורה שלהם מחזיק אותך בחיים.
תפסיק בבקשה עם הזלזול בעם ישראל ובדתו.

ושלא נזכיר את זה שהם מחזיקים אותנו כרוב
בלעדיהם מזמן כבר היינו פלסטין