בס''ד
בשורה התחתונה, אם תשימו לב לכל מה שמתרחש בזירה הפוליטית מדינית בישראל ובמדינות האחרות, תבינו שאכן כבר יש מדינה כזאת - יש להם ממשלה, יש להם דגל, יש להם המנון ויש להם ''טריטוריה'', ובנוסף לזה, רוב העולם מקבל אותם כאומה, אפילו המנהיגים המטומטמים של מדינת ישראל. כך שבהסתמך על מה שאני רואה כעת, אכן תקום מדינת פלסטין. זה יקרה במוקדם ובמאוחר. יש הכרה בינלאומית בצורק בהקמת מדינה שכזאת. אין גם שום התנגדות משמעותית בקרב הציבור בישראל, אינני מדבר על הציבור הדתי-לאומי כמובן. לצערי ולדאבוני ולמרבה הדאגה, יש לי תחושה מבשרת רעות, שמדינת ''פלסטין'' תוקם וזה רק עניין של זמן. כך שהתסריט שתארתי לכם למעלה מדמה את מה שבהחלט סביר שיקרה - ואני פונה לחיים היקר, לא טענתי שאני תומך בתוכנית הזו, כמובן שיש בה סיכונים רבים והיא אסונית לעם שלנו, אך תסכים איתי, גם אם אתה מתנגד לזה - לפי מה שנראה כעת באופק, יש כבר הכנות רבות, גם במישור הדיפלומטי וגם במישור המדיני - להקים את המדינה הטרוריסטית הזאת. וגם אם תהייה התנגדות משמעותית בישראל, עדיין הם יכולים לעשות את מה שעשו האלבנים המוסלמים יש''ו שר''י באזור קוסובו ששייך לסרביה.
הלקח שלמדתי מההיסטוריה הוא, בכל מקום בו יש ריכוז גבוה של מוסלמים - הם ידרשו עצמאות, ואם לא יקבלו, אזי תהייה הכרזה חד-צדדית, ובמקרה שכזה האו''ם האנטישמי יקבל אותם לצערנו הרב. המצב גרוע ביותר וככל שהזמן עובר, זה רק מתדרדר.